Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Ne zamandır amazon sepetimde bir 980ti duruyor, yeni bir ekran kartı almam lazım ama 1080p ile mutlu bahtiyar yaşayan adamım. 4k yı canlı görmüşlüğüm yok. 4k için de ayrıca bir monitör yatırımı gerekiyor oda durduk yere masrafmış gibi duruyor. Bilen bir el atsın 4k elzem birşey mi? 4k kullanmayacaksak 980ti arsızlık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 kendi monitörün daha ne kadar götürür seni nedir yani monitörün? 1 sene falansa al geç 980ti sonra monitör alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 1080p veya 2K'da kullanırsın gayet 980TI'ı. 4K'nın pek bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 High end kart almayın. Sıkın dişinizi Pascal'ı bekleyin, ona çökün. 7x - 9x serisindeki hem performans hem de fiyat/performans farkından çok daha büyük bir fark olacağı söyleniyor hep 9x - 10x arasında. Pascal'ın daha çok 4k ve VR üstüne bina edilecek olması muhtemel. Bir de artık kart alırken 4k'yı hesaba katarak alın, 2 sene sonra daha yaygınlaşacak sonuçta. Şu an 1080p için 980'ler bile overkill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 edit: ti imiş. 4k hakkını vererek oynatan kart yok zaten bence. wow da 4k çok şeyi değiştiriyor misal. Arkadaşımda gördüğümde başka bir oyun sandım. r9 290 ile oynuyor, fan sesinden durulmuyor o da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Mimari değişse de büyük bir performans artışı olacağını sanmıyorum. Ne yapar ne eder gimp'leyip piyasaya sürerler o kartları ki sonra daha iyisini çıkartıp satabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Bir önceki seride 750 dolar olan kartın performansını 350 dolar olan kartla yakaladılar neredeyse son seride. Şimdi daha büyük bir leap vaad ediyorlar. Olmaması için bir sebep yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Bize 4k kullanan biri lazım, mesela Kanuni 2k kullanıyor o hep yaptığım en iyi yatırım diyor. Bir de pascal çıktı parayı verdik aldık monitörü aldık çalıştırdık bu ne lan buna mı 5 bin lira yatırdım demek de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 haci teknoloji oturmadan yatirim yapmanin anlami yok..2 gun sonra daha guzeli gelismisi daha ucuza cikar uzulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 2 gün sonra hep daha güzeli daha gelişmişi çıkıyor abi zaten, ondan kaçış yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 2k iyi bir yatırım, 4k macera tamamen. en az 3 yılı var 4k'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Sorieno said: Bir önceki seride 750 dolar olan kartın performansını 350 dolar olan kartla yakaladılar neredeyse son seride. Şimdi daha büyük bir leap vaad ediyorlar. Olmaması için bir sebep yok bence. Tamam da 980'le 970 arasındaki fark gene düşüktü, tavanı çok yükseltmediler. 750 değil 650'dir, şu anki fiyatlandırma da aynı şekilde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 4k çıktığında zaten daha ucuza daha iyi performanslı 4k monitör olur piyasada. zenginsen ve ilk ben kullandım demek istorsan ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Mighty_THoR said: Bize 4k kullanan biri lazım, mesela Kanuni 2k kullanıyor o hep yaptığım en iyi yatırım diyor. Bir de pascal çıktı parayı verdik aldık monitörü aldık çalıştırdık bu ne lan buna mı 5 bin lira yatırdım demek de var. 1 yıldır 4k monitörle eziyetler çekiyorum http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LU28D590DS/ZA örnek olarak miniminicik herşey çoğu oyunlarda texture yetmediği için dokuları strech yapıyor buda görüntü kirliliği oluşturuyor bana. high end oyunları 4k da 30 fps alabiliyorsun AA yı acmanın anlamı yok. windows 10 şart aklıma şimdilik gelenler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 alınması gereken tek monitor 2k 144 hz ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Aynen 1080p/1440p 144Hz IPS'lerden alın keyifse amacınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 2k 144 ips zaten 1 tane var. 5bin lira var midir fiyati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 2k 60hz gsyncde olur ya, 144hz o kadar gerekli değil tearing olmadığı sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Hani cs oynamak isterse diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 cs'de 60 hz ile 140 hz ne fark ediyor ki? yüksek hz'in olayı yüksek fps'de tearing olmaması değil mi? gsync sorunu çözmüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 çözmuyor demek ki gsync yalan bi olay oalrak kaldı, kimse iplemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 kimse iplemiyor diye bütün gaming monitorlerinin içinde default geliyor herhalde artık asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 2k (tu) 144hz (tu) Gsync (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ben şeyi anlayamadım eğer gsync tearing'i engelliyorsa neden 60hz değilde 140hz alalım ki? yani oyun 60 fps'de zaten son derece akıcı çalışıyor, 140hz'de daha da mı akıcı oluyor, nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 G-sync cüzdanı çözüyor ya. Aynı monitörun fiyatına bi 100$ koyuyor herhalde. 144Hz monitördeki tearing zaten 60Hz'e göre daha hafif oluyor, rahatsız olmama şansın yüksek. Ha rahatsız oldun diyelim, son çıkan oyunda herşey full'de 144Hz monitörde tearing yiyorsan DSR falan açıp gene 144 FPS'nin altına çekersin oyunu bir şekil, kaymak gibi olur. CS:GO'nun fıtratında tearing var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar