Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vodafone Süpernet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zipzip said:

Başvurdum bugün ama şubeye gittim. Çalışan kız taşıma olduğu için bağlantı kesilmicek dedi, umarım öyle olur. ttnete 800 lira ödicem taahhütü bozduğum için, 4mb upload görmezsem bana girenle kalıcam.

bağlatınca memnun olup olmadığını yazarsan sevinirim. bende 2 aydır geçicem vodafona ama geçemiyorum bi türlü
Mesaj tarihi:
benim adreste fiber var diyor, doğru olamaz.

ADSL FIBER/VDSL Max.Hız
✔ ✔ 50MBps

50mbps gelmiyor bakır kablodan oraya.

dur bakayım başvuru yapayım ne olacak ehuehuehuehue

akksiz paketi yokmuş bunların ya, meh zaten.
Mesaj tarihi:
"Girilen adreste Fiber/Fiber Hız veya ADSL hizmetleri verilebilmektedir. Desteklenen maksimum hız: 66 MBps."

Gecmeyi dusunuyorum ama sanirim AKK olmayan tarifeleri yok.

http://www.vodafone.com.tr/Net/supernet-fiber.php

Edit: Aha super, hangi tarifeyi aldin?
Mesaj tarihi:
turkcell'in var 99 TL'e 25 mbps akksiz, ona başvurdum ben şimdi.

sharky samın edecektim ama 30 gündür postu yok adamın :(

vdsl ama fiber olmayan yere veriyorlar mı o önemli.

demin ttnet ile görüştüm, 199 tl'lik akksiz paketi almak istersen fiber alt yapı olmayan yere vermiyor. paket 25mbps, sende onu alacak alt yapı var ama tip olarak "hiper" olduğu için paketten yararlanamıyorsun.

benzerini turkcell'den bekliyorum. "fiber only bitch" deyip geçecekler.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

turkcell'in var 99 TL'e 25 mbps akksiz, ona başvurdum ben şimdi.

sharky samın edecektim ama 30 gündür postu yok adamın :(

vdsl ama fiber olmayan yere veriyorlar mı o önemli.

demin ttnet ile görüştüm, 199 tl'lik akksiz paketi almak istersen fiber alt yapı olmayan yere vermiyor. paket 25mbps, sende onu alacak alt yapı var ama tip olarak "hiper" olduğu için paketten yararlanamıyorsun.

benzerini turkcell'den bekliyorum. "fiber only bitch" deyip geçecekler.

gördün yapıştırdın dimi hemen.
Mesaj tarihi:
ya ben yıllardır bu ikilemi yaşıyorum da işte her ay yarama tuz basıyorum. dl edeceğim şeylerden kısıyorum. evde mesela rainbow six siege var. aylardır kurmadım sırf kotayı yemesin diye. aynı şekilde bu ay ps'ın free verdiği oyunları indirmedim. hep kota korkusuyla kullanım kısmak zorunda kalıyorum. çok gücüme gidiyor ama 80 TL'den 199 TL'e geçmekte çok büyük bir gider kapısı açıyor işte (şu an istesem de vermiyorlar zaten).

turkcell verirse (ki verdikleri paket normal fiyatı 200 küsür tl) 99'a alırım tabii :) 2 yıl taahütü de basarım paket patlamasın diye.
Mesaj tarihi:
kayserili said:

Bende kotasız 10mbp aylık 120 tl imiş vodafone. Şimdi öğrendim. Saniyede 1 mb download yaparsınız rahat rahat diyolar. Doğrumudur? Çok para mı yav ayrıca? Bilemedim.

10 mbit kotasiz/adil kullanim kotasiz tarifeye 100 civari veriyorum KabloNet. Vodafone dan extra indirim alabiliyorum ama en az 25 mbit olmaliki degistirdigime degsin.

1.2 MB/s ile stabil download ama upload dusuk kablonet de.
Mesaj tarihi:
Şaka gibi yalnız Vodafone, hala bağlayamadılar benim hattı. Whatsapp tan kimlik fotokopisi istediler 2 kez yolladım..Hala arıyorlar kimlik fotokopisi diye. Allahtan daha netim kesilmedi. Bunlara güvenip bide kotayı sömürdüm bu ay ki. Abavvv Voda.
Mesaj tarihi:
yok abi fiber miber gelme ihtimali de yok ..alternatiflerin farkindayim da altyapi yok..

olsa..

uydunet max
superonline fiber
ttnet fiber
ttnet adsl diye gidiyor..
Mesaj tarihi:
altyapınız sorunsuzsa diğer servis sağlayıcılarından aynı hizmeti alırken bağlantı problemleri kopmalar yaşamıyorsanız geçin de sık sık kopmalar yaşanan bi bölgede iseniz bulaşmanızı tavsiye etmiyorum çünkü çağrı merkezine ulaşmanız aşırı sorun. geçen ay 500dklık konuşma paketinin tümü bunlara gitti. hafta içi en az 20dk bekleme hafta sonu ise ulaşamamak garanti.

14 haftalık deneyimim ise gece gündüz tarifemin son hızına ulaşabiliyorum. ping durumlarında sol adsl'e göre çok bir değişiklik yok.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ya bu arada Superonline ADSL dışında VDSL'de sunmaya başladı. Evde fiber olmadığından ona başvurduk, şimdiye kadar ADSL'de hiç sorun yaşamadık VDSL bağlanınca haber veririm. TTNET ve Vodafone'un çoğu fiber gibi görünen paketleride bildiğim kadarıyla VDSL temelli..
Mesaj tarihi:
hattın fiber olduğunu nasıl anlıyoruz ki? ttnet i bağlayanlar fiberi biz veriyoruz diyor, bugün superonline ı bağlayan yok özhakiki fiber bizimki diyor. oyuncak ettiler.
  • Yeni Oluştur...