Komodo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Çok ayıp etmiş bence. https://www.youtube.com/watch?v=ikD3-MCH55w https://www.youtube.com/watch?v=CYllPvAeXUU Kaynak odatv Edit: videoyu değiştirdim şiir kısmını geçince başlıyor müzik. tını daha yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Anket fln bir an kuddusi sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 iki tane kürt varmış bunlar türk olmak istiyorlarmış... bu fıkrayı biliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ben bilmyiom anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 su adele manyakligi uyuz etmeye basladi zaten artik, amma hype yapti amerikalilar hani kardashianalrdan beter haber spamliyorlar http://www.youtube.com/watch?v=LZqUK7Oy9Bc http://www.youtube.com/watch?v=e2zyjbH9zzA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 şarkıyı dinlemeden çalmışa tıkladım. kesin çalmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 adelde var o tip zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 adele böreği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Benzetmek için çok iyi kulak lazım sanırım ben beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Tombisim calmissa da cani sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Adele kim ahmet kaya kim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ahmet kaya terorist propagandasi yapan sakalliydi haci. otekisi de sisman teyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Giovanni said: Benzetmek için çok iyi kulak lazım sanırım ben beceremedim. benzemenin ötesinde, eğitimim var adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Laurelin said: su adele manyakligi uyuz etmeye basladi http://hunterjonakin.com/media/meme011.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bence anket 1)utanarak çalmış 2)utanmadan çalmış şeklinde olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Lectre said: Giovanni said: Benzetmek için çok iyi kulak lazım sanırım ben beceremedim. benzemenin ötesinde, eğitimim var adam olun. Yani çalmış di mi? Ben baya baya aynı buldum müziği, sözlerin okunuşunu v.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Adele zaten Birleşik Devletlerin Ajda Pekkan'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Komodo said: Lectre said: Giovanni said: Benzetmek için çok iyi kulak lazım sanırım ben beceremedim. benzemenin ötesinde, eğitimim var adam olun. Yani çalmış di mi? Ben baya baya aynı buldum müziği, sözlerin okunuşunu v.s evet. vurgular falan aynı dediğin gibide oğluna kızına birine parasını verip almışta olabilir böyle şeyler haber olmuyor genelde, ha şarkı ahmet kayanın şarkısı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 baya çalmış lan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ahmet kaya dinler misin kuddusi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Ahmet Kayanın eşinin durumdan haberi yok yalnız, parayla alma durumu olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Adele yapmaz öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 BalisticGel said: Adele zaten Birleşik Devletlerin Ajda Pekkan'ı. birlesik krallik'tir o. devlet olsa duramazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Aynen ahmetin karısı adel bilerek yapmamıştır, yapmışsa çogayıp demiş. said: Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya ise bu tartışmalara ilişkin “Dünya çapında bir ismin buna tenezzül edeceğini sanmam. Ama bilinçliyse hırsızlık olur” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Ahmet Kaya'dan çalmış hatta bununla da yetinmeyip Julio Iglesias - Échame a Mi la Culpa Roy Clark - Yesterday Phantom Of The Opera Mulheres - Martinho da Vila Passenger - Golden Leaves Train - 50 Ways to Say Goodbye Mariah Carey - My All Celine Dion - At Seventeen Charles Aznavour - Yesterday şarkılarından da çalmış deyolar çok çalıcı birisiymiş bu Adele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar