Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Thailand'da vurdugun 80% erkek cikar yalniz. Gerci anlamazsan poroplem olmaz, ignorance is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 aga anlasa da poroblem değil adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 tipin ne kadar kötü olabilir, örnek bir foto at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ercüment henüz okula başlamadı nasıl bir benzetmedir ya skbjfgb. NEDEN ERCÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 adam kızsızlıktan vurdurmuş mu zamanında anlamadım ben özet lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ginaly said: aga anlasa da poroblem değil adama Bi erkegin bisexual olmasini anlamiyorum. Kadin olsun, sonucta kadin bedeni estetik bisey. Ama erkek oyle mi, patates tarlasinin cana gelmis hali resmen. Anlamis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 adam kız görünümlü erkeklerden hoşlanıyormuş.biseksüellik değil bu, abazanlıktan ona da giderim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Son yıllarda paticikte rastlanan olay topiclerden biri oldu, işin ilginci herkes de adamın resmini istemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 benjani said: adam kız görünümlü erkeklerden hoşlanıyormuş.biseksüellik değil bu, abazanlıktan ona da giderim diyor. trans kadınlar aslında en çok ilgimi çekenler(pre-op olanlar), ancak tr gibi ülkelerde hepsi malum mesleği icra ediyor, taylandda baya markette falan çalışıyorlarmış, farklı işler yapıyorlarmış, onlardan bulabilirsem iyi edit: zaten uzakdoğulular güzel ırk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 güzel bir noktaya parmak bastın. @yekeyeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 kadın genitali iğrenç geliyor bana ondan trans>kadın benim için, zaten üreme derdim de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 yokluktan boyle olmus lan bebe, dalga gecmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 -kız arkadaş arıyorum bulamıyorum -kadın genitali iğrenç -penislileri seviyorum ilk ve son sayfayı okudum troll gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paticikte gene cinsel tabular yıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Bu başlık tam olarak paticik galiba. Yani 4 5 yıldır takip eden biri olarak öyle geldi bana özet gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 alın gençler bu kıyağımı da unutmayın, vpn leri asya ya ayarlayın https://www.dateinasia.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Lezzetli troll degil ama, bugunlerde hangimiz guzel trolle denk geliyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 15 sayfa olmuş, kaç sayfa olunca foto geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 iyi gidiyordu da son mesajlarıyla bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 canlı görmeden karar vermeseydin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 çine git orada düşük level spawn oluyolar. adamların yerli foreveraloneları ağlıyor, o derece http://www.chinasmack.com/2010/stories/chinese-women-please-do-not-sleep-with-foreigners.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 sizde troll paranoyası var, ortada tutarsızlık yok, trde trans bulamayacağım için kız arkadaş arıyorum doğal olarak KenshinHimura said: canlı görmeden karar vermeseydin direk kılsız ve yuvarlaksalar olabilir ;) ö.m.den bekliyorum fotoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 noldu bi sevgili çıkmadı mı yaaa koca kollektife burdan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ginaly said: hollwanderrr said: ginaly said: KenshinHimura said: istanbuldamısın kanka sen edit: op sen evet sen artık adımıza yakışır bir kominiteyiz. paticikten oğlan düşürüyor adam canlı yayında. seviyeyi az düşür, az kıs ek: biseksüel birinin yüzüne böyle oğlan falan deme üzülebilirsin epey oğlan bakir erkek değil kız bakir kadın değil niye alındın, kendin demişsin zaten ercüment henüz okula başlamadı diye. oğlanın bakirlikle alakası olmayan o anlamını iyi biliyorsun zaten bakir de değilim 1 kere kadına pek çok kez transa gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar