noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Merhaba, CS: GO oynarken geçişlerde (örneğin kapıdan büyük bir alana çıkarken, veya birden bire sağa bakarken) hafif takılmalar oluyor. Daha üst grafiklere sahip Witcher 3'te böyle birşey olmuyor. Ekran 60 Hz ondan mıdır acaba? Gerçi 1ms response time var. Neden olabilir? PC özellikleri: INTEL I7-4790 3.60 GHz 16 GB DDR 3 Ram (2*8GB ) ASUS H81-Gamer, H81, DDR3 Geforce GTX 970 64 Bit Windows 10 Pro ASUS VS278-4 Monitor 27" (60 Hz, 1ms) Kasa: THERMALTAKE Core V31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 sürücüler falan güncel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 60 Hz'de nasıl 1 response time olabilir ki her 16.6 ms'de bir frame gösteriyor monitör sdsfds Neyse, V-sync kapat, grafik kalitesini düşür, işlemcinin c-state'lerini kapat vs. CS:GO baya işlemciye bağımlı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 sistemin üst seviye değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 fin acı gerçeği tokat gibi yüze vurmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 you're not worthy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Monitörden olduğunu sanmam ama onun yerine 24" 144hz alsan daha eyi olurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 la saçma sapan konuşmayın. i7 4790 ve gtx 970 var diyor adam cs go gibi dandik bir oyun için ayarları kısın demişler bir de ya ahahaha sistem gayet de üst seviye hele ki bu oyun için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 dandik olan sensin :( cs iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 CS:GO'yu herşey low'da v-sync kapalı oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 V-sync yi nasil kapatiyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 daha napsın adam abi cs go için 3x fazla yani bilgisayarın. birincisi DDU ile driverlarını safe modedda kaldır, yenilerini indir (%99 çözülecek sorunun). ikincisi arka planda salak salak şeyler olmasın. vsync kapa. diğer ayarları sonuna kadar dayayabilirsin. vsync oyun menüsünde var. ordan ticki kaldırıcan. ha bu arada nvdia control panel e gir. manage 3d settings oradan program settings den cs go yu bul. ordan da kapa vsyncyi. sli yok sanırım ama sli varsa onu da kaldır cs go için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Şunları kullanabilirsiniz, tek monitör varsa itibariyle "Single Display Performance Mode" seçilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 sistem üst seviye olmasada gayet sağlam abi csgo ne la gtx330m ile oynuyodum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Ben de hala kalibrasyonu yapamadım nalet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Daracık alanda piyuu piyuu diye ateş etmek için onu kapat bunu kapat vs.. Yazık o bilgisyar bileşenlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 la bright senin bir tane adamakıllı mesajın yok mu bu forumda? CS:GO'yu herşey low'da v-sync kapalı oynamak lazım. ne demektir ya ahahah bu arada driverları yükle, firewall, anti-virüs ve arkaplanda çalışan uygulamaları kontrol et. çok rahat oynatması lazım. windows 10'dan dolayı da olabilir tabii araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 yloibx said: la bright senin bir tane adamakıllı mesajın yok mu bu forumda? CS:GO'yu herşey low'da v-sync kapalı oynamak lazım. ne demektir ya ahahah bu arada driverları yükle, firewall, anti-virüs ve arkaplanda çalışan uygulamaları kontrol et. çok rahat oynatması lazım. windows 10'dan dolayı da olabilir tabii araştırmak lazım. v-sync konusunda söylediği doğru bunu bilmeyene cs ci demiyoruz kusura bakma. nvidia ekran kartlarında fps için aşırı farkeden bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 sadece csgo değil her online oyunda her şeyi kısıp vsync falan kapatıp oynamk lazım zaten input lagı olabilecek en düşük miktara getirebilmek için. istersen nasa super pcn olsun her şekil input lag olacak bi miktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Benim de takiliyo arada ama sanirim hddden olabilir gibi geliyor. Librarynin oldugu hddyi bi kontrol etmende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 O zaman da tearingden tearinge kosuyosun. Csde cok algilanmiyo ama baska oyunlarda ben uyuz oluyorum. Gsyncli laptop aldim, 75hz panel, fena degil bu teknoloji ama sanmiyorum ki cs oynarken gsync kullanayim. Fo4 te sikinti yaratmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Arkadaşlar, şimdi baktım. CS: Go ayarlarında Wait for vertical Sync: Triple Buffered ayarlıydı. Disabled yaptım, deneyeceğim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 i5 4670 + 1gb 7850 var ayarlar highda bir kere bile 200 fpsin altına düşmedim ya da takılmadı sağ tık properties de, set launch optionsde steam libraryden şunu pastele -novid -console -high -threads 4 -console belki alakası vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Adam vsync acmis abi. 60 fps yi gorunce foruma yardirmis dogal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar