LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 oynamışken 1'i de oynayın. Seriyi bitirince "grafik iyi değil ama keşke oynasaydım" diyorsunuz. Bence grafikler basit olsa bile yine de güzel ilk oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 geçen hafta bitirdim 1i remastered olduğu için öyle grafiklerde bir sıkıntı görmedim. hatta atmosfer çok iyiydi, durup durup foto çektim bazı yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Ocak indirimlerinden Grim Fandango ve Need for Speed Most Wanted aldim sadece. Simdi de yeni cikan indirimlerde Salt & Sanctuary %60 indirimde, 20TL'ye geliyor. Oyunu tavsiye ederim, cok iyi kendisi: https://store.playstation.com/en-tr/product/EP0609-CUSA04261_00-SALTNSANCTUARY00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 şubat indirimleri açıklandı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Digital Zone indirimi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 fifa almadım almadım sınavlar var diye, şimdi de 2 ay ileri öteledim o sınavları. alayım dedim indirimler bitmiş. var mı ucuza toplayacağım bi yer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 digital zone indirimi pek bi çöp ya "60 tl altına" indirimleri gelmiş bu arada yeni fena olmamış gibi ama çoğunu almıştım ztn bi önceki indirimde kendi adıma konuşursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 DarKRideR said: fifa almadım almadım sınavlar var diye, şimdi de 2 ay ileri öteledim o sınavları. alayım dedim indirimler bitmiş. var mı ucuza toplayacağım bi yer :( satayım sana benim fifa'yı istersen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Salt & Sanctuary var iste Digital Zone'da, alinmadiysa o alinir rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 applev0dka said: DarKRideR said: fifa almadım almadım sınavlar var diye, şimdi de 2 ay ileri öteledim o sınavları. alayım dedim indirimler bitmiş. var mı ucuza toplayacağım bi yer :( satayım sana benim fifa'yı istersen ? takasa vereceğim sanırım nba ile ya asdfds ucuza veriyor buradaki oyuncum benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Nasi satiliyor ki oyun birbirimize digitalden? Varsa oyle bi imkan alabilirim ben fifayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 kutulu abi bendeki fifa18 dijital değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 tom clacy's ghost recon indirime girmiş 4 kişi toplar mıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Alayim diyecem de oynamaya firsatim olur mu supheli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 çok patates demediler mi bu oyuna ? wildlands mı yoksa patates olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 wildlands zaten indirime giren de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 uzak durmak gerek gibi geliyor bana. 70 almış metacritic 6 küsür user score Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Persona 5 %60, 89'a geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Hellblade: Senua’s Sacrifice haftanın fırsatı indirimine girmiş 89'dan 56'ya düşmüş oynayan var mı? yorumlar çok değişik bi oyun olduğunu yazıyo genelde de gameplay tatakmış sanırım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Oyun oldukça kısa ve içerik boş ama grafik, ses ve ortam olarak tam tech demo niteliğinde. 60TL eder mi eder zaten biraz daha nile düşse 40TL en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 PC'de 35'e aldım steam indiriminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 bugun yeni indirimler geliyo ac origins 120'ye düşmüş mesela ama henüz site updatelenmediği için listelenmemiş. içine girince görebiliyosunuz. diğer eski ac oyunları falanda 20 30 lira arasına düşüyor. bakalım başka ne listelenmeyen indirimler çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 for honor düşmüş sonunda oh be aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 bundan 1 ay önce r6 aldım indirimsiz. ondan sora 2 kez indirime girdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 senua ve horizon down güzel indirimde senua kaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar