Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 said: Yüzüklerin Efendisi karakterlerinden Gollum'la ilgili bir caps yüzünden Cumhurbaşkanı'na hakaretle yargılanan Bilginç Çiftçi'nin davasında mahkeme ilginç bir karar verdi. Mahkeme, Gollum'un araştırılması için bilirkişi atanmasını istedi. http://geekyapar.com/wp-content/uploads/2015/02/smeagol.jpg http://www.radikal.com.tr/turkiye/mahkeme-gollum-icin-bilirkisi-atadi-1483825 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 sadfadsasf son zamanlardaki en iyi haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Bilirkişi derken .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 kizillelma said: Bilirkişi derken .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ^ ahaha aynısını atıyordum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 olm ben de bilirkişilik yapıyorum hiç böyle şeyler gelmiyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 davalık capsi atsanıza bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Hala nasi gulebiliyosunuz sunlara ya. Baya baya sinirleniyorum ben okudukca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Trajikomik çünkü. Gözümün önünde canlanıyor... Özünde Gollum'un iyi bir insan olduğu,yüzük yüzünden bu hale geldiğini fln. savunucaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 gollumluk kurulu baskani olarak ben uzuldum bu yakistirmalara. gollum psikolojik sorunlari olsa dahi iyi bir canli ozunde. yapilan yakistirmalara ve gollum hakkinda soylenilen kotu seylere tepkiliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 nası ya tolkienolog mu getircez ülkeye şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 di said: Hala nasi gulebiliyosunuz sunlara ya. Baya baya sinirleniyorum ben okudukca... en başta endişeleniyordum nolacak böyle diye. sonra sadece kızmaya başladım ne salaklar diye. sonra götümle gülmeye başladım daha da beter olalım diye. 3 adımda ortalama bir beyaz türk'ün milletinden kopuşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Hic biseyden kopus falan degil, bildigin kurbaga ile yavasca kaynatilan su hikayesi resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 http://www.diken.com.tr/wp-content/uploads/2015/03/gollum-erdogan.jpg buymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 guncel said: davalık capsi atsanıza bakalım this edit:sorry yukarıda verilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ooo o caps en az 20 yıl yedirir. Mahkeme kararını bi tek ben mi sempatik buldum? En azından direkt "yaratığa benzetmiş soysuz" deyip geçmemişler. Öğrenmek araştırmak istiyorlar takdir edilesi çaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ahaha resim adam sikayet etmekte hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 applev0dka said: di said: Hala nasi gulebiliyosunuz sunlara ya. Baya baya sinirleniyorum ben okudukca... en başta endişeleniyordum nolacak böyle diye. sonra sadece kızmaya başladım ne salaklar diye. sonra götümle gülmeye başladım daha da beter olalım diye. 3 adımda ortalama bir beyaz türk'ün milletinden kopuşu beyaz türksün ama dotayi rus gibi oynuyorsun bi ward al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Cuce said: http://www.diken.com.tr/wp-content/uploads/2015/03/gollum-erdogan.jpg buymus haahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 su direk idam nedeni o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Seele said: applev0dka said: di said: Hala nasi gulebiliyosunuz sunlara ya. Baya baya sinirleniyorum ben okudukca... en başta endişeleniyordum nolacak böyle diye. sonra sadece kızmaya başladım ne salaklar diye. sonra götümle gülmeye başladım daha da beter olalım diye. 3 adımda ortalama bir beyaz türk'ün milletinden kopuşu beyaz türksün ama dotayi rus gibi oynuyorsun bi ward al. alırım ya istediğin ward olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 gandalf'a sorsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar