Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Ps4 aldımda bir pc oyuncusu olarak fpsleri klavye mouse ile oynamaya alışığım haliyle böyle bir arayış içine girdim desktopu satınca.. battlefield serisi ve star wars battlefrontu split screen falan oynamak için aldık resmen.. şimdi bu aparatları kullanan var mı? input lag olmadan akıcı bir biçimde hangisi bu işi başarıyor acaba? bu var hatta tr'de satılıyormayflash maxshooter bu var biraz küçük boy ama videolarda falan başarılı olduğunu gözlemledim.cronusmax bunun da iyi olduğu söyleniyor ama baya pahalıxim4 bu da sony'nin desteklediği ve onay verdiği gayet başarılı bir set,muhtemelen bunu alıcam amazondan..hori tactical assault commander 4 bunlardan hangisini önerirsiniz kullanan oldu mu?
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 PS4 de padle oynamaya alış bence. genel olarak vakit alan bir şey ama alışıyorsun. k/m oluyor mu? asla olmuyor. competitive oyunlarda ondan pc'i seçmek daha mantıklı. k/m konusunda deneyimim yok ondan bir şey paylaşamıyorum sori. bunları alsan mesela nasıl bir setupta kullanacaksın? masaya mı taşıyacaksın ps4'ü?
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 k/m ikilisine alışmışım pcden sonra padi elime alınca yeni gelin gibi oldum resmen lol
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 bingildak said: PS4 de padle oynamaya alış bence. genel olarak vakit alan bir şey ama alışıyorsun. k/m oluyor mu? asla olmuyor. competitive oyunlarda ondan pc'i seçmek daha mantıklı. k/m konusunda deneyimim yok ondan bir şey paylaşamıyorum sori. bunları alsan mesela nasıl bir setupta kullanacaksın? masaya mı taşıyacaksın ps4'ü? evet masa var,büyük ekran tvnin önüne oturacam pc usülü :)
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 valla keyif meselesi abi, onu yaptığında pc oluyor zaten :) pad'e alışman 1-2 hafta sürüyor ama oynamadan alışamazsın. ben çatır çutur akıyorum artık, zaten belli seviyede aim assistte var. twitch'de oyuncuları izle, pc'de oynar gibi olmasa da son derece iyi oynuyorlar. zaten oyunlarda ona göre tasarlanıyor, hiçbir oyunda mouse netliğinde nişan alman gerekmiyor. k/m ile hile yapıyormuşsun gibi oluyorsun.
Catze Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ps3 te bi ton yok eagle eye dı vs di çok fazla şey denemiştim ama yok hiç biri mouse klavye olmuyor ya. sanmıyorum da ps4 te de farklı olsun. şu pc stream gibi bişi çıkıcaktı merakla onu bekliyorum uncharted ları oynamayı bıraktım hatta klavye mouse la oynarım belki diye.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 catze'nin dediği PS4'un PC'e streami
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Bende xim4 var ama kullanmiyorum hic. Koltuga yayilip oynamak varken kasilmiyor.
mardox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 gamepad'e alışıyorsunuz ben de battlefront ile bulaştım bu davaya hiç k/m'a gerek yok. ayrıca koltuga yayılmak mı masa başında oynamak mı sorusunun yanında k/m'larda lag olduğu söyleniyor.
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Valla ben de karşıyım k/m olayına ama lag fln olduğunu sanmıyorum zere adamlar 30/1 , 45/0 fln oynayabiliyor.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 hangisini aldın nasıl memnun musun ? 2 aydır pad le fps oynuyorum hala keyif alamıyorum pc kadar.
Catze Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Laorx said: xim4 aldim, umarim lag olmaz. Denedin mi?
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 bir kaç gün önce geldi xim, lag göremedim. ps4 battlefront sorunsuz oynadım.
Öne çıkan mesajlar