aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 arkasinda tanri var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 işin icine tanrı sokarsak olmaz. kaptan her türlü ezer o durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ulan bu ne arkadaş üstteki videodan bi başladım bütün filmi tv spot ayağına yayınlamışlar heralde. dayanamayıp da izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 2.30 saatlik filmin tv spotlardan yayınlanan yerleri havaalanı + otoban + BM binası. 2.5 saat. İki buçuk saat... İKİ BUÇUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Filmin dandik cam versiyonunu indirdim izlememek için kendimi yiyorum şuan. Sigarayı bırakmak daha kolay olurdu şu sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 I failed you oh thy father. İzliyorum şuan dandik görüntü kalitesiyle , arada ekranın önünden insanlar geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 batman vs superman olsaydi cop niyetine izlerdin, neyse de civil war'i izlemeseydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Pişman değilim. Yine olsa yine yaparım. Ben cumaya kadar buraya gelmiim en iyisi. EDIT : Beni cumaya kadar banlayabilir misiniz? En azından vizyona yazamasam yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Aptal misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 ha buna bence spoilerli, filmi pic edecek mesaj yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 mithat yine yaniltmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 dasaaa said: batman vs superman olsaydi cop niyetine izlerdin, neyse de civil war'i izlemeseydin keske. cok mu kotu ya, batman superman? supermani zaten sevmem de, batmanin davay suka blet diye rusca konusmasini duymak istemedim. bekliyorum malum yerlere dusene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 istanbulda sadece imax olarak izleyebileceğim yer yok mu ya.her yerde imax 3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Iron Man dovecek iste. Spoiler ne olabilir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 pazar gidiyoruz http://static.giantbomb.com/uploads/original/7/72222/2835077-maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Winter soldierla kapışır, aksiyonu falan daha iyi, en iyi marvel filmi mi bilemiyorum, çok karakter olduğu için biraz fazla yoğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Dizileri tamamen ignorelamasi baya can sıkıcı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Cumartesi gidiyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 yarın 8.50 ankara imax, gelen var mı :)-D biraz kenara kaldık gibi ama imax perde büyük ordan yırtarız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Fılm cok EHUEEE! lan hatta baya yani. off sahane yapmsıalr. mevzuyu topalrmamıs olmalarıda iyi olmus, civil war aynen tema olarka devam edicek cözülene kadar mevzu. oda muhtemelen thannosla falan olcak. film dakka dakka tıka basa doluydu. "no you move" sıkıstırmıs olmarıda iyidi. ömürceği öküz gibi güclü yapmalrıda iyi olmus. teker teker bashedicek cok sey var ya en iyi marvel filmi olabilir, hatta öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 21 seansına gidecem... spoilırını açtım kapadım. okumadım ama merakımı giderdim. bal çaldım. izleyip inceleme yazıp paylaşacam... laan heyecan heyecan çipetpet gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 şimdi çözümleme yapıyorum da en iyi marvel villain i bence bu filmdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Tonu civil war gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 spider man in olduğu kısımlarda biraz quip seviyesi artıyor onun dışında russo filmi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 olduğu olmadığı zamanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar