Maxuth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Beyler benim acımdan hayatımda okuduum en ii kitap diyebilirim:)İlk kez bir kitapta bu kadar duygulanıp gururlandım we buna benser duyguları yaşadım...Bence mutlaka alın!!!Kitap biraz fantastik biraz polisiye biraz gerilim aşk da war her boh war yane...Konusu derseniz Amerikanın Türkiyeyi işgali ama oole politik falan anlatmıo super roman tadında...Kitabı okuyan warsa fikirlerini paylasabilirmi lutfen??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=102340 komple butun yorumlar burda bende sana katılıyorum kitap çok hoş tam 6 saatte bitirdim ve bazı bolumlerinde aglamaklı oldum ve şuanda bu olayın gerçekleşme ihtimaline karşı G3 arıyorum :D[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 1 hafta önce aldım okudum forumlarda da söylemiştim.Kesinlikle çok güzel bir kitap okuyunca insanı baya değiştiriyor.Okurken özellikle ilk başlarındaki tugaylarımıza slayer bombaları atılırken ağlamamak için kendimi zor tuttum.Kesinlikle alıp okunması gereken bir kitap.Çok güzel[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ama en çok gurur duyduum yer atom bombası atılan yerdi :)[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yazılanlardan dolayı kitabı gerçekten merak ettim mümkünse yazarının ve kitabevinin ismini alabilirmiyim[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 http://www.kitapyurdu.com/arama/default.asp burdan sipariş edersen 20 kuruş fazla veriosun piyasa fiyatı 6.20 burda 6.40 ayrıca gerkli bilgileri bulabilirsin[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... [Bu mesaj Solkirans tarafından 21 Ocak 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Walaa bende aalıodum umarım burdan bu kitabı daaha cok sattırıp bu işin para kasandırdıını gosterebiliriz.Bu sekilde buna benser işler turkiyede belki daha da bi gelisir dee mi???Yanlıs koca paticik te okuyan iki kisimi???*:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bugün aldım, 20 küsur sayfa okudum şimdilik, 1-2 güne biter heralde. gayet güzel bir kitap, sürükleyici.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=102340 doktor bu ne? bu lafı sevdim orada tartışın daha güzel[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Orada kitap mı tartışılıyor yoksa Amerika Türkiye savaşı mı? Eğer kitap tartışılıyor ise Konu dışından buraya gelmemesi ve hala konu dışında kitap tartışılmadığının öğrenilmemesi Bir şey demiyeceğim. Artık beni alakadar etmiyor. Kitaba gelince yıllardır bu fantazi herkesin dilindedr. Böyle olsa ne olurdu? Şu olmazsa amerika bize dalar mı? gibilerinden geyikler az dönmemiştir hepimizin hayatında. Biri sonunda bunu kitaba dökmüş. Desteklenmesi gereken bir tür bence de. Bu tip yazarların çoğalması bu tarz yazılar için yazarların cesaretlendirilmesi gerek. Önümde okunacak çok kitap var sırf o yüzden o kitabı salladım yoksa gecenlerde kitapçıda baya bir dikkatimi çekmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben sırf kitap hakkında tartısmak istiodum ama konu dısında beyler azıttı! http://forum.paticik.com/view.php?id=102340&page=4 Bende bi seyler yasdım...Okursanız sewinirim... NOT:Ayrıca paticik te bi sawunma sanayii konulu forum olsa gusel olmazmı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 eheh naaptın maxuth, askeriye mi burası :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=102340[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:Bağımsız TÜRKİYE Cumhuriyeti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Maxuth, 23 Ocak 2005 13:45 tarihinde demiş ki: Ben sırf kitap hakkında tartısmak istiodum ama konu dısında beyler azıttı! O zaman dogru yerdesin. Konu dışı kitap tartışmanın veya kitap hakkında thread açmanın yeri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 [spo1=hikayenin sonu anlatılıyor / Ghaldszar]kitabı bitirdim bugün. evet sonu çok şeye gelmiş yani nasıl desem, oldu bittiye gelmiş gibi. "verdi ültimatomu, hadi yallah" dedi rusya-çin vs. ülkeler. hop amerika çekildi bir anda. hop, bitti. neye uğradığımı şaşırdım yani biraz. bir de en sonunu farklı bitirebilirlerdi bence, bir adama yapılan işkence ile değil de, ülkenin kalkınmasının anlatımıyla filan. daha güzel olabilirdi kitap genel olarak, ama böyle de okunabilir, hoş.[/spo][signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj ghaldszar tarafından 30 Ocak 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Bu seri türkiye'de kaç adet sattı acaba? bunu öğrenebileceğim bir kaynak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yayınevine veya kitabın dağıtımını yapan firmaya sorabilirsin. dağıtım firmasının hangisi olduğunu herhangi bir kitapçıdan da öğrenebilirsin. ama tahmini bir sayı vereyim sana: 10.000 (online satış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA YAVUZ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHADFGDHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 lisedeydim lan :((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben de okumuştum bunu şahane de gaza gelmiştim. hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 bu kitabın sadece ilk sayfalarını okumuştum. abd askerleri tc askerlerine baskın yapıyordu, dağlardan kalpaklı süvarilerin ruhlarını görüyordu ölürken tc askerleri. sonra baydı mı bir şeyler oldu, okumadım. ama adamlar nası ergen milliyetçilere oynarmışız diye iyi hesap kitap yapmışlar düşününce şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar