GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ya nerden nasıl alıyorduk tr ye geliyor muydu kargo olayı nasıldı fps için hangisini almamız gerekiyordu bana intel geçer misiniz?
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Kendi sitesi iş görüyor 2-3 hafta arasında geliyor genelde. Vortex kullanıyorum oldukça memnunum diğer oyunlarda da rahatlık sağlıyor. http://www.kontrolfreek.com/fps/fps-freek-vortex-229.html
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 yılbaşı özelinde sepet tutarına bakmadan free shipping veriyorlar. bende iki tane high rise vardı, şimdi bir tane de med rise aldım denemek için. "long" kupon koduyla ek olarak 10% dc veriyor.
mardox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 sw:bf'de maymun olmam nedeniyle bi tane COD III versiyonu da ben aldım, bakalım.
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Gerek FIFA gerekse Action Adventure oyunları oynuyorum. Hangisini almak mantıklı olur? Kullanıcı yorumları iyi olur :)
madcow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Ben futbolfreek mi ne vardı onları kullanıyorum fifa icin. Gayet memnunum. Fifa da cok bir oalyı yok ama parmaga tutunusu deli gibi arttırıyor benim parmagım cok kayardı eskiden artık kaymıyor okadar.
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 2 aya gelmiyormuş olm nası bi kargo şekli bu
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 2-3 haftaya geliyor bu arada ps4 - pad deneyimi kontrolfreek öncesi ve sonrası diye miladı ayrım yaşıyor. ben fps oynayamıyordum. 2 saat destiny oynadığımda elim kullanılmaz hale geliyordu, oyunu kapatmak zorunda kalıyordum kasıldığı için eklemler gerilmeden. kontrolfreek aldığımdan beri 10 saat oynasam bile ağrı, gerilme olmuyor. aim konusunda inanılmaz fark ediyor. xhair kontrol incelik seviyesi 3-4 katına çıkıyor. çok daha ince kontrol yapabiliyorsun.
Sunwalker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bingildak said: 2-3 haftaya geliyor bu arada ps4 - pad deneyimi kontrolfreek öncesi ve sonrası diye miladı ayrım yaşıyor. ben fps oynayamıyordum. 2 saat destiny oynadığımda elim kullanılmaz hale geliyordu, oyunu kapatmak zorunda kalıyordum kasıldığı için eklemler gerilmeden. kontrolfreek aldığımdan beri 10 saat oynasam bile ağrı, gerilme olmuyor. aim konusunda inanılmaz fark ediyor. xhair kontrol incelik seviyesi 3-4 katına çıkıyor. çok daha ince kontrol yapabiliyorsun. Hangisinden aldın freekin?
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 fps freek sentinel ve vortex vardı, high ikisi de şimdi med yükseklikte bir şey sipariş ettim
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 %40 indirim vardı düne kadar sanırım.
Sunwalker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bingildak said: fps freek sentinel ve vortex vardı, high ikisi de şimdi med yükseklikte bir şey sipariş ettim Vortexten memnun musun? Yav bi de kontrolfreek sitede bi grip satıyorlar, el terlemesine çözüm olur mu acaba? Varmı hiç kullananınız?
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Vortex baya yüksek ebatları yazıyor sitede. Default a göre çok daha iyi ama sanki eli fazla yukarda tutuyor gibi o dan med i deniyorum. Grip denemedim valla.
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 cqc baya iyi deniyordu sanki
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 https://www.kontrolfreek.com/products/grips-bundle alınır mı? free shipping var.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Bunlar güzel de fiyat saçmaymış. Ben Switch için amazon'dan 20 dolara falan joycon cover'ıyla beraber bir şeyler aldıydım geçen sene, işimi de görüyor bayağı.
Öne çıkan mesajlar