Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kontrolfreek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kendi sitesi iş görüyor 2-3 hafta arasında geliyor genelde. Vortex kullanıyorum oldukça memnunum diğer oyunlarda da rahatlık sağlıyor.

http://www.kontrolfreek.com/fps/fps-freek-vortex-229.html
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yılbaşı özelinde sepet tutarına bakmadan free shipping veriyorlar. bende iki tane high rise vardı, şimdi bir tane de med rise aldım denemek için.

"long" kupon koduyla ek olarak 10% dc veriyor.
Mesaj tarihi:
Ben futbolfreek mi ne vardı onları kullanıyorum fifa icin. Gayet memnunum. Fifa da cok bir oalyı yok ama parmaga tutunusu deli gibi arttırıyor benim parmagım cok kayardı eskiden artık kaymıyor okadar.
Mesaj tarihi:
2-3 haftaya geliyor

bu arada ps4 - pad deneyimi kontrolfreek öncesi ve sonrası diye miladı ayrım yaşıyor. ben fps oynayamıyordum. 2 saat destiny oynadığımda elim kullanılmaz hale geliyordu, oyunu kapatmak zorunda kalıyordum kasıldığı için eklemler gerilmeden. kontrolfreek aldığımdan beri 10 saat oynasam bile ağrı, gerilme olmuyor.

aim konusunda inanılmaz fark ediyor. xhair kontrol incelik seviyesi 3-4 katına çıkıyor. çok daha ince kontrol yapabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

2-3 haftaya geliyor

bu arada ps4 - pad deneyimi kontrolfreek öncesi ve sonrası diye miladı ayrım yaşıyor. ben fps oynayamıyordum. 2 saat destiny oynadığımda elim kullanılmaz hale geliyordu, oyunu kapatmak zorunda kalıyordum kasıldığı için eklemler gerilmeden. kontrolfreek aldığımdan beri 10 saat oynasam bile ağrı, gerilme olmuyor.

aim konusunda inanılmaz fark ediyor. xhair kontrol incelik seviyesi 3-4 katına çıkıyor. çok daha ince kontrol yapabiliyorsun.

Hangisinden aldın freekin?
Mesaj tarihi:
bingildak said:

fps freek sentinel ve vortex vardı, high ikisi de şimdi med yükseklikte bir şey sipariş ettim

Vortexten memnun musun?

Yav bi de kontrolfreek sitede bi grip satıyorlar, el terlemesine çözüm olur mu acaba? Varmı hiç kullananınız?
  • 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...