Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kolay film, dizi streami

barbu

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

arkadaşlar NE TIVIBUSU LAN. homeland diyorum. breaking bad diyorum.
homeland falan yayinlaniyor zaten direk izleyebiliyorlar yeni bolumleri dsmart kanallarinda falan da var walking dead vs. yayindan kalkan dizileri de indirip media playera atiyorum ordan izliyor benimkiler.ha tam olarak istedigin sey degil evet.
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası kendilerinin indirip izlemesini de sağlayabilrsin abi. hani çok üstün bilgisayar bilgisine de gerek yok.

all bir tane debrid account yad a git düz rapidgator al. warez-bb de sürekli güncel dizileri paylaşan insanlar var. adam çıktığı gibi oraya ekliyor. sayfaları bookmarkal. alsınlar tek klikle indirsinler. da hani zaten çıktığı gibi olmasına gerek yok, sonuçta türkçe altyazı hazırlanma süresi var. ya da işte ne bileyim kasma hiç torrent öğret ki en kolayı artık o. kickassten falan tıklasınlar indirsinler tixati ile. tixati en kolay client sanırım şu an. popcorn time kadar rahat değil ama yani en fazla 1 tık kadar uzaktır onlara. popcorn timeda bile türkçe altyazı hemen çıkmıyor sonuçta.

ciddiyim bak kolay yani.

edit: düşündüm, torrentleri sen kendin remote olarak da ekleyebilirsin. indireceği klasörler bile belli nasıolsa. altyazıyı da atarsın aynı şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu sıralar film için kodi kullanmaya başladım. Pulsar addon'u ile direkt torrent'den stream yapıyor, altyazıyı da opensubtitles veya divxplanet'ten çekiyor.

Dizi için genesis addon'unu kullanabilirsin, sanırım altyazıyı direkt buluyor. Hatta kaynak olarak dizist, dizipub, dizimag vb siteleri gösterebilirsen altyazı derdin de olmaz.

kodi'ye ekleyeceğin basit bir skin ile anne mod UI kullanabilirsin.

Not: kodi'yi tablete yükleyip TV için chromecast vb kullanabiliyorsun sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
iki gundur bir suru sey okudum arastirdim kafam allak bullak oldu.

raspberry pi, mini windows pc, chromecast, amazon fire tv, apple tv..

aslinda windowslu mini pc (su anda en uygun fiyatlisi bu) + mini kablosuz klavye ile hic kafami yormadan eski usul herseyi yapabilirim gibime geliyor. ama su anda bu fiyatin yarisina halletmem lazim.

-raspberry pi kesin cok ugrastirir linux falan kim ugrascak.
-apple tv desen hem pahali hem istedigim ozgurlugu bana sunmaz kesin.

?bu chromecast'te falan illa android device'imiz mi olmasi lazim ekrani aynalayabilmek icin onu tam cozemedim. (bende ios var mesela olmaz mi) yoksa cihazlarda android yuklu mu geliyor? cunku aliexpress'te vs. android tv box'lar falan da var muhtemelen onlarin icinde android yuklu.

?ayni sorum fire tv stick icin de gecerli. aliexpressten dandik stickler almaktansa amazon'dan alayim 40$ hem. bunun ios appstore'da remote app'i var ama sadece remote isi goruyor sanirim. market olarak android markete yine de baglanir mi alet? (isime gelir cunku sopcast vs android'de var -bu arada hatirlatayim bende android device yok hic ios var-)

android kullanmadim hic. torrent isleri android'de oluyor mu? yok olmuyorsa veya oluyor ama bende android device olmadigi icin ben yapamicaksam soyle bir cozum uretebilir miyim: seedbox'ima atip seedbox'imdaki direct download linkini stream etmek. aslinda bunu denedim pc'de oluyor ancak altyaziyi nasil monte edecegimi cozemedim. put.io gibi servisler var ama gereksiz masraf olur cunku 2$/mo 'lik seedbox'im isimi goruyor. altyaziyi cozersem en kotu onu yaparim. gerci dl de edebilirim ama bu tv stick'lerin hafizasi ne oluyor ki yeter mi bilmem.

YA ASLINDA yapmak istedigim:
>hdmi ile ugrasmamak
>sopcast, acestream kullanabilmek
>sop, ace, torrent linklerine erismek icin web browser
>torrent indirebilmek, altyazi indirip birlikte kullanabilmek
>aletin hafizasi filme yetmeli veya oyle bir dunya yoksa dl etmeden torrenti stream edebilmeliyim (altyaziyla)
>butun bunlari bilgisayarsiz yapmak, smart olmayan tv'de yapmak, iphone ile yapmak

cacodemon said:

Şu sıralar film için kodi kullanmaya başladım. Pulsar addon'u ile direkt torrent'den stream yapıyor, altyazıyı da opensubtitles veya divxplanet'ten çekiyor.

Dizi için genesis addon'unu kullanabilirsin, sanırım altyazıyı direkt buluyor. Hatta kaynak olarak dizist, dizipub, dizimag vb siteleri gösterebilirsen altyazı derdin de olmaz.

kodi'ye ekleyeceğin basit bir skin ile anne mod UI kullanabilirsin.

Not: kodi'yi tablete yükleyip TV için chromecast vb kullanabiliyorsun sanırım.

su olay sanirim benim cozumum ama kodi'yi de yarin arastirayim kesin cok kolay biseydir size gore, ben iyice mala bagladim. kodiyi stick'e falan yukleyebilir miyiz yoksa android device falan olacak da ona yukleyip mirroring mi yapmak gerek. veya appstore'da var midir acaba kodi (baktim yok gibi). raspberry pi ile falan ugrasmak istemiyorum ya en kolayi nedir bunun bi yardimci olabilecek var mi :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
paradoksalkedi said:

tv box aldım bitane kodi de covenant falan çok yavaş bakıyor sourcelara onları da zaten genellikle diziizle sitelerinden çekiyor, altyazıyı opensubtitlesdan alıp yanlış koyuyor kayıyor sonra altyazı çok saçma iş sdf.

güzel kodi addonu veya android tv için bi app öneriniz var mı?

malesef benide altyazı kayması yada bulamaması baya bir soguttu kodıden bende mi box aldım ama istedğim randımanı alamadım henuz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...