guncel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 profil: 50 li yaşlar teknik bilgi: derdini anlatacak kadar laf döndürme ustası, lafı gereksiz uzatan aslında iyi biri müdürün katılmadığı toplantılarda kafa siliyor hani bazen bu tip laf çevirmeler işe yarar, bilmediğin bir konuda zaman kazandırır ama bu amca suyunu çıkartıyor ast-üst ilişkisi yok sadece kıdem farkı var nedir çözüm yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 sus lan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 dudağının yanağına uzanan kısmından öp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Hihii yap, baska seylerlen konusurken, konustuguyla alakasiz bi durumdan bahset vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 lan sus lan köylü, de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 öpücük at, göz kırp. 5 dakika da kavgaya uzar sonra ayırırlar biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ilgisini çekecek bir hediye al ve alt dudağına yapışmasını bekle, sonra gelişine kürekle vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Eger susmazsan memeni cikarir elektrik veririm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ardından usulca yanaşıp "bu yaptığının çok onur kırıcı olduğunu" söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 bence aaaa kikikikiki aaaaa kikikiki aaa kikikiki yeter lan dyip toplantı odasından çıkıp odana geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 bence iş yerine editör taklidi yapma, bu öneriyi boşver sen beni dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ses sus pis kıskanç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 de ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 abi kakanı tut. kakanı tutmaya odaklanırsan belki filtrelersin. benim gözüm hiçbir şey görmüyor kulağım hiçbir şey duymuyor kakam varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 birşeyler bilipte masayı domine etmek için susmayıp,o konuyla ilgili bildiği herşeyi söyleyen iş arkadaşından iyidir bence. bir konu hakkında hiç fikri yoksa konuşmazlar ama sus pus otururlar hatta konunun ne kadar sıkıcı olduğundan falan bahsederler masadaki konuyu değiştirmeye kasarlar. of hatırladıkça gerildim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 yapacak bişi yok burda da var böyle üst yönetim gelince herşeyi dakika dakika anlatan insanlar var yarım saatlik toplantı 2 saatte bitiyor. geçen raidim var ben kaçıyorum dedim hehieh raidim var de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 alt dudagina yapis herifin artik sus sapsal de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Vingthor said: abi kakanı tut. kakanı tutmaya odaklanırsan belki filtrelersin. benim gözüm hiçbir şey görmüyor kulağım hiçbir şey duymuyor kakam varken. Adam montla sicmayi deconstruct etto 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 En güzeli"onun yanında ya canım cok sıkkın,cok sevdiğim bir abim hakkında iş yerinde atıp tutuyorlar,neymıs cok konusuyormus vs " de ,anlamazsa yapacak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Söz sükutsa gümüş altındır de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 ona küçük sürprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 sus ve beni öp de. göz teması önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Vingthor said: abi kakanı tut. kakanı tutmaya odaklanırsan belki filtrelersin. benim gözüm hiçbir şey görmüyor kulağım hiçbir şey duymuyor kakam varken. AHAHHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 cartwheel salto atıp kafasına tekme atarken 'susar mısın lütfen' de ama bunu tam havadayken söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 hiç böle sorununuz olmammış lan ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar