nienna Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ikinci oyunda çok eğlenmiştim ben. özellikle multide fanteziden fanteziye koştum. survival serverlar bile vardı. fiyatı falan da iyi. başka heveslenen yok mu. optimizasyonu okullarda ders olarak falan gösterilse yeriydi yani. witcher 3'ü 45-50 fps oynayabiliyorum bunu da oynayabilirsem almayı düşünüyorum. https://www.youtube.com/watch?v=-x1q7wY0koE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 caps lock ve shift tuşları bozuk sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 izlemek isteyen olur mu bilmem ama oyunun ilk bir saatlik oyun ici videosu. http://www.youtube.com/watch?v=fu8qLysK5zM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 aynı yazı fontunu kullanmışlar sanırım far cry ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 benzer ama degil A harfi farkli zaten baska tutan harf yok. C de farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 totemic said: aynı yazı fontunu kullanmışlar sanırım far cry ile. 3 oyundur aynı fontu kullanıyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 çok benzer geldi aslında kapak tasarımındaki renk paleti benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 var mı oynayan şunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 İndirim donemini bekliyorum belki biraz indirim yer diye. Ama izlemesi cok eglenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 giflerini görüyorum deli eğlenceli duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Kanuni said: izlemek isteyen olur mu bilmem ama oyunun ilk bir saatlik oyun ici videosu. http://www.youtube.com/watch?v=fu8qLysK5zM çok eğlenceliymiş seyrettim hepsini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 sadece çünkü 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Torrenti olmayinca oynayan da yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 ben alicaktim ama optumizasyon sorunlari okudum memory leak gibi bi seyler. patch indirim falan beklerim. madmax aldim yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 patchlerle düzelmiş herhalde, yorumlar olumluya kaymış aldım oynadım. sırf wingsuit için bile oynanır indirimdeyken güzel gider. daha iyi patlama efekti görmedim şimdiye kadar zaten oyun da onun üstüne kurulu. abrams filmi gibi bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 oyuna steamde sahip olanlar varsa multi mod çıktı betaya; https://just-cause.mp/ denedim çalışıyo. buglar falan olsa da oynanabilir, direk oyun için report butonu koymuşlar. beta testi. jc2 mantığında aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Çok güzeldi iyi eğlendim ama son boss fighta yanlış silah götürünce baya uğraştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 önceki seriler güzeldi de bune lan adam paraşütünden roket atıyo, oldu olcak optimus prime olarak uçağa dönüşüp nükleer sıçsın etrafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar