Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Esh said: Quo-Vadis said: Oyun iyi, hala arada gözüm kayıyor. Adamlar fiyatı biraz düşürüp, Reklam yapsa, en az Pubg, Fortnite gibi meşhur olur. oyun simulasyon abi. Onu meşhurluk açısından dedim yaw. Genre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 wipe geliyormuş yeni patch ile birlikte bu arada. bir de flea market geliyor oyun içi item satışı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Oyunu almak isteyen olursa en ust paket var kendi kullandigim account. edge of darkness miydi beydi. Onu satabilirim fiyat konusunu bilmiyorum ama anlasiriz heralde cidden oyunu almayi dusunuosaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Quo-Vadis said: Esh said: Quo-Vadis said: Oyun iyi, hala arada gözüm kayıyor. Adamlar fiyatı biraz düşürüp, Reklam yapsa, en az Pubg, Fortnite gibi meşhur olur. oyun simulasyon abi. Onu meşhurluk açısından dedim yaw. Genre değil. Simulasyon olduğu için meşhur olamaz, bir de üstüne hardcore sandbox oyun. Yine baya iyi core kitlesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Oyunu aldım.. Oyun güzel potansiuyeli var falan ama çok zor amk bu ne lan. Sürekli ölme similasyonu durumu yaşıyorum, noobluktaki son noktadayım asfsadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 var mı oynayan ya. Ekmek oluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 al bir pistol gir lab'a. otur bi koseye. ses cikar gelsin scavlar. birer mermi sik kafalarina. lootla sat. min 500k her raidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Oynayan varsa birlik olalım bişi olalım olum. Olum oyun çok gergin, çok sıkıntılı. Peynir ekmek modundayım hayır bide stres atayım sinir atayım diye takılırken sinir hastası oldum ne görsem küfür ediyor sonra vuruyor aga afdgadfgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Hortlatıyorum ama şu oyunun full release'ini beklerken ömrüm tükencek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 yaklasık bi sene sonra tekrar hortlatalım, oynayanlardan bi son durum yorumu alalım bu aralar baya hype'lı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Ben alalı 3 hafta oldu. Oyun güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 piyasadaki tartışmasız en zor oyunlardan biri. zevkli yani de günde 4-5 saat oynamaya kalkınca insan gerim gerim geriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2021 bu oyun bile çok değerlendi. 200 liraya zamanında alanlar çok kara geçti yeni sezon başladı gene. her sezon başında oynuyorum. çok yavaş gelişiyor oyun ama gelişiyor. release olsa keşke bir an önce bugları sıkıntıları temizlense iyicene. bir de oyun hoarder düşmanı her şeyi saklayayım silahlarıma zeval gelmesin hissi var ama +15 katanayla çıkmayınca da pek bi kazanım elde edemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 EOD versiyonu var bende 2-3kere alıp tekrar satmıştım oyunu. Şuan en çok zevk aldığım oyun oldu kendisi, acayip oynattiriyor. Hele son patchte sistemi yavaslattilar benim için daha da iyi oldu. Patide aktif oynayan kimler var hep solo oynuyorum. Arada takimla da girmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 @goldbären oynuyordu en son patiden bir grupla. bi sor istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 yok lan hiç oynamadım zarf atıyor. kekeç oyunu bu @Silphatos tipi tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 fakat annen severek oynuyor desem şimdi ben suçlu olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 seninkinden görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 oyunun fiyatı 1K olmasaymış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 oha 1k mı?! motor alıınır la o paraya, olmadı binilir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 deneme sürümünde bile ekmek oluyom botlara ya, ne zor oyun bu hööhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Ya 10 çeşit heal item var oyunda, tamam iyi de en büyük medkit bile yaralara iyi gelmiyor, illa ölüyorum biraz yaralanınca, bilen birisi yok mu koca patide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Yaralanmamayi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 (düzenlendi) 10 saat önce, Shadow dedi ki: Ya 10 çeşit heal item var oyunda, tamam iyi de en büyük medkit bile yaralara iyi gelmiyor, illa ölüyorum biraz yaralanınca, bilen birisi yok mu koca patide? hepsinin açıklamasında yazıyor aslında neyin ne olduğu. kırık çıkık var ise splint lazım, light bleeding varsa bandaj heavy bleeding varsa esmarc, heallemek için çedar peyniri en ucuz itemler. bir üst seviye büyük itemler olan car first aid, salewa, ipak ise tek tek açınca neye iyi geldiği yazıyor. her yaraya hepsi olmuyor sonuçta. meydana çıkmadan önce bi fracture, bleeding, ve komple bacak kol koptuğunda ameliyat kiti almakta fayda var. Ocak 14, 2022 Oce4n tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar