yloibx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Geçen arkadaşlardan edge ve note 3 telefonlarını kurcaladım ve kalemine aşık oldum. ben de almaya karar verdim. araştırdığım kadarıyla kalemi bu kadar iyi olan başka bir telefon yok. o yüzden note almaya karar verdim ancak note 3, 4 ve 5 arasında ne farklar var donanım dışında merak ediyorum. note 3'ün kalemi çok iyi ancak dokunmatik kadar hassas algılamıyor basınçtan dolayı sanırım. acaba note 4 ve 5'te de kalem hassasiyeti aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Note Edge. Ayrıca Samsung pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 note edge ben olsam almazdım,yan ekran çok fazla çiziliyor.Note 5 te pil çıkarılmıyor,sdcard yok.Bende aynı ikilemde kaldım note 4 aldım,memnunum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 S6 Edge Plus hepsinden başarılı bir telefon. Ama kalem şart ise Note 5. Bataryanin çıkmaması dert değil artık power bank ile ayni hesaba geliyor hatta 1 bataryadan daha kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 kath said: 4 net. son yıllarda yaptığım en iyi aşıiverişti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 5 aldım geçen hafta güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 4 kullanıyorum 3 4 ay oldu sanırım epey memnunum cidden 5 te pil cıkmıuyo sd kart yoksa manasız alma yane bide edge cok cok manalı bi ozellik değil gereksiz risk bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 note nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 note 2 bir de benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 yani benimki derken samsung galaxy s6 tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 4 varken 3'e gerek yok ki. 5 de çok meh olmuş. ayrıca apple pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 2 senedir 3 kullanıyorum, cok rahatım, ama hazır almısken 5 alsın p.s. arasındaki fark ne hiç bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 note 3 ve note 5 kalem hassasiyetlerini test ettim. Note 5 parmak dokunuşu kadar hassas yani alarında dağ gibi fark var o yüzden note 5 alıcam tasarımı da iphone 6'ya benziyor ve iphone 6'nın tasarımı da güzel. üstüne bir de android ve s-pen olunca alabileceğim tek telefon bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar