samaella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 biraz daha izleyin de liste yapın :D size güveniyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Phantasy Star Online 2: Oyunu promosyon icin (PS4 versiyonu cikiyor) ama genel olarak sevdim ben. Asiri surreal ama, suspension of disbelief kasmak gerekli. Cizimler kaliteli ama cozunurluk dusuktu. Oyunun dunyasinda gecen bir anime yerine PSO2 oynayan liselilerle aciliyor. Asiri dramatik ama oyun sahneleri, izlenebilir yine de. Ne bileyim, bir garip. Showa Genroku Rakugo Shinju: Josei, ama MUKEMMEL! Artwork, muzik, donem, karakterler, seslendirme, komedi, realizm... Klasik olur bu ayni kaliteyi korursa. Yillar sonra onermeye devam ederiz. Kesin izleyin, bu sezonun kacmamasi gerekenlerinden. Ortasinda bastan sona bir rakugo gosterisi var, hayattimda boyle bir sey izlemedim bir animede (gerci anime disinda da izlemedim). Farkli bir seri olmus, ne kadar iyi oldugunu ne kadar tekrarlasam soylesem yetmez ama. Habersiz geldi, vurdu. Sleeper hit bu kadar olur yani. Epeydir bu kadar begendigim bir anime izlemeistim. 10/10 direk. ERASED ve Showa Genroku Rakugo Shinju su ana kadar cikan en iyiler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Showa Genroku Rakugo Shinju'yu tekrar izledim, mukemmel ya. Hirsizin oykusu de epey guldurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: Cidden çok keyifliymiş ya, bayıldım. Bir de seslendirmeler mükemmel. Seslendirme kalitesi bir tık aşağıda olsa bu kadar sarmazdı kesinlikle, ama o kadar güzel ki animeyi çok iyi taşımış. Karakterler filan da çok başarılı. Dagashi Kashi: Bu da çok eğlenceli. Bayağı güldürdü karakterler filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Luck & Logic: Aksiyon, karakter ve ozellikle OST iyiydi. Sezonun bakilasi shonenlerinden demek isterim ama massive harem geliyor gibi, size kalmis o nedenle. Ozgun bir eser, gelmeyebilir de ama geliyor gibi gibi. Ortalamanin ustunde simdiye kadar cikan bolumlere gore. Tek derdim anime ile Athena, Athena'dan beklenecek bir tip ya da karakter degil; nerede LN Athena, nerede bu. En azindan durust basladi ters koseye yatirmazsa sonradan: http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202016-01-09%20at%2019.50.37.png BBK/BRNK: CGI anime. Ona ragmen rakugo animesinden sonra bu sezon izledigim en iyi ilk bolum bu cikti. Her ogesi cok iyiydi. Orijinal anime, yazarin ve yonetmenin ilk isleri AniDB'ye gore ama cok saglam geldi senaryo ve yonetmenlik bana. Kesin izleyin derim. Sci-fi/fantasy tur olarak. Tempo cok iyi. Dagashi Kashi'nin simulcast Pazartesi gelecek, onu bekliyorum ben. Speedsub genelde epey epey kotu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Showa Genroku Rakugo Shinju'ya ucuncu kez baktim, atlaya atlaya gecip ortadaki rakuga'da durarak. Super ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 pso2 keyifli, charlar da yormadı. phantasy star portable demolarını oynamıştım zaten merak ediyordum, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Boku dake ga Inai Machi; süper giriş yaptı listeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 divine gate instant dropped. selametle. neyse ki haikyuu devam ediyor bu sezon. bir de gate geldi. yeter o ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Phantasy Star Online 2: Meh. Bayağı kötü ya, hiç sevmedim. İlk yarısı tamamen reklam izliyor gibiydi zaten, bir türlü bitmek bilmedi, bölümü bitirmeden droplayacaktım neredeyse. 2. yarısı da kalitesiz CGI, zorla izledim. Ayrıca CGI tahammül kotamı da Bubuki Buranki ve Ajin'e saklıyorum zaten. Dropped. Luck & Logic: Vasat ama izlenilmeyecek kadar da rezalet değil, şimdilik droplamadım. Bubuki Buranki: CGIdan gözlerim kanadı ama onun haricinde güzel. İyi bir giriş yaptı. İzlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Dimension W: Epey iyiydi. Cyberpunk kendisi ve karakter ile setting epey saglam. Sonu ozellikle ilgi cekiciydi cok, sonra ne olacagini epey merak ettim. Kesin izlenmeli derim, sezonun en iyilerinden gibi gorunuyor simdilik. Rainbow Days: 13 dakikalik bir anime. Iyi ya da kotu diyemiyorum, romcom gibi. Ama karakterler sarmadi, bu turde karakter epey onemli yani. Animasyon da pek iyi degil. Gecin derim. Grimgar of Fantasy and Ash: Animasyon cok kaliteli, muzik de iyi. Sezonun cogunu izledik, sunlar su anda kesin izlenmeli dediklerim devamlar disinda begeni sirama gore: Showa Genroku Rakugo Shinju Dimension W BBK/BRNK ERASED Grimgar of Fantasy and Ash Prince of Stride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Hai to Gensou no Grimgar: Çok iyiydi. Çizimler filan çok hoş, atmosferi/settingi bayağı oturaklı gözüküyor. "SAO done right" olabilirmi onu zaman gösterir, ama yine de çok başarılı. Dimension W: Çok kaliteli, karakterleri de tarzı da çok iyi. İkisi de sezon favorilerim arasına girdi. Schwarzesmarken: İlk bölüm güzeldi, ama bunda ilk bölüme güvenmem kesinlikle. Malum, Muv-Luv. Total Eclipse te 10/10 luk ilk bölümle çıkıp sonradan saçmalamışlardı. Ama işte bir ümit, belki güzel olur bu sefer. İlk haftadan yorum yapmak zor gerçi, ama bu sezon bayağı güzel olacak gibi gözüküyor. One Punch Man gibi sezonu tek başına kurtaracak epic bi anime yok ama onun bir puan altında sayabileceğim 3-4 tane filan var. İyi başladı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 En son Schwarzes Marken ile tum bolumler cikti gibi. Bu sezon listeye eklediklerim: Utawarerumono (devam) Haikyu (devam) GATE (devam) Snow White with the Red Hair (devam) Iron-Blooded Orphans (devam) Heavy Object (devam) ERASED Myriad Colors Phantom World Showa Genroku Rakugo Shinju BBK/BRNK Grimgar Fantasy and Ash Prince of Stride Luck & Logic Dimension W Aokana ile Dagashi Kashi cikmadi bir daha iste. Beklemedeyim onlar icin de, yarin gece gelecekler. Ikisi ne listeye katacagim sanirim bekledigim gibi cikarlarsa. 6 devam serisi yeni sezon acisindna epey kisitladi beni, 16 seri cok oluyor bana, hangisini birakabilirim karar veremiyorum ama. Listeyi bu noktaya kadar azaltmakta bile zorlandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 GOD tier: Boku Dake ga Inai Machi - ERASED (uzun zamandır bu kadar iyi premiseli bir mystery anime gelmemişti. sonradan batırmazlarsa AOTY material) good tier: Dimension W (sci-fi settingi epey iyi. Zaten karakterler, artstyle, OST, OP-ED falan her şey iyiydi valla.) Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu (seslendirmeler, karakterler, realistik dialoglar harika) decent tier: Bubuki Buranki (cgi iyiydi bence. shadow of the colossus-nge vibe’ı aldım. keşke karakterler velet olmasaydı, ikinci yarısı generic shounene döndü bi anda) Dagashi Kashi (karakter dizaynlarını sevdim baya. güldürüyor da snack referanslarını anlamak zor. fanservice ile nereye kadar taşınacak bilemedim) Hai to Gensou no Grimgar (bu sezonun database wowwowwow animesi işte. ama daha ilk bölümde worldbuilding yerine 5dk loli boob geyiği yapılacaksa işimiz var.) Schwarzesmarken (en kötü eğlenceli bi trainwreck olur zaten) Prince of Stride - Alternative (free-running spor animesi. karakterleri sevdim. izlerim bunu) 3 bölüm bakılacak: Ao no Kanata no Four Rhythm (bunun ne olacağını çözemedim sci-fi spor animesi olacak gibi. 3 bölüme baymazsam devam ederim) Saijaku Muhai no Bahamut (generic harem shit gibi ama aksiyon fena değildi, belki devam ederim yine baymazsam) guilty pleasure: Musaigen no Phantom World (şunları koysam yeterli herhalde http://gfycat.com/KindlySinfulFlycatcher + http://i.imgur.com/7EWmDkh.gifv) DROPPED: Divine Gate (salak bi kurgu var. mass effect child görünce irrite oluyorum zaten. natsu seiyuulu mc de cabası) Shoujo-tachi wa Kouya wo Mezasu (bu slotu Ao no Kanata no Four Rhythm kaptı. zaten vasattı, çakma yukinosuyla) Active Raid (ilk bölümü bitirmekte bile baya zorlandım. buna nasıl izlenebilir dediniz ya. size inanamıyorum :D) Luck & Logic (transformation sekansında cringe overdose yüzünden kapadım) henüz çıkmadı ama izlenecek: Ajin: Demi-Human (sidonia no kishi'nin ekibi yapıyor. dark fantasy. ama cgi yine) benim listem böyle. geri kalanları izlemedim. ilgimi çekmediler pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! (sıfır beklentiyle izledim, ilk bölümle good tierime girdi direk. gece gece baya güldürdü. çoğu şeyi ngnl'deki gibi parodi şeklinde ti'ye almışlar. bi danmachi gibi bayık olmayacak yani.) based deen'den rakuga ile birlikte. iki tane iyi anime çıktı bu sezon. başımıza taş yağıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 On bakmadim daha ama bu sezonun tek godtier'i Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu benim icin. ERASED'dan bir bolum daha bakmam gerek once, daha asil olarak nasil isleyeceklerini gormedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Dagashi Kashi: Sevmedim ben bunu, niye insanlatin sevdigini anliyorum ama mangasini da hic sevmemistim zaten. Oyle uzun uzun ne guzel seker diye gidiyor iste kiz. AOKANA: Four Rhythm Across the Blue: OST rahatlatici, gorsellik iyi, karakterler klise ama izlenir. Sevdim ben bunu ama sezondan cok daha iyi bir suru sey var. Harem degil bir de, buna vurgu. Harem degil. KONOSUBA kaldi bir simdi izlemedigim, onun simulcast bu aksam geliyor. Norn9, Girls Beyond the Wasteland ve Undefeated Bahamut Chronicle Anime Network'de. Uye degilim o siteye, bunlar kaldi. Uc anime icin CR'den fazla para istiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 dagashi kashi beni ilk bölüm eğlendirdi, mangasını okumadım ama absürd komedi oalcak diye bekliyorum olursa bana gleir olmazsa meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 bu arada sabah kahvaltıda izleyecek anime kalmadı diye dragonballs a başlamıştım ama bu sezon takip edilebilecek 5 anime bulursam he sabah birini izlerim amk ilkokuldayken yapamadım şunu 30 yaşına gelince yapaibliyorum lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Showa Genroku Rakugo Shinju ERASED BBK/BRNK Grimgar Fantasy and Ash Dimension W Sezonun en iyi besi belli bence, bunlari izle direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Gerçi listeler büyük ölçüde aynı, ama yine de topluca bi yazıyim, dursun kenarda. En iyiler, mutlaka izlenmesi gerekenler listesi Boku Dake ga Inai Machi: Aşırı güzel mystery. Karakterler iyi, atmosfer iyi, premise mükemmel. Dimension W: Bu da çok kaliteli sci-fi. Karakterler iyi, animasyon kaliteli, her yönüyle mükemmel. Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: Karakterler mükemmel, olay örgüsü çok iyi, duygusal kısımları da komediyi de çok iyi vermişler de beni asıl çeken kısım seslendirme oldu. Mükemmel seslendirmişler ya, karakterleri hissettirmişler resmen. Çok iyi, ama en iyi değil listesi Hai to Gensou no Grimgar: Real world to fantasy setting, çizimler, pastel tonlar filan çok hoşuma gitti. Bir de "SAO done right" olmayı başarabilirse mükemmel olur. Bubuki Buranki: Çok iyi başladı, biraz vasata döndü ama yine de başarılı. Schwarzesmarken: Bu da çok iyi başladı ama yine de pek ümitli değilim Total Eclipse yüzünden. Güzel olabilir. Prince of Stride: Kaliteli spor animesi, default olarak üst listelerden başlıyor zaten. Bu da güzel olacak gibi. İyi ama çok ta iyi değil gibi listesi Ao no Kanata no Four Rhythm: Fena değil, olay örgüsü saçmaydı spor kısmı üzerinden giderlerse güzel olabilir. Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!: Bu da real world to fantasy setting. Ama SAO tarzı değil, daha çok komedi üzerine odaklanmışlar. Çok eğlenceliydi. Aqua da çok tatlı :3 Divine Gate: Bir üst listede yer alabilecek kadar kaliteli aslında, ama çok edgy ya. -1 puan kırdım o yüzden. Böyle devam ederse bir alt listeye düşer, düzeltirlerse bir üste bile geçebilir öyle tuhaf bi durumda. Çerezlik/Eğlencelik listesi Dagashi Kashi: Komik, eğlenceli, bayağı güldürdü. Karakterler filan çok hoş. Musaigen no Phantom World: Tarzı vasat aslında. Ama çok eğlenceli, bayağı güldürdü, o yüzden +1. Çok hoş. Nijiiro Days: Romantik komedi gibi, bir yandan vasat gibi, ama çerezlik izleniyor işte. Haruchika: Romantic comedy went wrong. Saçma bir şekilde müzik->mystery diye başladılar, mystery alakasız bir şekilde bitti daha da saçma bir şekilde rom-com a geçip daha da saçma bir twist attılar ahahah. Gerçi sırf o saçmalıklar yüzünden izliycem büyük ihtimalle. Cyborg Yuri özel listesi (a.k.a. Guilty pleasure ^^) Koukaku no Pandora: Çünkü yuri cyborg yuri. Onun haricinde de fena değil gerçi. Meh/Vasat/Yoklukta izlenir/Droplamadan önce 3 bölüm listesi Shoujo-tachi wa Kouya wo Mezasu: Fena değil aslında, ama SaeKano klonu gibi olmuş, puan kırdım o yüzden. Saijaku Muhai no Bahamut: Lucky pervert MC çıplak prensesin üstüne düşer. 1 sezon geç kalmışsınız, Asterisk War ve Rakudai Kishi ile birlikte yayınlasaydınız ya :p Gerçi bu sefer mecha kullanıyolar, Infinite Stratosumsu bi setting var. Genel olarak meh. Active Raid: Bu da fena değil ama ne bileyim pek sarmadı. Karakterler meh, setting meh, tarzı da meh. Droplarım herhalde. Luck & Logic: Vasatlık abidesi, vasat karakterler vasat setting. Bunu da droplarım herhalde. Instant drop listesi Phantasy Star Online 2: İlk yarısı bitmeyen bir reklam gibiydi, adeta bir Oralet Osman. İkinci yarısı da tamamen kalitesiz CGI zaten. Bölümü zor bitirdim. Dropped. Ek olarak: Ajin: Daha çıkmadı ama bayağı güzel şeyler vaadediyor, premise çok iyi. Büyük ihtimalle 1. veya 2. listeye gelir bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Buyuk oranda katiliyorum sana. Bu aksam son anime cikacak sezonun simulcast'i olan, Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!. Onu izleyip toplayayim ben de. Ikinci sezon ile devam eden Akagami no Shirayuki-hime'yi izle derim bu arada. Bones'dan shoujo ama cok cok iyi. En cok bekledigim buydu benim bu sezon. Sevimli, feel good, kiz asik olunasi... Zaten shoujo tarzindan biraz uzaklasip Bones biz herifleri de hedef kitleye koymus. PS. Ajin'i unutmusum. SImulcast duyurusu da gelmedi onun daha. Bir de Anime Network diye bir sey uc simulcast almis, sunlar: Norn9, Girls Beyond the Wasteland ve Undefeated Bahamut Chronicle. Pek iyi degiller ama sanirim? Uye olmadigimdan ve dusunmedigimden bakmiyorum onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Norn9 gözümden kaçmış, ona da bakıyim bi. (nyaa'dan indir abi nolcak, türkiye'de lisanslı değilse korsan bile sayılmıyor olması lazım hatta.) Girls Beyond the Wasteland=Shoujo-tachi wa Kouya wo Mezasu, fena değil ama SaeKano'nun kopyası gibi geldi bana, bir tek best girl ile mc rol değiştirmişler, gerisi aynı. Yoksa güzel sayılır. Undefeated Bahamut Chronicle=Saijaku Muhai no Bahamut, bu bayağı vasat işte. Milyar defa tekrarlanmış konuları karıştırıp karıştırıp tekrar servis ediyorlar. Bu arada Reikenzan: Hoshikuzu-tachi no Utage diye bir şey varmış, Studio Deen yapımı. Bu sezon bayağı sağlam geldiler, yaptıkları 2 animenin 2 si de çok iyi. 3.sünden de birşeyler beklenebilir yani. Ama raw çıkalı 5 gün olmuş, ortalıkta bir tane bile sub yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 O sonuncuyu Çin icin yapmamislar miydi? Siparis is olmasi lazim. Cince animeyi stream siteleri lisanslamaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 raw olarak baktım, seslendirme japonca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar