Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Depremi 3 saat önceden hisseden yazılımı özelden mesaj atanlara yolluyomuş Editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Aslinda oyle bir projemizde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Tabi neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Biz de arkadaşlarla haftasonları kansere çare buluyoruz ama var daha 1-2 senesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Editor said: Aslinda oyle bir projemizde var Çabuktürkçe Ancak bu kadar oluyor galiba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Mali kimden aliyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Ahmet Mete Işıkara öldüğünden beri tektonik plaka pazarı Gürcü'lerin elindeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Mali ilke'den aliyoruz. Adana'ya kadar kaan kullaniyor, orda ben devraliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 bakırköydeydim sandalyeden düştüm. kendi mallığımdan düştüm ama olsun. geriye sonuna kadar yaslanmıştım titretince baam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Cuce said: dusunsene deprem oluyo biraz sorna ölüyosun son mesajın cabukfay ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 hissetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Hergun kuru sulu yapistiriyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Gecmis olsun, devami gelmez umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 düşünsene deprem oluyo biraz sonra ölüyosun son mesajın; Cuce said: dusunsene deprem oluyo biraz sorna ölüyosun son mesajın cabukfay hatta sonrayı sorna yazmışsın son typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 soma o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Tekfen Tower'ın konferans salonundaydım, hiç bişi hissetmedim valla 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Evde zuhal topal izlerken yakalandım asdadadada komik olan ev titriyodu ama tv de hiç bişi olmamış gibi millet talip olmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 zuhal topal da titredi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ohoo titreyerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 LAN artci artci dedik uzantisi yunanistanda patladi bu ara tekronik ler pek hareketli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 çabukdeprem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Editor said: LAN artci artci dedik uzantisi yunanistanda patladi bu ara tekronik ler pek hareketli kanka noldu aldın mı 200 liraya ps4ü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Komodo said: ohoo titreyerek.. asteğmenler, asteğmenler, hey hey hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 samsubg galaxy s5 kullanıyorum. depremden 5 saat sonra falan geo news diye bi app haritayı açmış, "bak burada deprem oldu yakınlarına iyiyim mesajı atmak ister misin" falan diyordu ahahhahhaha. app sıkıntılı çok geç geldi ama sonuçta fikir gayet iyi. allahın ayfonu hiç sallamadı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 yine bi vurdu geçti sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar