Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ahah togglegate :D toggle secenekleri arasina bir adet "lock all, once and for all" dugmesi gelsin en temizi, herkes mutlu olsun :) onun disinda oyunun ozelligi bir cok seyin customize edilebilir olmasi survival seceneklerini de millet istedigi gibi ayarlayalirse bence cok daha iyi olur ki bunun ihtiyac sebebi zor olmasi da degil god tier oynuyorsun zaten bir noktadan sonra, ama oyunun bug free olmamasi :p hadi hepsi off olamasin, o zaman bi anlami yok survivalin, misal max 3 tane ayari degistirebilelim gerisi grayed-out olsun bu noktadan sonra vs. uretebildikten sonra cozum bulmak kolay :P en basiti settlementda pre-farming ayarli yerlerde gorunmez ekinler var isimli npclerin toplamasi icin, buna kazara tikladigin anda crash yiyorsun %100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Bana kalırsa bir tane böyle survival yapsınlar. Onun dışındaki zorluklar için quicksave'i kapama, hastalıklar, ihtiyaçlar toggle yapılabilsin. Baştan sona survival gidenlere achievement da verirlerse tamam işte. Save'i veya travelı açabildikten sonra zorluk hiç survival gibi olmaz. Yapacakları planlamak zorunda kalma mevzusu direk gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ya achisi yok zaten, "ben bütün oyunu böyle oynadım" diyenin kanıtlama şansı yokken neyin elitizmi cidden anlaşılır gibi değil. xcom'un second wave olayı gibi seçenek yapın işte. hatta xcom'u da geçtim, en iyi sistem silent storm'daydı. HERŞEY ayarlanabiliyordu ve oyun yüzde kaç zorlukta olduğunu gösteriyordu seçenekler sonucunda. hadi oyun sıfırdan no fast travel no save moduna göre hazırlanmış olsa gene neyse ama değil. adamlar haftasonu game jam'de önermiş yani bizim oturup mod yapmamıza denk oyunla uyumluluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Redeagle said: Save'i veya travelı açabildikten sonra zorluk hiç survival gibi olmaz. ben acikcasi mevcut survival a hastalik, aclik ve yorgunluk eklenmis haline raziyim. oyuna yeni bir tat yeni bir mekanik demek olacak. travel ve save cok umrumda degil. onlar console tier gereksiz artificial zorlastirma cabalari. travel gene neyse, fast travelsiz yasarim, faction travel acik cunku. ama save i istemiyorum. dunyanin en gereksiz isi bana sorarsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 save i istememe sebebim de onceden yazdigim gibi, sneak ile bir koseyi dondugumde bile kafama bir rocket ya da mini nuke ucabiliyor. ozellikle oyunun baslari-ortalari gibi. ya da frag mine i ben trigger etmiyorum, salak mutant hound edebiliyor, ben de disarm etmemis oluyorum henuz vs vs. oyunda kontrolunuz, buildiniz ve kendi dikkatiniz disinda parcalara ayrildiginiz cok sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 haklı, bu büyüklükte ve uzun oynanış süresi sunan bir oyunda save olmadan zorluk üretme çabası, oyun süresini gereksiz uzatacak bir uygulama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Namessar said: save i istememe sebebim de onceden yazdigim gibi, sneak ile bir koseyi dondugumde bile kafama bir rocket ya da mini nuke ucabiliyor. ozellikle oyunun baslari-ortalari gibi. ya da frag mine i ben trigger etmiyorum, salak mutant hound edebiliyor, ben de disarm etmemis oluyorum henuz vs vs. oyunda kontrolunuz, buildiniz ve kendi dikkatiniz disinda parcalara ayrildiginiz cok sey var. Buna kesinlikle katılıyorum baştan başladım şöyle bi de Corvega Plant te sinir hastası oldum, sniper molotof kokteylcisi nedir abi? Benim tabancayla %10 vurabildiğim yerden tam kafama molotof atıyor raider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 zorluk bu şekilde cheat mod kalabilir ama en azından save olsun, ha niye diyorum, alternatif taktikler kasmaya gerek duyarız belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 quixef said: Buna kesinlikle katılıyorum baştan başladım şöyle bi de Corvega Plant te sinir hastası oldum, sniper molotof kokteylcisi nedir abi? Benim tabancayla %10 vurabildiğim yerden tam kafama molotof atıyor raider Lol. Ben de survivalda oynarken keșfettim. Plantın girișine bakan yıkık 3 katlı bir bina var. Ordan rifle veya 10mm. ile turreti ve molotof manyaklarını kesebilirsin. İçerde yatağın ordaki elemanlarda yine molotof var ama. Dark souls tarzı zorluk ekleme yöntemi iște. Herkes lvl 15ten sonra sıkıntı kalmıyor diyordu. Șimdi her saniye save edemeyince o sıkıntı devam ediyor sdf. Level 25im ve kellog görevini nasıl geçerim diye düșünüyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 chest/torso armorlarinda atese dayanikli bir tane upgrade var onu yapin, alev alev yanmiyorsunuz en azindan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 bu automatron dlcsinin eknomiye katkisi oldu baya lol, ilk kez vendor vendor dolasip junk falan almam gerekti tonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 ben de bugün oynadım ilk defa, güzel yapmışlar sistemleri. robot crafting çok başarılı gene. esas far harbor ve ötesini bekliyorum tabii ama iyi bir başlangıç. yalnız her yamada böyle yeni item gelecek, inventory sisteminin acil elden geçmesi lazım. zaten kullanışsızdı, iyice keşmekeş oluyor yeni eklemelerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 ahahah off ne kadar kötü survival modu, yeni charla deneyeyim dedim de. raider duvar içine girmiş clipping'den molotof atma animasyonunu bile görmeden instagib. 10dk geriye attı. olduuuu ahahah mekanikleri yaşamak istiyorum cidden ama kabızlık şu save sistemi, başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 display driver has stopped working (45 mins gone) http://orig12.deviantart.net/bf4f/f/2011/332/c/9/yotsuba__why_god_why__by_muna56-d4hml4i.jpg final sürümüne sleepsave'le geçerlerse ocaklarına ateş düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Redeagle said: quixef said: Buna kesinlikle katılıyorum baştan başladım şöyle bi de Corvega Plant te sinir hastası oldum, sniper molotof kokteylcisi nedir abi? Benim tabancayla %10 vurabildiğim yerden tam kafama molotof atıyor raider Lol. Ben de survivalda oynarken keșfettim. Plantın girișine bakan yıkık 3 katlı bir bina var. Ordan rifle veya 10mm. ile turreti ve molotof manyaklarını kesebilirsin. İçerde yatağın ordaki elemanlarda yine molotof var ama. Dark souls tarzı zorluk ekleme yöntemi iște. Herkes lvl 15ten sonra sıkıntı kalmıyor diyordu. Șimdi her saniye save edemeyince o sıkıntı devam ediyor sdf. Level 25im ve kellog görevini nasıl geçerim diye düșünüyorum hehe. Ben bu oyunu yeni oynuyorum bu kellog gorevini yeni yaptim, lafi gecmisken yazayim. Kellog gorevinde odalardan birinde fatboy buldum. Harcamicaktim ama 20 kere olunce kafasina gomdum mecburen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 ati :) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 http://i.imgur.com/0mH2GrZ.jpg http://i.imgur.com/7P1gmZg.jpg http://i.imgur.com/KFHHezA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Benim ati hiç sıkıntı olmadı yaf /= Öyle her sistemde sıkıntı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 ahah 1 nisan güzelmiş. gene display driver stopped tam yatağa yaklaşırken. Allah ati'ın ayrı, bu sleepsave'i düşünenin ayrı belasını versin. işin komiği kasım ayında oyun ilk çıktığında bu kadar çökmüyordu 7-8 sürücü öncesinde. oynanacak gibi değil, saatte bir çöküyor normalde 10 saatte bile çökmeyen oyun. beceriksiz amd ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Norak said: bu automatron dlcsinin eknomiye katkisi oldu baya lol, ilk kez vendor vendor dolasip junk falan almam gerekti tonla. junk almak yerine, gerekli malzemeyi sevkıyat olarak toptan almak daha kolay oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 onlari da aliyorum zaten hepsini :p settlementlari robotla doldurmaya calisinca ama yeterli degil genede, bazi malzemeler isik hizinda tukeniyor. hatta kola kapaklarim bitti nerdeyse jet isine girdim lol binlerce fertilizer bir ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 bu survival patchle asansorde kitli kalma bugini cozmusler mi? yoksa ragequit sebebi direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 I ıh. Yani şöyle. Ben survivalda oynarken(0dan level 32ye) en ufak abartısız hiç bir bugla karşılaşmadım. Sadece o dediğin bir kere oldu. Ama onda windows update yaparken bir yavaşlama oldu, onun üzerine skype'a yetişmek için alt tab yapınca asansörde kitli kaldım. Yani çözmemiş gibi görünüyorlar ama küçük bir ihtimal benim hatam da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=BH5q1MXEEGc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 ay iyimis bari official planter ve beton seysi, 12 sinde cikiyormus bu. bikac settlement bugini da cozmuslerdir ins. arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar