Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

gerçi yeri değil ama, burada görünce google bir bakayım dedim, başarısız bir kıyafet seçimi olduğunu düşünüyorum, şu fotoğraf daha bir açıklayıcı, yorunsuz

http://www.gotceleb.com/wp-content/uploads/photos/ireland-baldwin/fallout-4-video-game-launch-event-in-la/Ireland-Baldwin:-Fallout-4-Video-Game-Launch-Event--07-662x962.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Karl Marx ın hayalinin gerçekleşebilmesinin tek yolunun mutlak robotlaşma olduğunu savunan düşünürler var.
Mutlak robotlaşma ile sınırsız işgücü ve sınırsız kaynak akışına ulaşılacak ve tüm insanlar ortak bir refah seviyesinde yaşayacaklar.

Fallout4 te DLC gelene kadar her anın tadına vararak oynayışım sonlandı.
Köylerimde yaşayan 528 kişi ile geleceğe umutla bakıyoruz.

Teşekkürler Todd Howard

Bazı rakamlar

rakamlar

Oynama süresi 300 + saat
S11 – P5 – E 5 - C11 I12 – A4 – L10
Keşfedilen yer 277
Bulunan Dergi 83
Yapılan görev 142
Yapılan yan görev 28
Yapılan genel görev 95
İnşa edilenler 5620

..

https://www.youtube.com/watch?v=NJS3bIpGYT0
Sosyal ağlarda paylaş

geçen aklıma geldi, ben dahil synth-mayt diye burun kıvırıyoruz, robotun ne hakkı allasen zaten ortalık karışık diyoruz ama konunun referans alındığı zamanlarda siyahi afrikalılar içinde zaten "bunlar insan değil ki", "onlar çalışsın biz rahatımıza bakalım" kafası hakimdi...

gerçekten çok güzel bir konu yakalamışlar, keşke daha ince işlene bilseydi, morrovinde böyleydi...

ha bu arada, istediğin gruba katılıyorsun, kafana göre takılıyorsun diye sınırsız bir serbestlik yok, bazı görevler, yaptığın başka görevlere göre iptal olabiliyor, veya hiç çıkmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Burun kıvrılması doğal. İnsanlar eski medeniyetin yıkıntıları arasında güçlükle yaşıyor(hatta oyunun kendisine göre raider kampının 10 adım uzağında super mutant kampı var ve bu kamp diamond citynin bitişiğinde). Durum böyleyken çoluğunu çocuğunu kurtarmaya çalışmak yerine "sythler de duygu hissediyor hadi bunun için gizli ajancılık oynayalım" diyenler bayağı lavuk kaçıyor. Wastelande bir şekilde düzen getirmeye çalışmayan yerleşik grupların(raider falan deģil) çoğu da saçma kaçardı sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

2 gündür çok baydım şu sorunun cevabına göre hareket edicem:

Institute questlerinde baya ilerledim en son reactörü çalıştırdık ardından Father , git şu Railroad'u temizle gel, Desdemona yı öldürmekten başka çözüm yok dedi de ben kafamda başka senaryo oluşturmuştum.Hani Institute'ye çaktırmadan içerideki asi synthleri ayaklandırıp , Institute'ye çökme planlarım vardı.Gidip Desdemona'ya Father seni öldürmemi bekliyor diyorum, hayırlısı be gülüm , ben sana güveniyorum vs diyor.Bir taraftan Railroad faction questlerini yapıyorum da sanki başka seçenek çıkmayacak gibi duruyor ana hikayeyi değiştirecek, yanılıyor muyum?

Sosyal ağlarda paylaş

he tamam anladım ,faction questleri yapmaya devam o zaman.Railroad'a katılmıştım bu arada Institute'ye ışınlanmadan önce.Böyle çok alakasız,Institute nin planını engellemek ile ilgisi olmayan işler yapıyormuşum gibi geliyor, hele şu tinker tomun git şu binanın tepesine verici yerleştir görevleri cinnet geçirtiyor.Railroad'a zaten yeterince süre verdim bu bugünde 2 saatlik gameplay içerisinde Institute'e karşı direniş başlatamazlarsa, Desdemona'nın alnında delik açıp bu işkenceyi bitiricem :=)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...