Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 railroad tirt diye kasmamistir, lawful salak oldugum halde daha ilk tanismada tumblrci desdemonanin iki kasinin ortasina mini nuke u atasim geldiydi :P #notdeacon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 gerçi yeri değil ama, burada görünce google bir bakayım dedim, başarısız bir kıyafet seçimi olduğunu düşünüyorum, şu fotoğraf daha bir açıklayıcı, yorunsuz http://www.gotceleb.com/wp-content/uploads/photos/ireland-baldwin/fallout-4-video-game-launch-event-in-la/Ireland-Baldwin:-Fallout-4-Video-Game-Launch-Event--07-662x962.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Kıyafet güzelde kızın beli kalın çıkmış veya kalın. Yani daha ince bir belle harika bir kıyafet bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Laurelin said: railroad tirt diye kasmamistir, lawful salak oldugum halde daha ilk tanismada tumblrci desdemonanin iki kasinin ortasina mini nuke u atasim geldiydi :P #notdeacon ben sonra attim zaten iki kasinin ortasina mini nuke u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Karl Marx ın hayalinin gerçekleşebilmesinin tek yolunun mutlak robotlaşma olduğunu savunan düşünürler var. Mutlak robotlaşma ile sınırsız işgücü ve sınırsız kaynak akışına ulaşılacak ve tüm insanlar ortak bir refah seviyesinde yaşayacaklar. Fallout4 te DLC gelene kadar her anın tadına vararak oynayışım sonlandı. Köylerimde yaşayan 528 kişi ile geleceğe umutla bakıyoruz. Teşekkürler Todd Howard Bazı rakamlar rakamlar Oynama süresi 300 + saat S11 – P5 – E 5 - C11 I12 – A4 – L10 Keşfedilen yer 277 Bulunan Dergi 83 Yapılan görev 142 Yapılan yan görev 28 Yapılan genel görev 95 İnşa edilenler 5620 .. https://www.youtube.com/watch?v=NJS3bIpGYT0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 dere tepe, tepe tepe oynamışsın, helal. (tu):) ben de devam edeceğim bir ara, knox vermintide ile bölmeseydi daha gidiyordum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 İstatistikleri nerden gördün bende bakayım kaç kişi olmuş kölecikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 pipboy'da data altında stats var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 geçen aklıma geldi, ben dahil synth-mayt diye burun kıvırıyoruz, robotun ne hakkı allasen zaten ortalık karışık diyoruz ama konunun referans alındığı zamanlarda siyahi afrikalılar içinde zaten "bunlar insan değil ki", "onlar çalışsın biz rahatımıza bakalım" kafası hakimdi... gerçekten çok güzel bir konu yakalamışlar, keşke daha ince işlene bilseydi, morrovinde böyleydi... ha bu arada, istediğin gruba katılıyorsun, kafana göre takılıyorsun diye sınırsız bir serbestlik yok, bazı görevler, yaptığın başka görevlere göre iptal olabiliyor, veya hiç çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 synth mayt ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 synthetic humans, "mayt" tı soruyorsan -jeton yeni düştü- önemsizleştirme, değersizleştirme, itibarsızlaştırma yapmak için diye kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 synth'i değil mayt'ı açıklarsan sevinirim synth i saynt diye mi okuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 yazdım, araba-maraba der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Burun kıvrılması doğal. İnsanlar eski medeniyetin yıkıntıları arasında güçlükle yaşıyor(hatta oyunun kendisine göre raider kampının 10 adım uzağında super mutant kampı var ve bu kamp diamond citynin bitişiğinde). Durum böyleyken çoluğunu çocuğunu kurtarmaya çalışmak yerine "sythler de duygu hissediyor hadi bunun için gizli ajancılık oynayalım" diyenler bayağı lavuk kaçıyor. Wastelande bir şekilde düzen getirmeye çalışmayan yerleşik grupların(raider falan deģil) çoğu da saçma kaçardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 2 gündür çok baydım şu sorunun cevabına göre hareket edicem: Institute questlerinde baya ilerledim en son reactörü çalıştırdık ardından Father , git şu Railroad'u temizle gel, Desdemona yı öldürmekten başka çözüm yok dedi de ben kafamda başka senaryo oluşturmuştum.Hani Institute'ye çaktırmadan içerideki asi synthleri ayaklandırıp , Institute'ye çökme planlarım vardı.Gidip Desdemona'ya Father seni öldürmemi bekliyor diyorum, hayırlısı be gülüm , ben sana güveniyorum vs diyor.Bir taraftan Railroad faction questlerini yapıyorum da sanki başka seçenek çıkmayacak gibi duruyor ana hikayeyi değiştirecek, yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 dark_soul bir yerde ikisinden biri için kesin seçim yapman gerekecek. there can only be one. http://skorkowsky.com/wp-content/uploads/2015/04/Sean.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 dark, hepsinde o noktaya gelebiliyorsun. sonra sececeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 he tamam anladım ,faction questleri yapmaya devam o zaman.Railroad'a katılmıştım bu arada Institute'ye ışınlanmadan önce.Böyle çok alakasız,Institute nin planını engellemek ile ilgisi olmayan işler yapıyormuşum gibi geliyor, hele şu tinker tomun git şu binanın tepesine verici yerleştir görevleri cinnet geçirtiyor.Railroad'a zaten yeterince süre verdim bu bugünde 2 saatlik gameplay içerisinde Institute'e karşı direniş başlatamazlarsa, Desdemona'nın alnında delik açıp bu işkenceyi bitiricem :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 dark_soul railroad'ı patlatacaksan da önce blassitic weave veren cache görevini yap önce, patlayınca asla alamıyorsun çünkü. ayrıca enstitüyle kapışmanın başlangıcına gelmişsin sanırım yazdığına göre yukarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Feamer said: yazdım, araba-maraba der gibi sanırım synth'i "sint" diye okumak lazım anlamında dedi o. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Sam said: Feamer said: yazdım, araba-maraba der gibi sanırım synth'i "sint" diye okumak lazım anlamında dedi o. :) 'sin(t)th t gibi baslayip th la (on ve alt dis arasina dil sikistirarak ufleme ile) tamamlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 evet tam doğrusu o tabii de o kadarına girmedim artık. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 adam king regardsin rekorunu kirmis, kimse anlamadigi icin bisey dememis heralde asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 intihara mı sürükleyek her hata yapanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 suruklemek yetmez, basarili olduklarini teyit etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar