Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 ya neyin inadı, baştan sona oynamak maksadıyla açtım tiksindim combattan. undertale de aynı ona da dayanamadım. ki beni oynamayı bıraktıracak kadar kötü combatlı oyun son derece azdır. önceden araştırmamı yaparım ve başlamam oynamaya zaten. bunları işte "hadi bir deneyeyim madem böyle yaygın övgü var" diye denedim ve fos. mahrum kalmaktan ziyade kendime işkence çektiresim yok kitlelerin beğenisi adına. "ben undertale/witcher'ı oynadım" karizması lazım değil yani bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Daha level 21'ken ana hikayenin sonuna geldiğimi hissediyorum. Yan görevleri de ara ara yaptım,aa burda ne varmış diye haritadaki çoğu yere uğradım, bu kadar kısa mı sürüyor ana hikaye? Bu arada en son burdayım: The Institute ye ışınlanarak girdim.Shaun'u bulup mekanı yok edince ana hikaye biticek diye tahmin ediyorum.Max 2-3 level daha alırım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Shaunu kurtaracam diye başladım oyuna, shaunu unuttum, şuanda mutant fln öldürüp karakol kurtarıtoyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Dark_Soul said: The Institute ye ışınlanarak girdim.Shaun'u bulup mekanı yok edince ana hikaye biticek diye tahmin ediyorum.Max 2-3 level daha alırım sanırım. Ondan sonra dumduz tek faction gitsen bile baya bir gereksiz uzatmalar var. Mac penalti atisi ile bitecek. Hatta, O yazdigin noktadan sonra bile 3 factiona da hala assolist gibi kivirabildigini, hepsinden bir kac quest alabildigini, bunun ilk sectigin factiona hic bir etkisi olmadigini ve oyunu asil secim yapman gereken questlere kadar biraz daha uzatabildigini de goreceksin. Sana bunun oyunun hikayesinin gri alanlari olmasindan kaynaklandigini, hikaye derinliginin sonuclari falan oldugunu iddia edecek bedbahtlarin olacak, sakin yeme. Ses de cikarma, koridor rpg cisi demesinler. Sanki vegas koridor rpg si idi... neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 lvl 46 civarı oldum, daha ana görev, yan görev, görev mörev yapmadım :) toplasan bitirdiğim görevler 4-5 tane falandır, en son silver shroud görevini bitirdim sadece imar ve modlardan rahat bir 10lvl alıyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 dark_soul, namessar'dan izin çıkmadı, oyundan keyif alma aman diyim. kazara alırsan sakın buraya yazma, aylar sonra bile gelip hesabını sorar. daha var main quest, yarısında filansın progress olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 bu arada üşenmeden her settlement için fast travel noktası koyup, onuda korunaklı bir yere koymak lazım, yoksa benim gibi saldıran adamların ortasına ışınlanıp daha hareket etmeden 3 tane roket yiyorsun... raider lar 3 tane powerarmor 4 tanede orta zırhlı adam ile saldırdılar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 yahu sam, - kendi hikayelerimizi yaratiyoruz... tamam. - side questlerle oyalaniyoruz... side questler bir kac tanesi haric reziller, hepsi git bir seyi oldur gel, ya da git dungeon sonundan bir sey cikar getirden ibaret, ama hadi o da gorecilidir, open world un tadini cikarmaya arac oluyorlar diyelim... peki tamam. - oyunda kombattan cok zevk aliyorum... gorecelidir ama, peki tamam. - dunya ve dizayn guzel olmus...peki tamam. - sizin goremedigini detaylar var setting de... eee, peki ona da tamam. hani senin hatrina sunlara tamam diyeyim de, ama arkadas, su main quest gayet yeterince derin, griler golgeler var, aslinda dinamikler cok grift, siz anlamiyorsunuz olayindan bir vazgecin artik. oyunun hikayesi o kadar kotu yazilmis ki, kalan herseyi s*** siviyor resmen. tarihin en kotu rpg elementlerini bir araya getirip ana hikayesini yapmislar bu oyunun. ustelik bir de bu rezaletin uzerine o dialog tekerlegi ile mum dikmisler. iki profesyonel yazar tutamamislar mi o kadar butceye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 vay namussuzlar sdsadaf , valla ben melee build yaptığım için , ölmek için çok ekstra çaba sarfetmem gerekiyor , hard da tek elle oynuyorum, stimpackleri bile anca elitelerde falan kullanıyorum. Birdahaki karakteri survival da denerim büyük ihtimal. @sam Ben 3-4 yıldır tatlı su pc oyuncusuna evrimleştiğim(hatta direk konsolcu tanımlamasına da uyuyorum) için bu tartışmalar bana çok anlamsız geliyor ,kimsenin oyun hakkındaki fikrini de umursamıyorum açıkcası.Atmosferi ve hikayesi az buçuk ilgimi çeken her oyunu vakit buldukça oynuyorum.Fallout 4 ün geldiğim yere kadar ki hikayesi çok kötü değil , en azından sonu hakkında merak uyandırıyor , nasıl sona erdiğine göre oyun hakkındaki fikirlerim oturucak, yalnız factionların bu kadar tırt ve birbirinden kopuk olması gerçekten meh , hani en azından lan sen şu factionla çok vakit geçirmişsin, bas git burdan tarzı tepkiler verebilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 namessar, dönüp dönüp "sam'e söylemeyin yüreğine inmesin kötü review almış", "bedbahtlar onlar bu iddialarda bulunacak, halkım sen bunlara kanma" vs gibi bitmiş gitmiş konuları tekrar tekrar 2 ay sonra sataşarak deşmeye çalışıyorsun. neye hizmet ediyor bilmiyorum ama ben sevdiğim oyunu defender of the faith gibi yıllarca savunacak değilim. hayat o kadar da uzun değil. skyrim'i de konuştuk, tartıştık işte onun başlığına da gidip "kimler eleştirmiş dur kan dövüşüne davet edeyim" gibi dertlerim yok, burada da yok. o yüzden gelip gidip benim ismimi vererek ya da vermeyerek sataşmana hacet yok şahsi bir derdin yoksa. yani ben gidip underrail başlığında "fo3'ün %10'u metroda geçiyor diye bütün oyunu bombalayanlar %100'ü metrolu oyun oynuyor, bu ne iş" diye sataşmıyorum mesela. anlamsız, yersiz. isteyen oynasın, isteyen sevsin. huzursuzluk vermiyor bana, insanların keyfine limon sıkmak, onları keyif aldıkları şeyler için zırt pırt yargılamak bana bir şey de katmıyor, keyif de vermiyor. o nedenle rica ederim her fo4'le ilgili birisine "çok kötü, sakın keyif alma dur anlatacağım neden" generic mesajını yazarken bana sataşma. ben de cevap vermeyeyim. dark_soul, çeşitli yerlerde diğer faction'larla ilişkini takip ettiklerine yönelik sinyal veriyorlar ama hepsi seni içindeki ajanları olarak görüyor eğer aksini söylemezsen. yojimbo/fistful of dollars senaryosu gibi işte. bundan faydalanmak ya da faydalanmamak oyuncuya kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 acikcasi "koridor rpgcileri sizi" lafi hanginizden cikti emin degildim onu yazarken. belli ki senden cikmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 2. playthroughyu bitiremedim sildim oyunu asdas. Bethesda asla bir New Vegas çıkaramayacak gelecekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Sam said: ben gidip underrail başlığında "fo3'ün %10'u metroda geçiyor diye bütün oyunu bombalayanlar %100'ü metrolu oyun oynuyor, bu ne iş" diye sataşmıyorum mesela. Fallout3 open world lanse edilip metro labirentlerinde bayıyordu, resmen debris mebris ayağına artifical wall koyup metroda dolaştırıyordu seni harita. Underrailın adı sanı nerde geçtiği bell, timelapse vertigo falan değil yani Underrail baya. Rica ediyorum bilmediğin oyunlar hakkında atıp tutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 işte sataşmıyorum dedim o yüzden, verilecek tonla cevap var ama anlamsız bir tartışma. keyfinize bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 1) Sataş 2) Sataşmıyorum de 3) .... 4) Kâr! Bazı kullanıcıların derailını düzeltmek yine bize düştü. Şunu bırakayım shitakudan https://archive.is/d4p4g Bu da çok tartışıldı ama vidyosu kondu mu hatırlamıyorum sdfsdfasdsfg https://giant.gfycat.com/TotalBogusKoi.webm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 bak satasirim haa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 kopek nerden bilsin bombayı mayını, oynamaya gelmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Ohh en sonunda kayıp bebeyi buldum ama bundan sonrası ne olacak karıştı. BrotherOfStell beni has adamları sanıyor. Railroad has adamları sanıyor. Minuteman zaten karı koca gibiyiz. Şimdi bir de Institute çıktı aileden dolayı. Hangi birini mutlu edicem şaşırdım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 işte konuş oku filan, bir yerde seçim yaparsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 abso yapımcı bile seçimlere gerek duymamış abi, güzel keyfin nasıl istiyorsa ortaya karışık takıl işte. gittiği yere kadar, gitmediği yerde anlıyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 su oyunlarda en iyi secim hangisi acaba diye arayip sormayin ya, yaptigin secimin izdirabini cekmiceksen ne anlami var. gerce bunda yok oyle bisey, ne secersen sec ayni yere cikiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Başlıkta gizli kalmak için çabalayan Synth ler dudaklarından dökülen kelimelerden belli oluyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 http://i.imgur.com/GKSgKLK.png kiyafetten degil oyun yuzunden elestirilmistir o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ben elestirilecek birsey goremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ballistic weave mk5 basmadıysa ben de eleştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar