Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

ya bu kopek bizimle dolasmak zorunda mi
istemiyorum ben hayvani ayak altinda, saga sola havliyor ambush yapacagim adamlari gelin bizi avlayin diye uyandiriyor.

bir de radyasyondan tumden korunma gibi bisi var mi
ilk questlerin birinde bi tane suya girmem lazim, pompa mi bozukmus neymis, suya adim atar atmaz 5 5 yiyorum radyasyonu kafama
Sosyal ağlarda paylaş

köpekte talk seçeneği yok mu settlementa göndermek için? hatırlamıyorum epeydir almadım yanıma.

15-20 rad rezistli parçalar bulabiliyorsun başlarda. onlardan taksan epey azaltıyor yediğin damageı. bir de radx atarsın. zaten vanalar çok derinde değil, 3-5 saniyede halleder çıkarsın, aldığın tüm radyasyona tek radaway yeter, olmadı 2 tane kullanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

ya bu kopek bizimle dolasmak zorunda mi
istemiyorum ben hayvani ayak altinda, saga sola havliyor ambush yapacagim adamlari gelin bizi avlayin diye uyandiriyor.

bir de radyasyondan tumden korunma gibi bisi var mi
ilk questlerin birinde bi tane suya girmem lazim, pompa mi bozukmus neymis, suya adim atar atmaz 5 5 yiyorum radyasyonu kafama

talk opsiyonunu dene olmadı başka npc aldığında gidiyor o npc ile konuşup onu da gönderebilirsin. iki tane rad-x yeter. vault kıyafeti ve gaz maskesi gibi şeyler radyasyondan koruma da veriyor ama rad-x kadar değil.
Sosyal ağlarda paylaş

dün polimer fabrikasını 2 dakka geziyim dedim tam 2 saat geçirdim.Tam bir dram yaşanmış içerde , pc lerde sağda solda bulduğum günlükleri logları okudum , neymiş lan bu kadar abarttıkları diyip , işlemi kendim tamamladım , pa chest armor çıktı.İçerde bir de 1000 rad. resist veren bir armor var.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

oyun'u bitirdim ama oyun bitti mi anlamadım

railroad'ı instute'u patlattım. oyun bitti mi şimdi? desdemona hala yapacak işler var fln diyip quest verdi. bu da yoksa otomatik faction questlerinden mi yani ana quest tam olarak bitti mi?

slideshow girdiyse oyunun main story'si bitti demektir, slideshow (oyun bittikten sonra) oyuna geri dönüyorsun. etrafı gezip, side questleri yapabiliyorsun. factionlarda "daha işimiz bitmedi" görevleri oluyor. repeatable'lar oluyor muu devam etmediğim için ben bakmadım.

Sosyal ağlarda paylaş

Peki siz tecrübeli arkadaşlara yeni sorularımı yazayım hemen.
Sniper Sneak ağırlıklı oynuyorum, silah konusunda problemim yok ama armorlar konusunda emin olamıyorum yani üzerimde leather armor var özelliği falan yok. Tavsiye edebileceğiniz özel bir armor var mı sniper sneak oyununa uyan. Chameleon armor var demeyin onu bulması acaip zor
:P.
Sosyal ağlarda paylaş

armor seçerken önemli olan weight çünkü direkt olarak sneaking'i etkiliyor. fakat sniper oynuyorsan zaten aktif olarak stealth'de kalman gerekmiyordur, bir kere ateş ettikten sonra zaten sneak'den çıkacaksındır. ondan en çok koruma vereni giyebilirsin. ben yeni karakterimde stealth gitmediğim için deep pockets fln modlamıştım. onun dışında legendary moblardan düşenler iyi oluyor işte, onları da zaten avlama şansın yok rng, ne düşerse.
Sosyal ağlarda paylaş

Amor modu olarak atrengthdeki Armorer rank3-4 falan shadow mod varmış yanılmıyorsam. Yaptığın parçanın weight özelliği kalkıyormuş diyorlar. Armorer vermemiştim hiç nasılsa gerekmez diye armor mod ama bu doğru ise mantıklı olabilir. Ben tamamen sneak oynuyorum silahlar falan susturuculu sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam o zaman lightweight mod yapacaksın, yanına shadowed koyacaksın. (düşüyor arada sırada, düşenden de alabiliyorsun modu sanırım) armorların tipine göre ağırlıkları değişiyor. hafif olanları tercih edeceksin. metal olanlar genelde ağır oluyor. bununla birlikte balistic ve energy resistleri değişiyor. hani çok zorlandığın noktada o tercih sebebi olabilir ama benim öyle bir ihtiyacım doğmadı hiçbir noktada.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sneak zaten her şekilde çok kolay. güçlü bir silahın varsa vur 1 dakka30 sn bekle vur 1 dakka 30sn bekle şeklinde her yeri alırsın. bi noktadan sonra sistemi abuse ediyormuşssun gibi hissetiriyor insana. bi de vurduğun adamın yanındakiler "Çok jet kullanmışım galiba burda kimse yok kehkehkeh" dediği zaman hepten soğuyorsun sneakten. klasik betesta hataları.

baltalı ilah gibi oldu biraz ama gerçek bu. PA giyip tabancayla milletin beynine sıka sıka ilerlemek bile daha eğlenceli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...