kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 FALLOUT 4 is incredibly addictive https://twitter.com/TheHorrorMaster/status/671881452355608576 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Ahah john carpenter, geçenlerde düşünüyordum acaba ne yapıyor diye. Esinlenip bir film çekse bari feral ghoullu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 quixef said: Oyunun içinde refresh rate ayarı göremedim ama, eğer Windows ayarını kullanıyorsa bende terminalde takılma gibi bir sıkıntı olmadı, bilmiyorum. (144 Hz) arada unutuyorum 60hz ye dusmeyi, cildirtiyor beni. tek yolu onceki save load. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ekran kartin ne ki? bende de olmadi bi prolem 144hz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 titanx SLI, ama tek titan calistiriyorum f4 te. gsync acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Son quest xp'sinde idiot savant proclaması çok hoş oldu :p 47 saat, L57'de bitti. Bütün BoS paladinlerine falan Blitz ile tek atmak saçma olmuş ama, Hard'da oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 quixef said: Oyunun içinde refresh rate ayarı göremedim ama, monitor uzerinde oyun icindeyken tek tusla 60,120,144 arasinda gecis yapabiliyorum. alttableyim yapmiyorum yani her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 lvl50'den itibaren survival da kolay, bugün ilk defa öldüm legendary sivrisinek poison stackleyince onu kovalayan vendoru vurmamak için. vats ile hard çok kolay gelmesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Gangren said: Bütün BoS paladinlerine falan Blitz ile tek atmak saçma olmuş ama, Hard'da oynuyordum. survivor'da da aynı. tek atıyorsun. hatta çok eğlenceli değil mi ama küçük domuzcuğu yere patlattığında bozuk paralar etrafa saçılır gibi dağılıyorlar asdjıas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Ben en çok yaptığım gavatlığı sevdim ya. Bunker Hill questinde tek bir kere sallamadım kılıcı lol. Herkes birbirine yazıo, ben tıngır mıngır yürüyerek bitirdim :p Hele sonrasında adamların HQ'ya direkt teleport olup, selam verip, quest bıdıbıdılarını dinleyip, sonra hepsini dövmek. Ama şimdi doğruya doğru beni en çok saran faction Institue oldu, napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 İlk charla gameplay 4 saat oynadıktan sonra ilk kez dün gene girdim oyuna ve yeni bir char yarattım. Sniper takılayım diyorum bununla artık. 3831373 verdim statları ama perkler konusunda en ufak fikrim yok. Yardımcı olabilecek iyi bi sniper guide falan var mı yanlış saçma sapan yerlere vermiyim perkleri statları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ixFnbrLhBoU google direkt şunu ççıkartıyor, bir göz at istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Ona bi baktım da oyun daha çıkmadan önce yazmış abi onu o yüzden direk pass geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=LVObv00-F84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 şu oyunu böyle oynamayın zaten, al eline tüfeği, al yanına köpeği, aç radyoyu sağı solu kafana göre gez... seviye atlayınca da kafana göre dağıt hiç gerek yok onumu alam bunu mu alam diye kasmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Peki birşey daha sorayım. Evde kurulu FO4 PCde ama işteki PCye de kurmak istiyorum fakat tonlarca GB DW ile uğraşamam. Evdeki folderi copy paste yapsam warcraft gibi çalışır mı acaba? Çalışırsa iki PCde de ortak charla mı oynarım yoksa farklı charla mı oynamam lazım 2 farklı PCden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 steam'de oyuna sağ tıkla, back up de, harici hdd'e yedeklemesini yap. ondan sonra hdd'i iş yerine tak, steam kur, steam listende fallout 4 grayed out şekilde gelecek zaten. sol üstende "restore game" de hdd'deki kaydı seç, otomatik kurulumunu yapar. sadece dosyayı kopyalama işi biraz sakat. kaynak olarak şunlara bakabilirsin :http://www.maximumpc.com/how-to-back-up-and-restore-steam-games/ https://www.youtube.com/watch?v=GvjObiFTn3g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Sakat derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 backup-restore yapmadan sadece klasörü taşırsan bazen çalışmayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Ha ok sağol. Peki charlar ortak mı duruyor mu yoksa 2 ayrı char mı kasmam lazım 2 ayrı PC olduğu için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 steam cloud devredeyse oyun için, save dosyalarını cloud'dan synclemesi lazım. oyuna library'den sağ klikleyip properties/updates altında görebilirsin tikli mi cloud saves. bu arada lvl sınırı olmadığı için 3-5 puan yanlış verdim diye baştan başlamana gerek yok hani, ben 65 filanım hala lvl geliyor ve gerekli herşeye rahat veriyorsun ilerledikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Charın ilk günü heyecanı :P işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Yapacak quest bulamayınca (kendini tekrarlayanlar hariç) oyunu oynamak gittikçe anlamsızlaştı benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 çok sayıda quest mekanlara dağılmış durumda. mekanı bulup içine girince başlıyor. şehirlerdekini bitirince etrafta gezmeye çıkmak gerekiyor mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 BalisticGel said: Yapacak quest bulamayınca (kendini tekrarlayanlar hariç) oyunu oynamak gittikçe anlamsızlaştı benim için. mapteki PoI'lere gittiğin sürece quest oluyor, PoI'leri bitirdikten sonra sineğin yağını çıkartma evresi başlıyor, şahsen ben gerek duymuyorum o kadarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar