Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Ben en çok yaptığım gavatlığı sevdim ya.

Bunker Hill questinde tek bir kere sallamadım kılıcı lol. Herkes birbirine yazıo, ben tıngır mıngır yürüyerek bitirdim :p

Hele sonrasında adamların HQ'ya direkt teleport olup, selam verip, quest bıdıbıdılarını dinleyip, sonra hepsini dövmek.

Ama şimdi doğruya doğru beni en çok saran faction Institue oldu, napayım

Sosyal ağlarda paylaş

İlk charla gameplay 4 saat oynadıktan sonra ilk kez dün gene girdim oyuna ve yeni bir char yarattım. Sniper takılayım diyorum bununla artık. 3831373 verdim statları ama perkler konusunda en ufak fikrim yok. Yardımcı olabilecek iyi bi sniper guide falan var mı yanlış saçma sapan yerlere vermiyim perkleri statları falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki birşey daha sorayım. Evde kurulu FO4 PCde ama işteki PCye de kurmak istiyorum fakat tonlarca GB DW ile uğraşamam. Evdeki folderi copy paste yapsam warcraft gibi çalışır mı acaba? Çalışırsa iki PCde de ortak charla mı oynarım yoksa farklı charla mı oynamam lazım 2 farklı PCden?
Sosyal ağlarda paylaş

steam'de oyuna sağ tıkla, back up de, harici hdd'e yedeklemesini yap. ondan sonra hdd'i iş yerine tak, steam kur, steam listende fallout 4 grayed out şekilde gelecek zaten. sol üstende "restore game" de hdd'deki kaydı seç, otomatik kurulumunu yapar. sadece dosyayı kopyalama işi biraz sakat.

kaynak olarak şunlara bakabilirsin :http://www.maximumpc.com/how-to-back-up-and-restore-steam-games/

https://www.youtube.com/watch?v=GvjObiFTn3g
Sosyal ağlarda paylaş

steam cloud devredeyse oyun için, save dosyalarını cloud'dan synclemesi lazım. oyuna library'den sağ klikleyip properties/updates altında görebilirsin tikli mi cloud saves.

bu arada lvl sınırı olmadığı için 3-5 puan yanlış verdim diye baştan başlamana gerek yok hani, ben 65 filanım hala lvl geliyor ve gerekli herşeye rahat veriyorsun ilerledikçe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...