Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

şu powerarmor için bi ayar koymamışlar o da beni gıcık etti biraz ben mi kılım ne.

ben çok uzun süredir power armorla geziyorum şimdi ben.
mesela bos'a girdim adam diyo power armor istiyosundur sen sabırsızlanıyosundur fln.

ne bileyim biri gelio mesela power armor diye bişey var. bi tane bulursan süper olur falan diyo. lan dev gibi power armorlu adama söylüyo bunu.

en son işte glowing seaye gitme görevi aldım. kadın diyo bi power armor bulabilirsen olur falan asdf
Sosyal ağlarda paylaş

ben power armor in oyun basina sonradan eklendigini, ilk dizaynda oyle tasarlamadiklarini dusunmustum o yuzden. muhtemelen parca parca ve zorla toplayacaktik. modifiye edecektik. gerekirsebkarma zirh yapacaktik falan. ama sonra marketingin hype kurbani olmus gibi geldi bana.

izlenim tabi bu. bildigimden degil. ondan npc ler garip geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

aynen core çok kolay bulunuyo. ben ilk başta oyunun tadı kaçar diye giymedim sonra çok int char yaptığım için mecbur giydim başlarım böyle işe deyip. bi de perk verdim sonra 2 kat uzun sürüyo core'lar. sonsuz gibi oldu.

şöyle başta boktan armorlarla uğraşmanın, combat armor bulunca sevinmenin falan tadını hiç yaşayamadım. teşekkürler beteşda. gerçi daha bir çok şeyi yaşayamadım da neyse.

diyaloglar daha da iğrenç gelmeye başladı bu arada. artık voice actinden midir nedir, adam bişey diyor bizim eleman bağırıyor falan çok alakasız böyle. sonra tekrar sakin konuşuyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun basinda zorlaniyordum ben baya stealth sniper karakterimle, ondan sonra ama bi bleed effectli smg dustu aman allahim, smh zaten mermi kusuyor birde bleed eklenince oyunun en dandik silahi imba otesi oldu. Zorlaninca cekiyorum smg i eritiyorum direk ahahahahah, deathclaw filan bana kosana kadar oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

50 cal bayağı gudik zaten bu oyunda maalesef, nv'deki gauss'la yarışan haliyle alakası yok. 1-2 ayar çekmeleri lazım bazı silahlara.

enstitü ile de bitirdim

keşke 50 yıl önceki hallerinde kalsalarmış commonwealth yönetiminden çekilmeyip. tam fanusa çekilip saçmalamaya başlamışlar sonra. shaun'un da katkısı olmuş sanki. aslında aklı başında bazı hususlar hariç ama işte o fanus yaşamı mr house gibi bakışını gölgeliyor insanların. kendi çevremi kurtarayım, geri kalanı da sömüreyim ile gelip kapısına dayanıyorlar işte.

ama yine de bayağı cazip bir faction olmuş genel görüş olarak, eski oyunları bilmeden direkt fo4 oynasam belki onlarla devam edebilirdim.

Sosyal ağlarda paylaş

yok bunu dialogları görmek için yaptım ya load edip, yoksa memnunum ilk kararımdan yani pişman değilim.
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNTA3NzQwNDA5OV5BMl5BanBnXkFtZTYwMTY0MTI3._V1_UX214_CR0,0,214,317_AL_.jpg
adamın bütün repliklerini dinledim neredeyse lol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...