Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 şu powerarmor için bi ayar koymamışlar o da beni gıcık etti biraz ben mi kılım ne. ben çok uzun süredir power armorla geziyorum şimdi ben. mesela bos'a girdim adam diyo power armor istiyosundur sen sabırsızlanıyosundur fln. ne bileyim biri gelio mesela power armor diye bişey var. bi tane bulursan süper olur falan diyo. lan dev gibi power armorlu adama söylüyo bunu. en son işte glowing seaye gitme görevi aldım. kadın diyo bi power armor bulabilirsen olur falan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ben power armor in oyun basina sonradan eklendigini, ilk dizaynda oyle tasarlamadiklarini dusunmustum o yuzden. muhtemelen parca parca ve zorla toplayacaktik. modifiye edecektik. gerekirsebkarma zirh yapacaktik falan. ama sonra marketingin hype kurbani olmus gibi geldi bana. izlenim tabi bu. bildigimden degil. ondan npc ler garip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 aynen çok mantıklı lan. hiç aklıma gelmemişti. zaten öyle olmalıydı da sam mutlu olsun diye öyle yapmışlar. forumlarına falan yazdı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 bende 30 dan fazla core var su anda. istesem ustumden hic cikarmam. muhtemelen full zirh falan giyemeyecektik bir sure. boylece zorluk dengeleyeceklerdi. acikcasi swg nin jedi i gibi bence durum. oyun satisi artsin diye basinda ciddi hazirlanmis bir konsept sonradan sulandirildi muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 aynen core çok kolay bulunuyo. ben ilk başta oyunun tadı kaçar diye giymedim sonra çok int char yaptığım için mecbur giydim başlarım böyle işe deyip. bi de perk verdim sonra 2 kat uzun sürüyo core'lar. sonsuz gibi oldu. şöyle başta boktan armorlarla uğraşmanın, combat armor bulunca sevinmenin falan tadını hiç yaşayamadım. teşekkürler beteşda. gerçi daha bir çok şeyi yaşayamadım da neyse. diyaloglar daha da iğrenç gelmeye başladı bu arada. artık voice actinden midir nedir, adam bişey diyor bizim eleman bağırıyor falan çok alakasız böyle. sonra tekrar sakin konuşuyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Oyunun basinda zorlaniyordum ben baya stealth sniper karakterimle, ondan sonra ama bi bleed effectli smg dustu aman allahim, smh zaten mermi kusuyor birde bleed eklenince oyunun en dandik silahi imba otesi oldu. Zorlaninca cekiyorum smg i eritiyorum direk ahahahahah, deathclaw filan bana kosana kadar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Bleed damageli otomatik silahlar iyi oluyor. Bana hunting rifle düştü pek bir olayı yok .50 cal olsa bile. Double damage combat rifleım daha çok vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--FFymy_k5--/c_scale,fl_progressive,q_80,w_800/pabbzqphljjx84bhof1o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 50 cal bayağı gudik zaten bu oyunda maalesef, nv'deki gauss'la yarışan haliyle alakası yok. 1-2 ayar çekmeleri lazım bazı silahlara. enstitü ile de bitirdim keşke 50 yıl önceki hallerinde kalsalarmış commonwealth yönetiminden çekilmeyip. tam fanusa çekilip saçmalamaya başlamışlar sonra. shaun'un da katkısı olmuş sanki. aslında aklı başında bazı hususlar hariç ama işte o fanus yaşamı mr house gibi bakışını gölgeliyor insanların. kendi çevremi kurtarayım, geri kalanı da sömüreyim ile gelip kapısına dayanıyorlar işte. ama yine de bayağı cazip bir faction olmuş genel görüş olarak, eski oyunları bilmeden direkt fo4 oynasam belki onlarla devam edebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 samden gene kotu secimler :D http://i.imgur.com/WQC5BMQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 yok bunu dialogları görmek için yaptım ya load edip, yoksa memnunum ilk kararımdan yani pişman değilim. http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNTA3NzQwNDA5OV5BMl5BanBnXkFtZTYwMTY0MTI3._V1_UX214_CR0,0,214,317_AL_.jpg adamın bütün repliklerini dinledim neredeyse lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 elbisleri falan nasıl upgrade ediyorsunuz? bende sadece valutsuit uygun gözüküyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Armor workbench. Strength'in altındaki Armorer perkü lazım ama. Bir de her elbise upgrade olmuyor sanırım. Army fatigue var bende onu upgrade edebiliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Melee char degilseniz armorer pek lazim degil. Silah upgrade i daha onemli ranged icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Ben pa yi cikarmadan gezdim oyun boyunca. Armorer lazim pa editleri icin de. Zaten gun nut armorer science nuclear physicist sart gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Ben de oyunu bitirene kadar PA içindeydim. Oyun bitince çıkardım öyle geziyorum, speed hack açmışım gibi hissediyorum şimdi de. Hantal hareket ediliyor PA içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Namessar said: Melee char degilseniz armorer pek lazim degil. Silah upgrade i daha onemli ranged icin. o dediğin blacksmith sanırım melee weaponları upgrade etmek için blacksmith lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 BalisticGel said: Armor workbench. Strength'in altındaki Armorer perkü lazım ama. Bir de her elbise upgrade olmuyor sanırım. Army fatigue var bende onu upgrade edebiliyordum. şunu buldum: http://fallout.wikia.com/wiki/Ballistic_weave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 newdialog moduyla oynayan var mı? sorun çıkarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ekrana sığmayanlar var sıkıntılı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 napsam acaba, mod fixlenene kadar ara mı versem. oyun iyi wheel rezalet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 wheel düzelse ne olacak ki metinler kötü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 oblivionin seslendirme ve diyaloglar daha iyi ole diyim :P ne soylersen soyle diyalog hep sabit ilerliyor teker ilizyon sirf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 öyle bile olsa söylemek istemediğim bişeyi söyleyince moralim bozulur, sonuç değişmese bile. devam edemem yani. oyunu son saveden ala ala oynamak can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 o zaman bekle bence, o addonun adam edilmesi 1-2 ay sürer herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar