bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 hikayeyi bir tek sam beğendi zaten forumda asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bide avellone FEV isini batirdi, mutasyonlari radyasyonmu yapiyor yoksa FEVmi konusunda agir mictilar sonra "az radyasyona ugriyanda su akdar etki yapiyor" seklinde sacma sapan aciklamalar getirdiler. bethesdanin super mutantlari ve masterin deneyi olan centaurlari filan dogu yakasina tasimasi sivama oldu direk. oyunda bir yerde BoS gemileri ile ilgili "bunun sayesinde bize nerde ihtiyac duyuluyorsa oraya hizlica gidebilicez" diyordu cok guldum orda, her yeni oyuna BoS sokmanin yolunu buldular, cinde bile gecse gotururler artik ahahah ha seviyorum seriyi hala, oyniyorum oyunuda ama elestirilicek cok yani var asagi yukari cikan her oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 ya bu forum dragonaj1 gibi facia bir hikayeyi bile beğendikten sonra benim nezdimde kredibilitesi kalmadı zaten, o bakımdan sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 sen de fanboyluğunu kanıtladığın için kredibiliten yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 senin lafın çok kıymetli çünkü hater olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Sam +1 dragon için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 8/10 notladım oyunu, hater derken? negatif şeyleri, bozuk sistemleri yazınca hater mı oluyoruz şimdi? eleştiri yapan herkes hater mı? bak sen, sam'den al haberi. hele hele hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Ben de 9/10, demek ki abuk sabuk sataşmana hacet yok. ben de yapıyorum eleştiri, hiç boşa tribünlere oynama. Seninle aynı şeyleri eleştirmesi gerekmiyor insanların her zaman. Welcome to RL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 dragonaji da begenmedim ben ama fallout2nin hikayesi fallout1den iyi olmamakla beraber, bir butun olarak ele alindiginda (side questler ivir zivir) bugunki oyunlar genelde yarisi bile etmez onun. tam olarak neyini sevmedin hikayenin? gerci yuz yil oldu ama yazarsan hatirlarim. samimiyetle meraktan sordum buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 fanboy olduğun için senin ne notladığın fark etmiyor. tarafsız yaklaşma kabiliyetine sahip değilsin şu oyun özelinde. tldr: çocuğunu notlayan anne gibisin :) kenardan dokundursan da kusurları sana tatlı, şeker görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Ya legolas yazdım detaylı geçen başlıkta, tek satır özetlemek gerekirse vaultlar murican deneyiymiş olayı ultra saçma, murican hükümeti saklanmış gelip reset atacak gene süper saçma, vs vs. Detaylı tartışmaya niyetim yok ama vakit ayıramam ona. Yaptım o tartışmayı geçen ay daha. Aratabilirsiniz enclave filan diye. bıngıldak strawmane başladın gene ilkokul kalitesinde, hiç uğraşılacak adam değilsin. Fo2yi nasıl o boktan hikayesine rağmen top 3 rpglerim arasına koyduysam, bunu da kusurlarına rağmen seviyorum işte, çünkü fo2 nasıl sevdirdiyse bu da sevdiriyor çekirdeğiyle. Sapını kötülesem de yerim afiyetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 iyi arayim bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Arroyo filan zekaya hakaret direkt, fo4te aradığınız mantığın yatısını fo2de arasanız direkt çöpe atarsınız o oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Laurelin said: oyunda bir yerde BoS gemileri ile ilgili "bunun sayesinde bize nerde ihtiyac duyuluyorsa oraya hizlica gidebilicez" diyordu cok guldum orda, her yeni oyuna BoS sokmanin yolunu buldular, cinde bile gecse gotururler artik ahahah BoS olmayan her hangi bir oyunun sam'den alacagi not maksimum 3/10 olur zaten, iste o zaman bu forumlar yikilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 ben de seviyorum BoSu yalan yok BoS koymazlarsa darilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Birde teker meker diye diye konuşup, alternatif olarak w3 sununlar asıl enteresan sanki oyunda çok seçenek varmış gibi. Oyundaki yegane seçenek kızıllamı yatayım, kumrallamı. Yine konuşuyorlar sen dinliyorsun bir iki edep yeri görüyorsun falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Al Sam i vur Feamer e işte. İkisi de ayrı troll. Bu arada not: Sam'in konusunu beğendiğimiz Dragonaj dediği Origins, DA1 yazmış yani Inquisition değil. Denilecek bir şey yok, neresinden tutayım neyinle tartışayım bu fikirlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 seninle tartışacağım birşey yok zaten hiçbir konuda, isabet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 o değilde turnbased fo:bos multisi atardık eskiden o aklıma geldi sam minigunla döverdi hepimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 tacticstir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 fot evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Lopeth o charlarım duruyor sanırım hala, bayağı yapmıştım her puan limitine göre ama minigun mutieler çok keyifliydi. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 quixef said: Al Sam i vur Feamer e işte. İkisi de ayrı troll. Bu arada not: Sam'in konusunu beğendiğimiz Dragonaj dediği Origins, DA1 yazmış yani Inquisition değil. Denilecek bir şey yok, neresinden tutayım neyinle tartışayım bu fikirlerin. Da1 de kotuki, originleri ve modern ile eskiyi birlestirmesini saymaz isek gayet gameplayi sorunlu idi, pasif upkeepli bufflar filan berbatti filan, konuda buram buram peynir kokuyordu Ha immersion iyiydi yalan yok, gaza getiriyordu night watch cakmasi grey wardenlar filan, sonuda klise olsada duzgundu Diyalog tekeri sorun degil aslinda problem oyunun butun satis noktasi open world sandbox iken gidip bu kadar oyuncuyu kisitlayan bir sistemi zorlamalari hani salaklik direk. Mass effect 1de iyi kotardilar bu isi ki shepard gayet basarili, oturmus bir karakterdi, gecmisi belliydi ve aligment geyigine cok girmeden karaktere uyan iki farkli yaklasim secenegi veriyordu. Fo4 dede hic aligment isine girmeyip benzer bir sey yapmak isteyip batirmislar cunki bok gibi teker. Sarcasm filan ilkokul duzeyinde, paraphrasing les otesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Sarcasm iyi ya. Aklınca laf sokan liseli rpsi yapmak için. Onun dışında yes veya no demenin bir esprisi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Ben bariz alzaymir oluyorum ya da hikayeler ve atmosfer artik cok cop. liseuniversitede falan oynadigim BG1, BG2, Planescape, Divine Divinity gibi oyunlarin nerdeyse tum hikaye ve harita detaylarini hatirlarken dragonaj onu gectim yarim sene once oynadigim pillars of eternity gibi oyunlarin sadece anahatlarini zar zor hatirlaiyorum. bazen hatta oynayip oynamadigimdan emin olamiyorum oyunu. FO3u getirseler herhalde oynadigimi hatirlamam 5 dakka falan surer, wasteland yine daha iyi onu az cok hatirliyorum sdf. ya gercekten oyunlar artik cok seyreltilmis ya da gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar