Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Parayle review yapan dedigimiz sirketler hep 85 ustu bone. Dusuren adi sani bilinmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 E yani öyleyse madem 0 basmanın bir kıymeti yok bone. Ha laf olsun diyeyse başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 herkesin 0 yada 10 bastigi yerde, 0 thumbs down 10 thumbs up iste amma kastiniz... steam'de de ayni sistem ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 turk basini ne halt yedi not olarak bilen var mi? (daha bir sonraki aya farkindayim ama web de sinyalleri vermislerdir) 10 yildir falan level oyungezer vs almadim elime. en son 2005 falandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Onlar duruyo mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Puanın kaç olması gerektiğini düşündüğüne göre değişir. Yani sence oyunun puanı 7yse ama oradaki ortalama 8 gösteriyorsa 0 basarsın, 6 gösteriyorsa 10 basarsın. Zaten milyonlarca kişi oyluyor 1 oyun etkisi çok az, bir de ortadaki puanlarla iyice etkisizleştirmenin pek anlamı yok. +/- sistemi yeterli bu tarz bir oylama için. Ortalama puan da bayağı saçma bir kriter, bu sistem de bayağı anlamsız. Bar graphlarla filan her puana kaç kişi oy atmış onu gösterseler bir anlamı olabilirdi. Yine 0 a 10 a abananlar olur tabi ama düzgün oy verenlerin oylarının da bir anlamı olur o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 oyun beni felaket hayal kirikligina ugratti. zira benim icin rpg dinamikleri, faction etkilesimleri, iyi yazilmis dialoglar, diger seylerden agir basiyor. bir de eski falloutcu olarak ve nv yi cok sevmemden dolayi hayalkirikligim cok daha fazla artiyor. bana kalsa bunun notu 6/10. zirnik ustune cikmam. modcular belkimadam ettiginde yedi olur. ama bana kalmasi dogru degil. sifirdan oynayan, onceden hem bethesda oyunu hem fallout oyunu gormemis birisi konseptin buyuklugunden, radyolardan, sagda solda kucuk detaylarin zenginliginden vb etkilenerek rahat 8'verir. cunku cogu sey ona cok yeni gelecek deneyim olarak. siz ne derseniz deyin, metacritic te 0-1 falan vermeyi de baya cocukca buluyorum. bir uzuntum var. oyunun bu kadar basarili olmasi rpg derinligi olan bir bethesda oyunu bundan sonra hic gormeyiz demek olacak. bir de bir seyi unutuyoruz. bir amerikali review yazari dogal olarak bizden cok daha derin bir icerik goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 thumbs up thumbs down meh işte. bundan başka denecek bir şey yok. insanlar tartı kullanmadığı gibi standart gramaj da kullanmıyor bu iş için. sevdim sevmedim eh senin verebileceğin tek notlar. ha sonra puan çıkar aggregate veriden, o kullanışlı olur ki en iyisi zaten sağlıklı bir review havuzu olan steam oyunlarının puanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 angry joe reviewlamis. once 7 vermis, ama bagimlilik yapiyor diye 8 e cekmis final verdict te https://m.youtube.com/watch?v=aorKjw71ckQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 7.5 deseymiş 8 çok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 ben croshaw(yahtzee - zero punctuation) puansız muansız yorumlasın da hele bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 O herif yasiyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 X-01 armor veren yerlere hep erken levellarda gitmisim, hic spawn olmadi Gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Kaede said: O herif yasiyor mu ya ya demeyin şöyle şeyler iyice yaşlı hissediyom kendimi. allah bilir komik de değildir artık. zaten ben de komik değilimdir. fallout 4 aslında güzel oyundur filan hoff allahım al canımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 horacegoesskiing said: ben croshaw(yahtzee - zero punctuation) puansız muansız yorumlasın da hele bir. o konsol soytarisini izleyen mi var hala bu devirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Hep soytariydi zaten ya. Reviewden cok show yapiyor. Komedi icin cherrypicking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 reviewlarını seviyorum ben çok eğlenceli. everything is terrible tadında çok pesimist bir personası var orada. adam konsol soytarısı ya da ghamer falan değil zaten her ne kadar chzo mythos gibi gayet güzel bir oyun serisini tek başına yapmış olsa da. hakaret ettiği oyunlar önemli değil de beğendiklerini ben de beğeniyorum ekseriyetle. şov haricinde tek önemli kısmı orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 abi sen neyin derdindesin anlamadım ben yükleyip oynasana şu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Kanuni said: Parayle review yapan dedigimiz sirketler hep 85 ustu bone. Dusuren adi sani bilinmeyenler. lol anlamadım dediğini. diyorum ki, insanlar o parayla review yapıp pat diye 100 basan siteleri protesto etmek için user review bölümünde 0 basıyorlar, oyunun o notu haketmediğini bile bile. metacritic sitesinde user score ile sitelerden toplanan scorelar iki farklı puan olarak alınıyor bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Bone said: new vegas metacritic'te parayla review yapan sitelerin ortalaması belli bir şeyin üstünde gelmedi diye obsidian'a bonus ücret alınamadığını da dikkat çekelim. buna cevapti o. her zaman parayla review yapiyorlar diye elestirdiginiz siteler new vegas a en yuksek puani verenler diyorum. orada sacma sapan ismini cismini bilmedigimiz siteler var, akilli olan adam metacritici kabul etse bile bari siteleri biraz daha listeleseydi de her puan verenden dolayi puan dusmeyeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Sam said: E yani öyleyse madem 0 basmanın bir kıymeti yok bone. Ha laf olsun diyeyse başka. HellHound said: herkesin 0 yada 10 bastigi yerde, 0 thumbs down 10 thumbs up iste amma kastiniz... steam'de de ayni sistem ehu yav Sam denileni anlamamak için ne kadar uğraşıyorsun cidden helal olsun. hellhound özetlemiş işte, thumbs down için 0'a basıyorlar thumbps up için 10'a basıyorlar. diyorum ki sana 0'a basan direk olarak oyunun 0 puan hakkettiğini düşünerek basmıyor, ortalama score'u etkilesin diye basıyor. user score'da kimse senin verdiğin puana bakmıyor ki, 6 puan yerine 0 verince kıymeti olmasın... bazen cidden enteresan yorumların oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Daesu said: abi sen neyin derdindesin anlamadım ben yükleyip oynasana şu oyunu ahah küslüğüm geçsin oynıcam ayart beni betezda diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Oyuna 0 ya da 10 puan basmanın metacritiğin dikkate alınabilirliğine zarar vermekten başka bir faydası olmaz. Metacritic puanını beğenmeyen herkes zaten uzun zamandır 0 ya da 10 basan lamerleri işaret ediyor. Metacritic'in kıçını toparlayabilmek için belli bir play time'ı olana insan gibi oylatan bir sisteme geçmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 0 ya da 10 basmayan eşek yani anladık bone. Uzaktan 0, yakından 0 basıyorum sana, ortalama 0. Yoksa 8lik adamsın ama protesto ediyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 metacritic'e bakan essek zaten, toptan kanser site, neresinden baksan elinde kaliyor. birak obsidian gibi sirketlerin kontratlarinda bonus kriteri olmasini, direkt job requirement olarak "90+ metacritic oyun shiplemediysen basvurma programci olarak" diye cvlerde aranan bir site olmasinin tek nedeni allahin okuzlerinin forumlarda sayfalarca bunun muhabbetini yapiyor olmasi. hala aman userlar ne dedi aman kimler ne para verdi geyigi yapiyorsunuz lan manyak misiniz nesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar