Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Laurelin said: bethesda oyunu oyniyorsun, ayni andaz fighters guildun guilsmasteri, thiefs guild baskani ve grand master of the meyc order olabilicegin yegane oyunlari yapiyorlar ahahahah Olma adimlari hakkini verse su o kadar rahatsiz etmez bile. Butun questchain boyunca literally iki buyu atarak grand magus of the mage order olmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 BoS'un vertibird ile mekana inmesi, friendly bos mobları tek tek öldürmem ve hiçbirinin tepki vermemesi asdasdasd. ondan sonra elder'a atarlanmam. rpg dediğin böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi 10 saat fln oldu lvl 15'lerdeydim birileriyle konuşmak falan istiyorum ya. diyalog seçerken düşünmek istiyorum. karakterlere ısınmak istiyorum. bu ne abi. bi de söylemediniz olm anlamadım şimdi minütmenken bos görevi yapınca noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 hiçbir şey olmuyor. her factionla, her şeyi yapabiliyorsun. oyun sonunda seçim yapman gerekiyor sadece aralarından biri için. o zamana kadar her şeyi öldürebilirsin. minuteman ile görev yaparsın bos kesip, sonra bos base'e gidip minuteman öldürmeli görev alıp yapabilirsin. hiçbir sonucu yok yaptığın eylemlerin. 2. gameplay'de factionları bozmaya çalışıyorum. her şeye no diyorum, hikaye yine linear bir şekilde ilerlemeye devam ediyor asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 e bu zenci eleman companionumdu o sırada paladin bana görev verirken konuya girdi dostum bizi ihmal etme minütmenle işin gücün var fln dedi ondan kıllandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 black şöyle bi örnek vereyim: bi görevde herkesin istediği bir şey var, o göreve gidiyorsun. o göreve giderken her factiondan ilgili görevi alıp gidebiliyorsun. gittiğinde bütün factionlar sana friendly oluyor, herkesi öldürüp lootlayabiliyorsun friendlyken ve görev sonunda kimi öldürdüğünün hiçbir önemi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 anlamadım tam asda ama sonuç olarak her factionun questlerini yapabiliyorum ve diğer factionlar beni dışlamıor di mi sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 seçimler ve sonuçlar yok. linear bir hikaye var, 1 tane seçim fark ediyor. o seçime kadar (geldiğinde fark edersin) her factionla yatıp kalkabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 her factionun gorevlerini belli yere kadar yapabilirsin. zaten bazi gorevler hep ayni devamli geliyor onlar. belli bir andan sonra ki anlarsin sana secim sunuyor ya biz ya onlar seklinde o zaman secimi yapiyorsun ve diger tarftar sana kusuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bingildak said: black şöyle bi örnek vereyim: bi görevde herkesin istediği bir şey var, o göreve gidiyorsun. o göreve giderken her factiondan ilgili görevi alıp gidebiliyorsun. gittiğinde bütün factionlar sana friendly oluyor, herkesi öldürüp lootlayabiliyorsun friendlyken ve görev sonunda kimi öldürdüğünün hiçbir önemi olmuyor. karmanin kalkmasi ( kalkmasi kotu olmadi aslinda ama yerine bir sey konmamasi facia oldu) ve gercek bir faction hate/like ratinginin olmamasinin (var, yok degil. ama bir nv gibi dinamik degil) sonuclari bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bingildak said: BoS'un vertibird ile mekana inmesi, friendly bos mobları tek tek öldürmem ve hiçbirinin tepki vermemesi asdasdasd. ondan sonra elder'a atarlanmam. rpg dediğin böyle olur. bu bug filandır, ben ıssız yerde tek bir bos üyesine saldırınca bütün bos düşman oldu, quest'leri iptal oldu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bug Synth kurtardigimiz gorevde hem railroad hem bos hem synth öldürdüm. Hepsi friendly idi, 10 larca öldürmeme rağmen friendly kaldılar. Görevden sonra hepsinin hq suna gidip sorunsuz görev alıp verebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 valla ben de dün yaşadım yazdığımı, faction'ın geri kalanı bir şekilde haberdar oluyorsa bozuşuyorlar. sol üstte uyarı çıktı "bos'a saldırdın artık bos sana düşman" diye bos üyesi olduğum halde. reputation'ı görmüyoruz ama oyun en azından faction düşmanlığını kaydediyor gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 synthlerle ilgili ben bu synthlerle konuşcaz fln sanıodum. ilk bos görevinde daldık bunlara kestik fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Black-ice said: synthlerle ilgili ben bu synthlerle konuşcaz fln sanıodum. ilk bos görevinde daldık bunlara kestik fln. Karisik o isler. Bosver. Bethesda nin hikaye kiminle cikacagina karar veremeyen ergen kiz isi tam. Takilma :) mantik ararsan sam e yem olursun sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Black-ice said: abi 10 saat fln oldu lvl 15'lerdeydim birileriyle konuşmak falan istiyorum ya. diyalog seçerken düşünmek istiyorum. karakterlere ısınmak istiyorum. bu ne abi. http://i.imgur.com/mauGGAl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Ya bu fanctionların tekrar questleri çok erken başlıyor. 2-3 tane quest yapıyorsun hemen başlıyorlar spamlamaya. Ana görevler çabuk mu bitiyor bu kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 borderlands oynar gibi oynayın ya. oyunun bir noktasında hikaye olgunlaşacak, karakter gelişimi düzelecek, karakterimi hissedeceğim diye beklemeyin. olmuyor çünkü öyle bir şey oyunda. son derece linear hikaye side görevler dışında. seçimler oyunun gidişatına etki etmiyor. endgame spoiler bos'la oynayıp son questte bos'un 100% zıt kutbu olan factiona gidip oyunu onunla bitirebiliyorsun. bilader sen bos'din ne ayak demiyor kimse. fallout 3'u o kadar eleştirdik ama bir şu bile yok https://www.youtube.com/watch?v=Hc6iUCX2u3Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Yok abi o son gorevde tam zitta gitme , bir yerden sonra kimse bakmiyor sana, nerden cikti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 hamdolsun borderlands'in %1'i kadar bile sıkıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 borderlands kadar hikaye yok ama o daha üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 borderlands'in bütün serisi toplansa, üstüne çıkmamış gelecek oyunları toplansa gene yetişmez buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 yes no sarcastic hangisine bassam emin olamadım çünkü bastığımda ne çıkacağını bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 temsili sam ve bıngıl https://www.youtube.com/watch?v=3mgPpo1Mek8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paticigi sevme nedenim :) Video harikaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar