Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Laurelin said:

bethesda oyunu oyniyorsun, ayni andaz fighters guildun guilsmasteri, thiefs guild baskani ve grand master of the meyc order olabilicegin yegane oyunlari yapiyorlar ahahahah

Olma adimlari hakkini verse su o kadar rahatsiz etmez bile. Butun questchain boyunca literally iki buyu atarak grand magus of the mage order olmayalim
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbir şey olmuyor.

her factionla, her şeyi yapabiliyorsun.

oyun sonunda seçim yapman gerekiyor sadece aralarından biri için. o zamana kadar her şeyi öldürebilirsin. minuteman ile görev yaparsın bos kesip, sonra bos base'e gidip minuteman öldürmeli görev alıp yapabilirsin. hiçbir sonucu yok yaptığın eylemlerin.

2. gameplay'de factionları bozmaya çalışıyorum. her şeye no diyorum, hikaye yine linear bir şekilde ilerlemeye devam ediyor asdasd.
Sosyal ağlarda paylaş

black şöyle bi örnek vereyim:

bi görevde herkesin istediği bir şey var, o göreve gidiyorsun. o göreve giderken her factiondan ilgili görevi alıp gidebiliyorsun. gittiğinde bütün factionlar sana friendly oluyor, herkesi öldürüp lootlayabiliyorsun friendlyken ve görev sonunda kimi öldürdüğünün hiçbir önemi olmuyor.

Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

black şöyle bi örnek vereyim:

bi görevde herkesin istediği bir şey var, o göreve gidiyorsun. o göreve giderken her factiondan ilgili görevi alıp gidebiliyorsun. gittiğinde bütün factionlar sana friendly oluyor, herkesi öldürüp lootlayabiliyorsun friendlyken ve görev sonunda kimi öldürdüğünün hiçbir önemi olmuyor.

karmanin kalkmasi ( kalkmasi kotu olmadi aslinda ama yerine bir sey konmamasi facia oldu) ve gercek bir faction hate/like ratinginin olmamasinin (var, yok degil. ama bir nv gibi dinamik degil) sonuclari bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

BoS'un vertibird ile mekana inmesi, friendly bos mobları tek tek öldürmem ve hiçbirinin tepki vermemesi asdasdasd. ondan sonra elder'a atarlanmam. rpg dediğin böyle olur.

bu bug filandır, ben ıssız yerde tek bir bos üyesine saldırınca bütün bos düşman oldu, quest'leri iptal oldu vs.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de dün yaşadım yazdığımı, faction'ın geri kalanı bir şekilde haberdar oluyorsa bozuşuyorlar. sol üstte uyarı çıktı "bos'a saldırdın artık bos sana düşman" diye bos üyesi olduğum halde.

reputation'ı görmüyoruz ama oyun en azından faction düşmanlığını kaydediyor gördüğüm kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

borderlands oynar gibi oynayın ya. oyunun bir noktasında hikaye olgunlaşacak, karakter gelişimi düzelecek, karakterimi hissedeceğim diye beklemeyin. olmuyor çünkü öyle bir şey oyunda. son derece linear hikaye side görevler dışında. seçimler oyunun gidişatına etki etmiyor.

endgame spoiler

bos'la oynayıp son questte bos'un 100% zıt kutbu olan factiona gidip oyunu onunla bitirebiliyorsun. bilader sen bos'din ne ayak demiyor kimse.

fallout 3'u o kadar eleştirdik ama bir şu bile yok

https://www.youtube.com/watch?v=Hc6iUCX2u3Q
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...