Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Sufi said:

fo3 niye üzsün ki abi? en eğlendiğim oyunlardan oldu.

fo4 te bilgisayardan ya da bugdan dolayı sıkıntı çekmezsen eğlenirsin bu hızla %100 kesin garanti.

Sufi said:

sonra big town'daki çocukların hiçbirini öldürtmeyeceğim diye kendi kendime challenge koydum.

ölmüyolar zaten. bethesda'nın gerçek imba power armoru bu:

Sosyal ağlarda paylaş

sufi'ye imrendim yalnız, hepsini sıfırdan ilk defa oynamanın keyfiyle deneyim ediyor. dahası hepsinden katıksız keyif alıyor. forumda 2003'e dönmüş gibi hissettim postu okurken, insanların nefretlerini değil, keyiflerini paylaştıkları daha güzel bir zamana. faith in paticik restored.

Ben de bugün paso silver shroud dinleyip onunla uğraştım, çok keyifli.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:

fo3 de bitti nv'ye başladım. sıkı dur fo4 ve 10 dkda power armor, geliyorum!

yaklaşık 1 aydır fo1 - 2 ve 3ü oynuyorum, artı şimdi de nv, acaip derecede hasta olmama rağmen ömrümün en tatlı dönemlerinden birini geçiriyorum. allahım n'olur bındıldak ve axe haksız çıksın da saadet 4'te de sürsün :D

yuh bu nası bi overdose
araya bi tactics sıkıştır ama mola niyetine
geçmiş olsun bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

horacegoesskiing said:

pronoit said:

fallout 2de de 5-10 dakikada arroyodan çıktığınız gibi power armor giyebiliyordunuz.

yani bence yanliş şeylere takiliyorsunuz

not by design
savescumming =/= mecburi hikaye akışı

not by desing derken?

1 intli kabileden çikmiş adam kullanabiliyor işte.

nese uzatmak için demiyorum demek istediğim eskiler o kadar kusursuz değil,yeniler o kadar kötü değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Power armor icinde oldugu butun pyunlarda kiriktiki ve zaten kirik olmasi lazim lore geregi, sorun pijama gibi ustune giyebilmekteydi ve korkunc koru,a idisinda hicbir halta yaramamasiydi.

Bethesda modculardan calmis gene direk, power armori fusion celle baglamislardi, ap karsiligi bash idi, visor idi filan modcular eklediydi hep.

Ilk gorevde vermesi yanlis degil ama fusion core mekanigi yanlis, azda bulunsa consumable mantiginda pil tasitmasi komik, biraz daha yaratici olmalari gerekiyordu. Ben olsam su sekilde yapardim ki mod icin kasari, belki
PA yi sarj bazli calistirirdim, core u minumum 75 weight yapardim ve settlement mode da charge station koyardim mis gibi, sarj bittiginde overencumber gibi pa nin koruma haric her olayi shut down olucak ve playeri walk speedden yavasa alip vatsi disable edicek ve penaltilar vericek. Bu sekilde koysalardi super dengeli olurdu, gerektigi yerde kullanirdin sarjida real time a bagladimi hani 1 saatte bir 10dk pa kullanimi olurdu max, baslarda sarj yavas olurdu ama gelistirdikce sarji hizlandirirdi vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

luck build gidersen melee baya etkili. stealth perkler oturana kadar ve armorlarını modlayana kadar baya kötü very hard ve üzerinden. armor ve perkler oturduktan sonra facepalm e dönüyor çok hızlı bir şekilde. ilk 10-15 level gereğinde PA'dan destek alarak oynarsın, sonra oturuyor zaten kendi kendine.

luck gitmeden nasıl olur bilmiyorum. stealth-melee yaptığında luck perkleri artı blitz saçmalıyor. herhalde daha tanky yaparak hiç stealthe girmeden de etkili bir şekilde oynarsın.

hiçbir buildin ben saç baş yolduracağını düşünmüyorum. 2. karakteri int-cha yaptım. hiçbir combat perku yok. survivor başladım, suratımı süre süre ilerliyorum. her mobtan stimpack düşüyor zaten saçma sapan bir şekilde. range'in avantajı çok fazla başlarda meleeye göre ama melee late game'de fırtınaya dönüşüyor. early game'de en kötü PA'a biner dolaşırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Allahım BoS başlangıcı ne kadar iyi olmuş, kendimden geçtim awww yisss

15 yıldır bunu bekliyordum ya. Ama evet lau'nun dediği gibi biraz hızlı ehu.

Birazmi? :D

Hani ole bi gidisat varki 2 queste elder yaparlar sonra oyun bitmeden high elder yapip lost hillsin tapusunu alirim modu direk :D kisa donem askere giden tipin ilk defa gordugu organerale ben ne zaman albay oluyorum diye sormasi var oyunda ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Feamer said:

metacritic de falan şu oyuna 5 ve altı verenleri, özelikle sıfır verenleri tebrik etmek istiyorum... devrim yolunda geçilmesi gereken en büyük engellerden biri olan "eylem" eşiğini geçmek için gösterdikleri büyük cabayı kutluyorum...

böyle yaparak özlenen kalitede oyunların yapılmasını büyük ölçüde sabote ederek, vasat ile yetinen kitleyi yüceltileceklerini görmüş olduklarını düşünüyorum...

ya adam gidiyor "0" veriyor, sonra ekranın karşısına geçip orgazm sigarası yakıyor, bravoo! bethesda şeytanına bir taşta sen at achievementını kazanmış oldunuz. bu devrimci eylemcilik ilkenizi gönülden tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim, fanboylara ölüm!

metacritic'deki incelemelerde f4'e 90 üstü veren siteler ne yapıyorsa, 5 ve altı veren kullanıcılar da onu yapıyor işte.

bi gidip sorsana şu dangalaklara, 100 puan neden vermişler diye:
http://www.gamer.no/artikler/anmeldelse-fallout-4/194222

bu da doğru ve haklı bir serzeniş, zira çoğumuzun hem fikir olduğu gibi oyun 70-75 lik bir oyun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...