micha Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Legion Class ile ilgili veriler paylaşılmaya başlanmış. Paladin başlığında chaos var. Siz ne düşünüyorsunuz? Overview Druid Monk Warrior Shaman DK Warlock Paladin Mage Priest Rogue Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 sooth mist pasif olmuş sonunda. malak gibi 5 sn bi adama az az heal atmayacak monklar. sırf şu yüzden healer monk oynamadım hiç. Essence Font 8.0% Mana, 40 yd range, Channeled Unleash a rapid twirl of healing bolts at up to 6 allies within 25 yds, every 1 sec for 3 sec. Each bolt heals the target for a moderate amount, plus an additional moderate amount over 8 sec. şu da lazımdı çünkü aoe heali çok çok zayıftı monkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 DK'yı merak içindeyim. frost dk'nın uyutan bir rotasyonu olmaz inşallah, özledim valla ne zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Frostfire boltu frost mageden almak da ne ya. Top mu atacaz bol bol şimdi. Gerçi yardımcı abilityler de bir açıklansın tam bir rayına otursun kokusu cıkar. Fire mage yi beğendim biraz daha özgürce oynama sansı verilmiş. Artık raidlerde sırf uber combustion kasmak icin yerinden kımıldamayan insan türü olmaz. dpsin pamuk ipliğine bağlı olma sıkıntısı kalkacağı için iyi bir adım olur. Arcane de hoş olmuş Catadaki gibi biraz daha özgür olmuş gibi. beşinci arcane blastı attın ...ra yedin mantığı kalkıyorsa sıkıntı yok. Trinketler, tier bonusları (veya pvp gear bonusları ) çoğu şeyi değiştirir elbette. Bu sefer de frostu fakirleştirmişler. Ulan bir yerden fixlerken bir yerden de yamultmazlar inş. Bir de şu battlemage mantığı olsa ya harbi üç specten de speller kullanan. Alanı blizzard ile dağıtan, dotunu güzelce atan ve bir miktar yayan , biraz da 'proper'single dps yapan. Al sana pvp spec işte Enhancement shaman için de hep müthiş şeyler düşünüyoruz diyip raidlere en son çare alınan veyahut pvpde 2v2 için özellikle 'sen gelme lan ayı' denilecek bir spec haline getiriyorlar. (3v3 ten sonrasında support olarak iş yapıyor ve kaynıyor diye güzel seçim olabiliyor bence ama o ayrı) Umarım bu sefer kodum mu oturtur mantığına sahip olur. Evet işte böyle. Şimdi bir sigara yakmalıyım Not: Micha paylaşımın için ben herkes adına teşekkürü borç bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 değişiklikler fena durmuyor ya. ilk defa yeni bir şeyler yapacaklar sanki. olgunlaşsın biraz daha oynanır belki. nasıl olsa beleşe gelecek bu ek paket. teşekkürler paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 destro warlock ın artık soul shard kullanacak olması güzel olmuş bence. eski mantığa gitmişler. demon ı merak ediyorum. baya değişiyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 resto druid bildiğiniz aynı, mastery si biraz daha kötü sadece. İnsan 1-2 mekanik değiştirir, yeni spell vs koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 @bingildak nasıl beleşe geliyor bu ek paket :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 frost dk'da KM ayarı yerinde olmuş. "Killing Machine now only affects Obliterate" diğer türlü dw'de tek rotasyon FS spam oluyordu. warrior'da fury'e de güzel değişiklikler gelmiş.. frenzy ve rampage active skilleriyle basit ve hızlı oyun tarzı korunmuş. amma velakin artifactları tırt :P en kararkteristik skilli TG olan bir class'a niye 1 h wep artifact vermişler ki? (ya da yanlış mı gördüm?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 İlk göz ağrım Shadow Priest oynayacağım bu pakette sanırım. :)-D Discipline Priest'i de değişik bir yola koymuşlar. O da denenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 FesTivaL said: @bingildak nasıl beleşe geliyor bu ek paket :)o sparkcaster ile iddiaya tutuştuk, kaybetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 prot palayi wotlk rotasyonuna geri dondurmusler, living the dream :D o diilde said: Retribution-specific talent: Lothar’s Might http://i.imgur.com/QuP06wG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Yine main dk oynarım. Ama alt karakter pri veya resto druid gidebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 mardox said: frost dk'da KM ayarı yerinde olmuş. "Killing Machine now only affects Obliterate" diğer türlü dw'de tek rotasyon FS spam oluyordu. warrior'da fury'e de güzel değişiklikler gelmiş.. frenzy ve rampage active skilleriyle basit ve hızlı oyun tarzı korunmuş. amma velakin artifactları tırt :P en kararkteristik skilli TG olan bir class'a niye 1 h wep artifact vermişler ki? (ya da yanlış mı gördüm?) yok o görüntü hatası silahı büyüteceğiz demişler. Titan's grip duruyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 tamam o zaman affettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maggoc Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Benim çıkarımım temel abilityler her classta aynı, biriyle rage/elemental zımbırtı/combo point vs kazan, öbürüyle dump la. Olay talentlarda bitecek. Herkes 1-2 spamlayabilicek, pasifleri alan 10k yapıosa aktifleri alan 12k yapacak. Newb ile iyi oyuncu arasındaki fark azalacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 diabloya benzedi dpslerin resource sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Zerre hype yapmamıştım Druid changesleri görünce almayacağım kesinleşti Hybrid class? Nomore demişler resmen. Feralde revuj, ressurrect yok Resto da eviscrate dash vs yok Ne anladım hybrid class olmaktan meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Yine var ya hybrid affinity nanesiyle. Sadece ikinci bi specle kısıtlamışlar. said: Earthwarden: Every 6 sec, you gain a charge of Earthwarden, up to 3 charges. Earthwarden reduces the damage of the next autoattack you take by 30%. Ahahah hots kafası iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 resto da bazı değişikler harika ya, instant healing touch , talentlar birbirinden güzel, pvp talentlarıda güzel olmuş. Öbür spec feral benim, savage roar talent olmuş ona afalladım resmen ueuaeh. http://beta.wowdb.com/talent-calculator#x http://www.mmo-champion.com/threads/1905228-Legion-Beta-Build-20740-PvP-Talents?p=37422564#post37422564 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 class hall ss leri verilmiş. http://www.mmo-champion.com/content/5341-Fire-Mage-Artifact-Intro-Class-Hall-Screenshots-Fire-Mage-Artifact-Intro-Class-Hall-Screenshots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Hahahaha rogue class hall için lağımda ısrarcılar http://media.mmo-champion.com/images/news/2015/december/rogueClassHall08.jpg Bide üzülmesinler diye araya bi iki tane altın hazine mazine atmışlar lel Çıksa da roguelarla lağım faresi falan diye dalga geçsek meheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 en boktanı priest olmuş ya konspet yok bişi yok small house pentagram koyan tipler designlamıs heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 warrior'ınki her türlü ezmiş geri kalanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar