Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pırlanta piyasası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Birseyler almayi dusunen arkadaslar, kararinizi vermeden once kendisine mutlaka ulasin. Israr ederseniz
Narya, Nenya ve Vilya bile cikar elinden, Celebrimbor bile ayirt edemez. belinizide incitmez

• Like 1
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 5.05.2025 20:59 tarihinde dedi ki:

Satarken acayip zararına satılıyor pırlanta. Kadınlar bu ara Ajda bileziğe sardı. Dümdüz altin işçilik masrafı da yok satarken. 

Pırlanta yatırım aracı değildir. Ajda bilezik neden alınıyor zerre fikrim yok. İşçiliksiz gram altın daha mantıklı yatırım için.

pırlantada zarar edilir mi ? Tabii ki ancak ne kadara aldığınız önemli burada. Marka olsun diye verdiğiniz yüksek rakamlar sonrasında sıkıntı yaratıyor. Pırlanta hatıra için alınır, para kazanmak için değil 🙂

Mesaj tarihi:
deadwoll, 5.05.2025 19:23 tarihinde dedi ki:

Abi millette para yok evlenemiyor. Bir de evliler cocuk yapmaya korkuyor. Herhalde zenginlerin aldiklari taslarda piyasa yine canlidir da beyaz yakanin yetisebildikleri dusuktur. 

Abi herkes bütçesi kadar alıyor hala. Ortalama fiyatlar 20k civarından baslıyor. O yüzden ÇOK alınmaz durumda değil. Evlenirken seve seve alınıyor zaten 🙂

Mesaj tarihi:

Eşim sağolsun tektaş istemiyorum diyip spesifik bir model göstermişti. Aklımdakinin 1/3'üne mal ettim evlilik teklifini. Geçen Galataport'ta topaz (diablo II sağolsun) taşlı yüzük gördük, 17000 lira falandı fiyatı. Bayağı şaşırtmıştı. Ortalama 20k civarıysa çok da şaşırmamak lazımmış.

Mesaj tarihi:
deadwoll, 6.05.2025 09:50 tarihinde dedi ki:

Eşim sağolsun tektaş istemiyorum diyip spesifik bir model göstermişti. Aklımdakinin 1/3'üne mal ettim evlilik teklifini. Geçen Galataport'ta topaz (diablo II sağolsun) taşlı yüzük gördük, 17000 lira falandı fiyatı. Bayağı şaşırtmıştı. Ortalama 20k civarıysa çok da şaşırmamak lazımmış.

Cok saçma ama bu fiyat. Galataport kirası istemişler 😂

Mesaj tarihi:
ohyeah, 06.05.2025 13:39 tarihinde dedi ki:

Hayırlı olsun, keşke benden de bi fiyat aldaydınız

ilk okul arkadaşımdı abi 
öyle klasik bir tek taş almadım 

Mesaj tarihi:
ohyeah, 6.05.2025 13:39 tarihinde dedi ki:

Cok saçma ama bu fiyat. Galataport kirası istemişler 😂

Abi taş kafam kadardi ya. Bilmiyorum gerci o tasin ne kadar degerli oldugunu da, ben buradayim diyordu. Ve tabii ki dukkan kirasina da katki yapmamiz bekleniyordur hahhah

• Yeni Oluştur...