neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Heheh guzel heecanlar bunlar, hanima yuzugu verdikten sonra evet demesinin ardindan bi de kolye hediye edebilirsen yaninda cok hoslarina gidiyor. Hele bi de uyumlu bir seyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Alıştırmayın ole.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Danadan hayat dersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 crafty_ said: Öncelikle herkese merhaba, Foruma daha önce üye olmuş bir arkadaşımın vasıtasıyla ulaştım Onur Bey'e sağolsun aşırı takıntılı biri olmama rağmen tüm sorularıma içtenlikle cevap verip beni aydınlattı. Işıklı kutuyu ben bile açıp açıp bakıyorum hatuna verene kadar pili bitecek :D Çok güzel bir alış veriş oldu. Her şeyin başında çok doğru bir insan tanımış oldum. Kendisine bir kezde buradan teşekkür etmek istedim. İnşallah eveti kaparız da düğün öncesi tekrar görüşürüz. Hayırlı olsun, umarım evet der 🤓 Yeniden görüşmek üzere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 evlilik pişmanlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Ben de bi geri bildirim yapayim; ohyeah baya ilgili bir arkadas. Seri iletisim kurup uygun fiyata is yapiyor baya. Istedigimiz seyin fotografini atmistik birebir aynisini yapmis adam kendi bile sasirdi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Darqainu said: Ben de bi geri bildirim yapayim; ohyeah baya ilgili bir arkadas. Seri iletisim kurup uygun fiyata is yapiyor baya. Istedigimiz seyin fotografini atmistik birebir aynisini yapmis adam kendi bile sasirdi (:P) Abi güle güle kullanın :) Valla şaşırdım doğru 😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Güncel pırlanta fiyatları için iletişime geçin Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Uzun süre başlık sessiz kalmış. Ben de yüzüğü Onur'dan aldım. Hatta çok yakın pırlantacı arkadaşlarım olmasına rağmen hem fiyat hem konuyla ilgili A dan Z ye yardımcı oluşu kendisinde karar kılmamı sağladı. Ayrıca yüzüğü sertifikasyon sürecinde gecikme yaşanmaması adına insiyatif alıp tam zamanında bana ulaştırdı. Yüzük de yapılan işçilik sayesinde seçtiğimiz modelden daha şık ve güzel oldu. Hanım hayran kaldı diyebilirim :). Yüzük kutusu da çok özeldi. Eğer aklınızda pırlanta almak varsa en azından kendisiyle bir kontağa geçin, sonunda onda karar kılacaksınız. Onur kardeşim her şey için tekrar çok teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Güle güle kullanın, tanıştığıma çok memnun oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Mutlu evliliklerin kahramı adam resmen :D Bugün nerdeyse 1,5 sene oldu, hatun hala yüzüğüne hayran ahahaha Irlandaya yolun düşerse beklerim Onur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Rotweiler said: Mutlu evliliklerin kahramı adam resmen :D Bugün nerdeyse 1,5 sene oldu, hatun hala yüzüğüne hayran ahahaha Irlandaya yolun düşerse beklerim Onur. Abi ne demek :) Görevimiz bu. İrlanda konusunda da inşallah düşer de uğrarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Onur'un son başını ağrıtan ben oldum sanırsam. Sağolsun elinden geldiğince yardımda bulundu. Hatta aynı ilde olmamamıza rağmen bizi mutlu edebilmek için, eğer bir memnunsuzluk olursa diye kapılarıda açık bıraktı. Işıklı kutu herkeste merak uyandırsın :) Kendisine teşekkür ediyorum tekrardan. En kısa zamanda çayını içmek dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 pırlanta gibi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 walkie said: Onur'un son başını ağrıtan ben oldum sanırsam. Sağolsun elinden geldiğince yardımda bulundu. Hatta aynı ilde olmamamıza rağmen bizi mutlu edebilmek için, eğer bir memnunsuzluk olursa diye kapılarıda açık bıraktı. Işıklı kutu herkeste merak uyandırsın :) Kendisine teşekkür ediyorum tekrardan. En kısa zamanda çayını içmek dileğiyle. Eyvallah abi, bekliyorum. Hayırlı olsun tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Başlığı yeni görüyorum ve başlardan biraz okuyup ,onlarca sayfayı okumadım. Eşim yüzüğü kaybettiğinden dolayı yüzük lazım. Karat olarak fiyatlandırma mevcut mu elinde Onur? Bİrde teştaş mı iyidir yoksa şu tektaşın kenarına ufak taşlar koyup uzaktan bakınca daha büyük taş gibi gösteren yüzükler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 fenn said: Başlığı yeni görüyorum ve başlardan biraz okuyup ,onlarca sayfayı okumadım. Eşim yüzüğü kaybettiğinden dolayı yüzük lazım. Karat olarak fiyatlandırma mevcut mu elinde Onur? Bİrde teştaş mı iyidir yoksa şu tektaşın kenarına ufak taşlar koyup uzaktan bakınca daha büyük taş gibi gösteren yüzükler mi? Abi selam, özelden telefonumu atıyorum. Müsait olunca ararsan etraflıca konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Selamlar, konu hala aktif. Son zamanlarda baya bi revaçta olan baget pırlantalı ürünlerle stoğu baya genişlettik. İlgilenen arkadaşlar için hizmete devam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 kaç yıllık konu ilk defa görüyorum , ve ilk sayfalarda dendiği gibi böyle esnaflı konuları çok seviyorum, hiç ihtiyacım olmadığı halde ohyenin tükana gidip hanıma takı bakasım geldi asdf keşke bende böyle işini bilen , patide caka satabilen bi adam olsam AMA AŞÇIYIM AQ , evde yımırta kıran bana denk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 eski mesajları okuyorum , ne güzel insanlar varmış patide ya , aah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 (düzenlendi) yahu madem aşçısın yazsana bişeyler, köfte tarifi ver, kanat soslamak için neler ekleyeceğimizi yaz, orcinal cafe de paris sosu nasıl hazırlanır tarif ve, yemek yapmayı seven çok insan var benim gibi Nisan 7, 2019 Komodo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 aynen abi tarif versene,meraklıyım bende,evde denemek güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Bi ötede mesajlaşın plox. Evet dükkanın önünü kapamayalım. Dolar artsada fiyatları fixledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 selamlar, Onur'a safir pirlantali kolye yaptirdim. hem cok yardimci oldu hem de super tasarımdi. hanim da cok beendi. yine olsa yine yaptiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 zengin olsam ben de yaptiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar