zipzip Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Selamlar hepinize, ya nasıl başlayım bilemedim. Benim Ghost'u aranızda bilenler vardır. Llama getirmişti bana. Annesi bırakmış, elimde büyüdü. BAşı hiç kurtulmadı hastalıktan. DEvamlı bi problemi çıkıyor. Ağzında uzun süredir bir problem var. Dişetlerinde. Veterinerde kaldığı 3 günde iyileşiyor fakat eve geldiği gibi eski haline dönüyor. Evde 18 kedi olduğu için bi türlü iyileşemiyor hayvan. son olarak da yemekten kesildi, zaten yese de bağıra çağıra yiyor, su içerken bile bildiğniz çığlık atıyor. İshali de var Gelelim asıl konuya; Ben hiç istemesem de Ghost'u birine vermek istiyorum. Şu an annemde fakat evlerin arası 30 saniye olduğu için kaçıp yine gelecek. Size verince başımdan atacağımı da sanmayın, kendim veterinere götürüp masraflarını karşılayacağım. Tek istediğim şu hayvanın iyileşmesi. BU sebepten de yakınlarda olması lazım bu kişinin. Biliyorum isteidğim şey zor biraz ama. Bornova, Özkanlar, Manavkuyu falan civarlarında alabilcek birisi varsa o kadar minnettar olurum ki anlatamam. MAmasını bilmemnesini ben tamamen karşılayacağım. Fotoğraf da koyayım. http://i.imgur.com/aw20e1r.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Çok sevimli hayvan. Umarım biri ilgilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 merhaba, ofis kapimdaki kedilerden bir tanesinde ayni hastalik var. suyuna ph notralizor damlatilmasi ve gunde 3 kere agzina fisfis yapilmasi gerekiyor. sokak kedisi oldugundan yilin 3-4 ayini veterinerde kapali geciriyor garibim tedavi icin. bakilmazsa ilerliyor, yemek yiyemez hale geliyor. tedavi edildiginde geriliyor. en son veteriner tarafindan arka disleri cekilince ilerlemesi azaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 kalici bir tedavisi yok bu arada onun. omur boyu cekecek. ama duzenli tedavi ile cok rahatlatiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 bakimi zor degil bu arada. zipzip in kedisi eve ve insana alisik oldugundan sabah ise giderken bir fis aksam geldiginizde bir fis yatarken bir fis. suya da ph dusurucuyu karistirin. olay bitti. ayda bir de bir veteriner gorsun. gozunuzu korkutmayayim. verdigim bilgiden dolayi zahmetli sanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Ağzına damlattırmıyor kesinlikle. İmkansız. 3 kişi yapamadık veterinerde. Annemde kalıyor artık zaten, yemeğe de başladı, ishali de geçti. Vermem kimseye kedimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Çok sevindim zipzip =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 yavru halini biblo yap eve dekor diye koy ya tipini sevdiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Az önce balkonda kedilerle video çekerken yan evden 'ölmüş sanırım.. yok yok ölmüş..' lafları duymaya başladım. Kapattım kamerayı, kafayı balkondan salladım, ölen kedi Ghost çıktı. Bekliyordum zaten sadece ölüsünü bulmak istiyodum. 2 gündür kayıptı çünkü. Geçen güne kadar zerre problemi olmayan kedi bir gün içinde inanılmaz çöktü. Bugün veterinere gidicektik bulabilseydim. Çok hastalık geçti başından, bayağı uğraştırdı beni. Berbat hallere düştü. O vakit ölmediyse bir daha ölmez diyodum. Çok şaşırtıcı bi anda gitti hayvan. http://i.imgur.com/7IEWB8w.png Bi ara şu hale düşmüştü. Sonra hallettik inanılmaz toparladı kendini. http://i.imgur.com/XOX9Fih.png Hiçbir şeyi yoktu hayvanın ya. 1 gün içinde ne oldu da kötüleşip ertesi gün öldün. Neyse gömdüm az önce. Bahçedeki bilmem kaçıncı kediye katıldı. Elimden geldiğince iyi bi hayat yaşamasını sağladım ne kadar inatla karşı çıksa da. İşin komik yanı da mezarı kazarken kazdığım yerden anneannemin takma dişinin çıkması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 başın sağolsun yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 başın sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Basin sagolsun. Benim de bi kedim bi gunde olmustu , neden oldugunu cozemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 başın sağolsun. :/ geçen yaz bir kedi sahiplendim, barınakta gençlik hastalığı kapmış sanırım. 4 aylıktı geldiğinde, bir kedim daha vardı bir de köpek tabii. 1 günde hastalandı, ishal oldu. hemen gittik veterinere 3-4 gün orda kaldı serum falan. mama yemiyordu zaten. ölmüş son gün, aradılar beni gidememiştim o gün veterinere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 :( basın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Abi :( Ghost çok güzeldi ya, başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 başın sağolsun zipzip annenaneyi bahçeye gömmmedin değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 bıraksam beni bile gömecekti arka bahçeye sdf geçmiş olsun :/ allah rahmet eylesin kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 adamin arka bahcesine daha kimler gomulu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Sağolun hepiniz. Her kazışta eski kedi bulucam diye ödüm kopuyor zaten. Anneme sordum bugün, adet öyleymiş. İlginç takma diş için bile adetimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar