Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlatlık Kedi

zipzip

Öne çıkan mesajlar

Selamlar hepinize,

ya nasıl başlayım bilemedim. Benim Ghost'u aranızda bilenler vardır. Llama getirmişti bana. Annesi bırakmış, elimde büyüdü. BAşı hiç kurtulmadı hastalıktan. DEvamlı bi problemi çıkıyor.

Ağzında uzun süredir bir problem var. Dişetlerinde. Veterinerde kaldığı 3 günde iyileşiyor fakat eve geldiği gibi eski haline dönüyor. Evde 18 kedi olduğu için bi türlü iyileşemiyor hayvan.

son olarak da yemekten kesildi, zaten yese de bağıra çağıra yiyor, su içerken bile bildiğniz çığlık atıyor. İshali de var

Gelelim asıl konuya; Ben hiç istemesem de Ghost'u birine vermek istiyorum. Şu an annemde fakat evlerin arası 30 saniye olduğu için kaçıp yine gelecek. Size verince başımdan atacağımı da sanmayın, kendim veterinere götürüp masraflarını karşılayacağım. Tek istediğim şu hayvanın iyileşmesi. BU sebepten de yakınlarda olması lazım bu kişinin. Biliyorum isteidğim şey zor biraz ama. Bornova, Özkanlar, Manavkuyu falan civarlarında alabilcek birisi varsa o kadar minnettar olurum ki anlatamam. MAmasını bilmemnesini ben tamamen karşılayacağım.

Fotoğraf da koyayım.
http://i.imgur.com/aw20e1r.png
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba,

ofis kapimdaki kedilerden bir tanesinde ayni hastalik var. suyuna ph notralizor damlatilmasi ve gunde 3 kere agzina fisfis yapilmasi gerekiyor. sokak kedisi oldugundan yilin 3-4 ayini veterinerde kapali geciriyor garibim tedavi icin.

bakilmazsa ilerliyor, yemek yiyemez hale geliyor. tedavi edildiginde geriliyor.

en son veteriner tarafindan arka disleri cekilince ilerlemesi azaldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
Az önce balkonda kedilerle video çekerken yan evden 'ölmüş sanırım.. yok yok ölmüş..' lafları duymaya başladım. Kapattım kamerayı, kafayı balkondan salladım, ölen kedi Ghost çıktı. Bekliyordum zaten sadece ölüsünü bulmak istiyodum. 2 gündür kayıptı çünkü. Geçen güne kadar zerre problemi olmayan kedi bir gün içinde inanılmaz çöktü. Bugün veterinere gidicektik bulabilseydim.

Çok hastalık geçti başından, bayağı uğraştırdı beni. Berbat hallere düştü. O vakit ölmediyse bir daha ölmez diyodum. Çok şaşırtıcı bi anda gitti hayvan.

http://i.imgur.com/7IEWB8w.png

Bi ara şu hale düşmüştü. Sonra hallettik inanılmaz toparladı kendini.

http://i.imgur.com/XOX9Fih.png

Hiçbir şeyi yoktu hayvanın ya. 1 gün içinde ne oldu da kötüleşip ertesi gün öldün.

Neyse gömdüm az önce. Bahçedeki bilmem kaçıncı kediye katıldı. Elimden geldiğince iyi bi hayat yaşamasını sağladım ne kadar inatla karşı çıksa da. İşin komik yanı da mezarı kazarken kazdığım yerden anneannemin takma dişinin çıkması.
Sosyal ağlarda paylaş

başın sağolsun. :/

geçen yaz bir kedi sahiplendim, barınakta gençlik hastalığı kapmış sanırım.
4 aylıktı geldiğinde, bir kedim daha vardı bir de köpek tabii.

1 günde hastalandı, ishal oldu. hemen gittik veterinere 3-4 gün orda kaldı serum falan. mama yemiyordu zaten.

ölmüş son gün, aradılar beni gidememiştim o gün veterinere.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...