jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 aquila said: ben hicbirinizi kabul etmedim, hicbirinizi de sevmiyorum, ama burasi benim sevdiklerimi biriktirdigim biyer degil, public forum. yine sen kazandın chaotic neutral. yine sen kazandın. gün gelicek seni de alt edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 di said: Benim bu forumda yetkim oldugu surece senin burada yerin yok Adminliğine elveda de. Severdim seni. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 di said: Yeter. Noyansiz ve sensiz cok daha guzel bu forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Black-ice said: aquila said: ben hicbirinizi kabul etmedim, hicbirinizi de sevmiyorum, ama burasi benim sevdiklerimi biriktirdigim biyer degil, public forum. yine sen kazandın chaotic neutral. yine sen kazandın. gün gelicek seni de alt edeceğim. DFKSLFSDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 aquila said: ben hicbirinizi kabul etmedim, hicbirinizi de sevmiyorum, ama burasi benim sevdiklerimi biriktirdigim biyer degil, public forum. Başıma bişe gelmeyecekse ben bu adamı seviyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 aquila said: ben hicbirinizi kabul etmedim, hicbirinizi de sevmiyorum, ama burasi benim sevdiklerimi biriktirdigim biyer degil, public forum. http://31.media.tumblr.com/tumblr_m4ut27ILQl1qjbryso1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 neyse sadece fakirler banlanmıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Ya yine kaçırmışım :( anca geldim eve püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 içlerinde en zararsızı bu lan. editor naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Editörün değerini bilemedik ÇABUKEDİTÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 sequo gelir geri ya max 1 haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 aquila said: ben hicbirinizi kabul etmedim, hicbirinizi de sevmiyorum, ama burasi benim sevdiklerimi biriktirdigim biyer degil, public forum. voice of reason. kuzum siz kafayı mı yediniz? nasıl bir topic bu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 o değil de pati de tartışan insanlardan neden hep en haksız olanı banlanıyor tek hakaret eden seqo değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Aluriel said: sequo gelir geri ya max 1 haftaya her giden geliyor zaten ortalık değişik değişik nicklilerle doldu. sonra bu kim diye anlamaya çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 sonuna yetişmişim ama di (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 guncel said: o değil de pati de tartışan insanlardan neden hep en haksız olanı banlanıyor tek hakaret eden seqo değil ki hakaretten banlendiğini kim söyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Çok adam banlıyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 guncel said: o değil de pati de tartışan insanlardan neden hep en haksız olanı banlanıyor tek hakaret eden seqo değil ki 2. sayfanın mesaj gidişatını bir oku istersen. Topağı okumadan düşünce zıçmayın şuraya ya.. Adam AKP kadar haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 laurelin gelse şimdi, sze ne grizklılr, sze mi kldı bni svunmk ne snıyrsunz kendnzi falan dese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Black-ice said: neyse ben kendimce ciddi soruna ciddi bi cevap verip siktir olup gidiyorum. girmek bile istememiştim bu konuya ama fak dis. Cinsiyet değiştirenlere karşı ekstra duyarlı olmak diye bir olay var. Merak etme anneme küfür ederse o da banlanır ama bu konuda var. Başka konularda da var. İltimas var olacak da. Çünkü biz diğer forumlar gibi değiliz. Birbiriyle didişen yakın arkadaşlar gibi bir komuniteyiz. Yani tabi en azından böyleydik. Senin gelmenle baya paralel olarak azalmış bir şey bu tabi. Evet iltimas var. Hakedene herşey var. Sen haketmedin. İnsanların içinden gelmesiyle ilgili bir durum bu. Ya da arkadaş ortamıyla ilgili. Hani ben sana kılım diye değil sadece. Senin bu komunitede hiçbir zaman yerin olmadı. Öyle bi yer istediğini idda etmiyorum -nasıl da biliyorum nelere cvp vereceğini- İşte para, ilgi, adminlerle dostluk derken bir tarafta ise sevilmeyerek pis bir karışım yaratarak forumda yer alıyorsun sadece. Biz de idare ediyoruz. Ama hiç kabullenilmedin. Şimdi aquila ben kabullendim. yazar mesela. ama kabullenilmedin. o da biliyor. her topiğinde drama dönmesi bunu gösterir. bu kabak gibi ortada. haksız ya da haklı insanlar. kabullenilmiyorsun. bu da konuyu kapatır. Biz kabulleniriz, kabullendiğimize de iltimas gösteririz. Sikimizde de olmaz. Olmayacak da. Sana hiç bir iltimas göstermeyeceğiz. Seni hiç sevmeyeceğiz. Seven tabi ki var. Benim bile sevdiğim zamanlar oldu. Ama sen komüniteden kabul edilen ve iltimas gösterilenlerden hiç bir zaman olmadın olamayacaksın da. O yüzden ağlama işte. Laulerine iltimas gösteriyoruz. Evet gösteriyoruz. Sana göstermeyeceğiz. Git derdini kanka adminlerine anlat. Geçen gün forumun temel atma töreninden üyelerle karını sikim tadında oyun oynuyodun. git onlarla derdini paylaş akşam skypte. bize ise ufak tebligatlar falan gönder ne bileyim. Neden böyle. Çünkü forumu baya bok ediyorsun. Ben senle kavga ederken de hep bunu söylerdim. Git derdim, bok ediyorsun. Neden bu kadar uğraşıyorsun derlerdi sequoyla. İşsiz misin derlerdi. Ben ne derdim; ben günde 10 saat paticiğe giriyorum ve burasının bok edilmemesi için çaba gösteriyorum sadece. Foruma bir giriyorum tek gördüğüm drama. Ne yapayım tepki gösteriyorum. Ben bile tepki aldım. Noldu aldığım tepkiler, hatırlayan mı var. Neyse uzun lafın kısası. Seni sevmiyoruz. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/516/329/9a0.gif tez yaz desek bu kadar uzun yazmazsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 abi şu foruma sequodan çok güncel gibiler zarar veriyo zaten. hele sequoyla kavga ederken aradan çıkarlardı böyle yırtık dondan çıkar gibi. ağızlarına vurasım gelirdi. 114 sayfa topiğin son sayfasını okuyup YEEA SEQUOYLA NE ÇOK UĞRAŞIYONUZ diyen tipler of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 axedice said: di said: Yeter. Noyansiz ve sensiz cok daha guzel bu forum. brad pitt öndeki zenciye " hay sokayım ne kalktın ayağa şimdi mecbur biz de kalkacağız" diye içinden söylenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Black-ice said: abi şu foruma sequodan çok güncel gibiler zarar veriyo zaten. hele sequoyla kavga ederken aradan çıkarlardı böyle yırtık dondan çıkar gibi. ağızlarına vurasım gelirdi. 114 sayfa topiğin son sayfasını okuyup YEEA SEQUOYLA NE ÇOK UĞRAŞIYONUZ diyen tipler of. besliyonuz ama bu da bi gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 o adam durduk yere öyle olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar