applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 müzik zevkine gülebiliriz sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 açıklama hakkı doğdu, normalde 2v1 alamayacak insan değilim, 4 clutchladığım olduda, oradaki muhabbet benim bombayı atamamam değil, ellerim buz gibiydi double click yaptım yanlışlıkla, bende heavena atıcaktım normalde onu, saygılar. asouhdasdasdas0oy8dasçç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 applev0dka said: müzik zevkine gülebiliriz sanırım ? Senin spota kurmadım diye kızdın dimi gfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 http://forum.paticik.com/thumbnails/e96/08f/2ef/f8f/706/e4e/bf7/5fb/134/e6a/32_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Jeeztro said: armor niye alamasın abi fadasd aynı menüde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Silphatos said: Jeeztro said: armor niye alamasın abi fadasd aynı menüde :( Ahahahaha Hayır değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 hahah abi nasıl yani değil tabi ki armor menüsünde armor var defuse kit var bir de zeus var. ulan o kadar saatiniz var bir de ayıptır fçaömsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 değilmiş asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 offf bu nasıl bir noob ya sdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 menüde ne var onu mu ezberleyecem ulan crouching elma qck mass çok hızlı geldi zaten 1 sens yaptım halen hızlı lan dpiı da 400 yapcaz yine artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 konuyu değiştirme çabaları sdf. server yokmu server 15 kişi olduk 5v5 çıkıyor server varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 sevabina sunucu mu alayim yani ille bunu mu istiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ebet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 tamam bi bakalim tr icinde yapan kaldi mi bu isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 açma eş ya açma ya. 2 gün oynuyolar 3. gün 1 adam olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 2 gün bile fazla. hakketten açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 sevaptir abi. hayrat gibi dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 5 tane csgo topici var burda mi konusulur lan bu ? nooblarin video topicini temiz tutun sadece lectre ve bombalari olsun burada sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 siteda bomba bulamayan adam bana gelmiş laf söylüyor en azından sonuca giden yoldan puan verin lan ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 burada yazmayıp da cs oynayan çok adam var patide. açılsın oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 oynayanı ile oynadıktan sonra yaptım ben o yorumuu asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Lectre said: siteda bomba bulamayan adam bana gelmiş laf söylüyor en azından sonuca giden yoldan puan verin lan ahahaha. 3 yılda bir tane videom var oscarlik o da. senin her hafta yenisi cekilen dandik sitcom tarzı dizin var diye bu kadar kiskanma :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=MzvHxMN93Bc apple fatality çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 server açıcaksanızda dallamalara yetki vermeyin sebebsiz yere banlamasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 applev0dka said: Lectre said: siteda bomba bulamayan adam bana gelmiş laf söylüyor en azından sonuca giden yoldan puan verin lan ahahaha. 3 yılda bir tane videom var oscarlik o da. senin her hafta yenisi cekilen dandik sitcom tarzı dizin var diye bu kadar kiskanma :(( cevapta veremiyorum ya lol asuhda her oyununu izliyorum artık epıl ensendeyim asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar