Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Dropbox'a 300GB kadar bir upload yapmıştım. 100GB kendi kotam vardı 275GB kadarda Joker AKK aldım. Hatta birisini 2 gün önce aldım 50GB olarak. Bugün baktım bitmiş ve Dropbox işini bitireli kaç gün oldu. Böyle hangi bilgisayarın interneti nereden nasıl kullandığını görebileceğim bir program v.s var mıdır acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 upload akk'yi etkilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 superonlineda etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 applev0dka said: upload akk'yi etkilemez Direkt yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Sol da upload kotası var. 50gb standart upload kotası aylık. Tarifeye göre değişiklik gösterebilir Joker alan yerine 1 aylığına 9,9tl verip 00:00 - 06:00 saatleri arasında kotasız gece kuşu alabilirdin hem hesaplı olurdu hem 1 ay kullanırdın. Ayrıca Turbo yükle (24 saat 100mbit upload hızı) kota işlemiyor. edit: Turbo yükle şu an için servis dışı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 http://prntscr.com/90rpgs şöyle diyor ama hızım 3MB yine anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Yazdık ya işte yukarıda. SOL'da 50gb upload kotası var. 50gb upload kotan dolduğu için DL hızın 3mbite düştü. Joker kotayı upload için aldın umarım.. Ayrıca joker kota yerine gece kuşunu alsaydın keşke yukarıda yazdığım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Turbo Upload yakında devreye alınacak. Az sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 stormeagle said: Yazdık ya işte yukarıda. SOL'da 50gb upload kotası var. 50gb upload kotan dolduğu için DL hızın 3mbite düştü. Joker kotayı upload için aldın umarım.. Ayrıca joker kota yerine gece kuşunu alsaydın keşke yukarıda yazdığım gibi Dostum birisi İNDİRME birisi YÜKLEME! İndirme kotam yani DL 'ye daha 47GB var. Yükleme kotanız düşürülmüştür yazıyor andak indirmede 3MBIT'e düştü. Zaten sorun neyin düştüğü değil. Ben okadar upload yapmadım son aldığım Jokerle birlikte. Nerden yapıldı bu upload onu ölçmek istiyorum. Sen sorumuda okumadın tabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 O kadar uploadı nasıl yaptın detay faturasında görebilirsin ama SOL da upload veya dl kotan fark etmez her hangi birinin kotası dolduğu anda dl hızı 3mbite düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Böyle hangi bilgisayarın interneti nereden nasıl kullandığını görebileceğim bir program v.s var mıdır acaba ? Sormuştum ilk konuda ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 hangi bilgisayarın ne la? kendi bilgisayarın için netlimiter falan var da, serverdan mı izlicen kimin ne kadar yediğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Madcat said: hangi bilgisayarın ne la? kendi bilgisayarın için netlimiter falan var da, serverdan mı izlicen kimin ne kadar yediğini? Ya yok evde kızın, benim birde hanımın var işte 3 tane bilgisayar. Ama telefonlar falanda var. Bütün network'dde kimin ne pok yediğini görebilirsem harika olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 her birine tek tek netlimiter yükle, telefonların ve tabletlerin usagelarına bak, başka çözüm yolu gelmiyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Pluton said: Böyle hangi bilgisayarın interneti nereden nasıl kullandığını görebileceğim bir program v.s var mıdır acaba ? Sormuştum ilk konuda ama neyse. ya bi hardware utm kuracaksın, ya da software gateway ayarlıcaksın bi tane, orada takip edeceksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Ölme eşşeğim ölme o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 geçmişe dönük yapamazsın, öbür türlü istiyorsan netlimiter vb. kurabilirsin pcye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar