Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKK problemi

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Dropbox'a 300GB kadar bir upload yapmıştım. 100GB kendi kotam vardı 275GB kadarda Joker AKK aldım. Hatta birisini 2 gün önce aldım 50GB olarak. Bugün baktım bitmiş ve Dropbox işini bitireli kaç gün oldu.

Böyle hangi bilgisayarın interneti nereden nasıl kullandığını görebileceğim bir program v.s var mıdır acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

Sol da upload kotası var. 50gb standart upload kotası aylık. Tarifeye göre değişiklik gösterebilir

Joker alan yerine 1 aylığına 9,9tl verip 00:00 - 06:00 saatleri arasında kotasız gece kuşu alabilirdin hem hesaplı olurdu hem 1 ay kullanırdın.

Ayrıca Turbo yükle (24 saat 100mbit upload hızı) kota işlemiyor.
edit: Turbo yükle şu an için servis dışı olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Yazdık ya işte yukarıda. SOL'da 50gb upload kotası var. 50gb upload kotan dolduğu için DL hızın 3mbite düştü. Joker kotayı upload için aldın umarım.. Ayrıca joker kota yerine gece kuşunu alsaydın keşke yukarıda yazdığım gibi

Dostum birisi İNDİRME birisi YÜKLEME!

İndirme kotam yani DL 'ye daha 47GB var. Yükleme kotanız düşürülmüştür yazıyor andak indirmede 3MBIT'e düştü.

Zaten sorun neyin düştüğü değil. Ben okadar upload yapmadım son aldığım Jokerle birlikte. Nerden yapıldı bu upload onu ölçmek istiyorum. Sen sorumuda okumadın tabbi
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

hangi bilgisayarın ne la?
kendi bilgisayarın için netlimiter falan var da, serverdan mı izlicen kimin ne kadar yediğini?

Ya yok evde kızın, benim birde hanımın var işte 3 tane bilgisayar. Ama telefonlar falanda var. Bütün network'dde kimin ne pok yediğini görebilirsem harika olur tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...