Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The League of Explorers

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Spyro said:

Spyro said:
face hunter "bir sonraki tur acaba hangi kartla oldursem" diye dusunurken reno'yu inme hazzi hicbir seyde yok bi de :)

bunlar gibi:

ilkine canlı tanık oldum. spectate görevi için tıklayıp karşı tarafta hunter ve les kartlarını görünce direkt agzıma les bir charge tadı gelmişti bile. yerdeki minionları sallamayıp sadece heroya vurup, en son 30 cana geri dönünce hunter'in havaya uçmasını görünce minibüste freedom diye bagırasım geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

onla ilgili aciklama yaptilar..

kisaca "yuk olur" diyor ben brode.. ama yaparlarmis belki..

said:
Hey Ben! Are you planning to make Reno Jackson highlighted, once its Battlecry is "activated"? That would be so helpful...
We'll look into it. Not as easy to do as the others so not sure when.

Why it is not easy ?
We have to consistently check board state for other cards like that. Reno compares every card in deck with every other one.
It's puts a lot of load on the servers to do the operation hundreds of times a game to make sure it's correctly colored.
Still probably doable but we can't just do it the way we did the others. (Ben Brode)
Sosyal ağlarda paylaş

mantıklı, reno attığında şakırt diye heal atmıyor, 1-2 sn kontrol ediyor resmen kartları.
1. kart ile 2,3,4,5..
2. kart ile kalanları vs
n kart varsa n-1 döngü demek, sürekli kontrol edildiğini düşünürsek yük olur gibi.
tabi en başta deckin içindeki birden çok kartları bulup kendi içinde kontrol ederse daha kolay olur diycem ama bazen gang-up vs gibi şeylerle kart ekleniyor decklere bu da bozar o işi.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

tabi en başta deckin içindeki birden çok kartları bulup kendi içinde kontrol ederse daha kolay olur diycem ama bazen gang-up vs gibi şeylerle kart ekleniyor decklere bu da bozar o işi.

gerçi bozar demişim de dışarıdan kart eklenirse; bir de eklenen kart için de ayrı bi kontrol ettirilebilir. böylece yük olmaz pek sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/272/412/27233.png
eerie status de iyi bir karta benziyor sanki ya.

ilk 3 turn board'a sahip çıkıp 4'de atacaksın, rakibin kaldırmaya uğraşacak vs. her türlü tempo kazanımı sende. yanına 2.karta gerek yok. Bekler kart biriktirirsin falan.

Priest'in gıcıklık seviyesi katlanabilir misal, sürekli boost basar durur healler eder.
Sırf bu kart yüzünden mage, tek minyona 8dmg veren weirdo kartı destelerine sokuyomuş heh

BGH desen, bir sürü tehdite yönelik saklanan bir kartken 4 manalık karta heba ediceksin falan.

edit: Aldor Peacekeeper FTW :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...