yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 tempo storm'a göre LoE en çok freeze mage'e yaramış, tier 1'e çıkartmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 reno jackson to the rescue! https://www.youtube.com/watch?v=OSITG0xfLvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Spyro said: Spyro said: face hunter "bir sonraki tur acaba hangi kartla oldursem" diye dusunurken reno'yu inme hazzi hicbir seyde yok bi de :) bunlar gibi: ilkine canlı tanık oldum. spectate görevi için tıklayıp karşı tarafta hunter ve les kartlarını görünce direkt agzıma les bir charge tadı gelmişti bile. yerdeki minionları sallamayıp sadece heroya vurup, en son 30 cana geri dönünce hunter'in havaya uçmasını görünce minibüste freedom diye bagırasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Reno bariz op bir kart kontroller icin. Zaten bunu genelde 10 manada ve oyun sonlarında oynuyorsun. Elinde aynı karttan iki tane olması ihtimali azalıyor. Tek basına game changer. Boom op diyorduk ondan bile beter bu bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Henuz oynamadim, oynayanla karsilasmadim fakat izleyip okuduklarima gore reno'nun oyunu gayet olumlu yonde degistirecegini dusunuyorum. Ayik olsun herkes, forza control :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=C5sLL-gWsRs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ortalıkta baya freeze mage var. hemi de reno'lu. vışşşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Reno aktif oldumu sarı felan yansa ya deck trackermı kullanalım illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 onla ilgili aciklama yaptilar.. kisaca "yuk olur" diyor ben brode.. ama yaparlarmis belki.. said: Hey Ben! Are you planning to make Reno Jackson highlighted, once its Battlecry is "activated"? That would be so helpful... We'll look into it. Not as easy to do as the others so not sure when. Why it is not easy ? We have to consistently check board state for other cards like that. Reno compares every card in deck with every other one. It's puts a lot of load on the servers to do the operation hundreds of times a game to make sure it's correctly colored. Still probably doable but we can't just do it the way we did the others. (Ben Brode) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 sırf şu saçmalıkların bullshit olup olmadığını anlamak için programlama, coding falan bilmek isterdim ya.... aşırı saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 mantıklı, reno attığında şakırt diye heal atmıyor, 1-2 sn kontrol ediyor resmen kartları. 1. kart ile 2,3,4,5.. 2. kart ile kalanları vs n kart varsa n-1 döngü demek, sürekli kontrol edildiğini düşünürsek yük olur gibi. tabi en başta deckin içindeki birden çok kartları bulup kendi içinde kontrol ederse daha kolay olur diycem ama bazen gang-up vs gibi şeylerle kart ekleniyor decklere bu da bozar o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Bonjo said: Reno aktif oldumu sarı felan yansa ya deck trackermı kullanalım illa. Aynen ya benim laptop kaldirmiyor, ipad oynuyorum, deck tracker da yok dolayisiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 k1nJo said: tabi en başta deckin içindeki birden çok kartları bulup kendi içinde kontrol ederse daha kolay olur diycem ama bazen gang-up vs gibi şeylerle kart ekleniyor decklere bu da bozar o işi. gerçi bozar demişim de dışarıdan kart eklenirse; bir de eklenen kart için de ayrı bi kontrol ettirilebilir. böylece yük olmaz pek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 reyno + brewmaster yeni kanser asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=64R5n6324Bg Bunu kanser etmemişte koydukdan sonra sol gözünü seğirtmiş rakibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 abi anamadım herkez reno decke mi dondu ole sacma 5 oyun oynadım ki herkez arenada oynuyo gibi bi scret atıyo turn birde diyorum aha cancer paladin sonra turn 7 de stormwind champion atıyo felan totem shamanımla elene elene dovdum 5 oyun 6 oyun arka arkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 jeweled scarabdan class card çıkma şansı neut card çıkma şansından 4 kat fazlaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 BonePART said: herkez arenada oynuyo gibi ahahah hakkaten son 1-2 gundur boyle :).. bakalim nasil devam edecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/272/412/27233.png eerie status de iyi bir karta benziyor sanki ya. ilk 3 turn board'a sahip çıkıp 4'de atacaksın, rakibin kaldırmaya uğraşacak vs. her türlü tempo kazanımı sende. yanına 2.karta gerek yok. Bekler kart biriktirirsin falan. Priest'in gıcıklık seviyesi katlanabilir misal, sürekli boost basar durur healler eder. Sırf bu kart yüzünden mage, tek minyona 8dmg veren weirdo kartı destelerine sokuyomuş heh BGH desen, bir sürü tehdite yönelik saklanan bir kartken 4 manalık karta heba ediceksin falan. edit: Aldor Peacekeeper FTW :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/148/681/7758.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 heroic mine shaft ne zormuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 başlangıçta karşıdakilerin hepsine 3 damage veren kart gelmezse hiç deneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 yarım saat sürdü ya... Başta ne gelirse gelsin 6/6 summonlarsa bir kaç tane gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 3 Aralık, istila başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 3 neden bold değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar