sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 bu gece çıkacak ve yine giremeyeceğiz gece 2'ye kadar. yarına kalacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 acelesi yok. biraz erken açıklasalardı gold biriktirseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 enpara ile muhtemelen 28-30 liraya falan gelecek. ne gold'u yahu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 İsterse 10 liraya gelsin, 2500 goltum varken niye para vereyim? OYUN BELEJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 lan sen oynamıyorsun ki neyin trollü bu? 3 günde girip daily yapıp çıkıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Oynuyorum işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 sabonis said: enpara ile muhtemelen 28-30 liraya falan gelecek. ne gold'u yahu.... Expansion'ı tablet üzerinde alsak PC'de de sorunsuz açıyor değil mi? Enpara diyince Appstore geldi aklıma. Yoksa Battle.net harcamaları da Enpara'da indirimli mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Enparayla play storedan falan mi aliniyor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Kacta çıkcak bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 telefon veya tablet ile store dan alıyorsunuz, 50 liraya kadar %50 geri ödeme yapıyor. Yani 50 liralık ta birşey alsan, 100 liralık ta alsan 25 lirasını geri veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 client e restart atın alabilirsiniz diyor ama açık gözükmüyor app store dan varmı alabilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 region kısmını görmemişim gece açılacak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 2800 goldun gerçek değeri = 28 paket kart = 4x21 TL ediyor 7'li kart paketleri düşünülürse oyuna gram para harcamamak için değer mi 84 tl'lik gold'u yarı eşdeğerine vermeye? kartlar deckler alınan keyif tamdır o zaman eyvallah ama sonra bana bi legendary çıkmıyo ya diye, oha adam ne biçim deck yapmış falan diye de üzülmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 çok güzel açıklama tebrik ederim hearthstone a para harcamadım diyenlerin çoğu zaten sağda solda şu nerflensin bu nerflensin bu ne biçim deste diye ağlayanlar... bunada para harcamayacaksanız neye harcayacaksınız şahsi fikrim şu oyuna para harcamayan oynamasın oynuyorsada sonra ağlamasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Ağlamıyoruz zaten. Para harcayanlar ağlıyor. Biz harcadık enayi miyiz =( diye hıçkırık sesleri duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 verdiğim her kuruş helalı hoş olsun blizz e ben çok mutluyum ağlayanlar nooblardır nooblukda parayla değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 500 liralık deckleri 3 liralık face huntera yenilenler derneği toplanmıs yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 axedice said: İsterse 10 liraya gelsin, 2500 goltum varken niye para vereyim? OYUN BELEJ işte bu köylülük, pintilik ve çapulculuk kelimelerinin karşılığıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 ayrıca ben para veriyorsam karşılığınıda alıyorum saçma sapan wingslere gold harcayana kdr biriktiriyorum goldumu tgt çıktıgında 20k gold birikmişti 200 packs aldım , karşılıgınıda fazlasıyla aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 bu arada 1 saat içinde launch olacak gibin. şu anda bende açılmamaya başladı falan başladı hs. 3 kere denedim demin açmak için. bişiler yapıyorlar server'a heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Fazlasıyla nasıl alıyorsun? 200 packe ne kadar kart verdiyse o kadar almışsındır. Gerçi o kadar para gömsem ben de böyle canhıraş savunurdum sanırım, hani sizleri de anlayabiliyorum. Empati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 abi ben yeri geldimi harcıyorum paramı mutluyum sende para harcamıyorsun mutlusun ama yeri geldiğinde de kendini harcayan adamla bir tutmayacaksın cw eziyor nerf diye ağlamayacaksın face hunterın dibine vuracaksın ben istediğim her kartı istediğim desteye koyuyorum her sezon zorlanmadan rank 5 üstüne çıkıp istediğim zaman legend oluyorum mutluyum yani sende öyle mutlusun np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 sonuç olarak oyun f2p. bi dengesizlik varsa ağlarım hem de para vermeden ağlarım. sen de karışamazsın. derdin varsa git blizze söyle oyunu subscriptionlı yapsın. Bonjo said: çok güzel açıklama tebrik ederim hearthstone a para harcamadım diyenlerin çoğu zaten sağda solda şu nerflensin bu nerflensin bu ne biçim deste diye ağlayanlar... bunada para harcamayacaksanız neye harcayacaksınız şahsi fikrim şu oyuna para harcamayan oynamasın oynuyorsada sonra ağlamasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Bonjo said: abi ben yeri geldimi harcıyorum paramı mutluyum sende para harcamıyorsun mutlusun ama yeri geldiğinde de kendini harcayan adamla bir tutmayacaksın cw eziyor nerf diye ağlamayacaksın face hunterın dibine vuracaksın ben istediğim her kartı istediğim desteye koyuyorum her sezon zorlanmadan rank 5 üstüne çıkıp istediğim zaman legend oluyorum mutluyum yani sende öyle mutlusun np Bonjo said: çok güzel açıklama tebrik ederim hearthstone a para harcamadım diyenlerin çoğu zaten sağda solda şu nerflensin bu nerflensin bu ne biçim deste diye ağlayanlar... bunada para harcamayacaksanız neye harcayacaksınız şahsi fikrim şu oyuna para harcamayan oynamasın oynuyorsada sonra ağlamasın... nerden baksan tutarsızlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 k1nJo said: sonuç olarak oyun f2p. bi dengesizlik varsa ağlarım hem de para vermeden ağlarım. sen de karışamazsın. derdin varsa git blizze söyle oyunu subscriptionlı yapsın. Bonjo said: çok güzel açıklama tebrik ederim hearthstone a para harcamadım diyenlerin çoğu zaten sağda solda şu nerflensin bu nerflensin bu ne biçim deste diye ağlayanlar... bunada para harcamayacaksanız neye harcayacaksınız şahsi fikrim şu oyuna para harcamayan oynamasın oynuyorsada sonra ağlamasın... oyunda bir dengesizlik var diye para vermeden ağlamak olmuyor işte ağladığınla kalıyorsun blizz in staff ı bilmiyormu görmüyormu bunu senden benden iyi biliyorlar ama işte benim dediğime çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar