Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Wiz iyide DH daha manyak gibi geldi bana. Monk/WD görmez oldum hepsi mi kayboldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Wiz açtımda bu delsere buildi ile oynamak çok sıkıcı, DH mi açsam karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Dh ler baya coştu ya ama oynayış hepsinde sıkıcı gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 monk bitti ayrı mesele de WD var ve oynanıyor, durumda iyi - sadece DMO wizard gibi ezmode degil iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 axedice said: Aluriel said: 70 olduktan sonra 3-4 saat falan suruyor gr60+ icin gear toplamak Dedi peynir ekmek gibi ancient blade of the tribes düşüren adam 15 tane daha upgrade ettim bugün. 3 blade of tribes biri ancient yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Darksun said: Wiz iyide DH daha manyak gibi geldi bana. Monk/WD görmez oldum hepsi mi kayboldu :p Barb, wiz, wd, monk 4 kişi metası. Wizard dışındakiler pacman oynuyor ama diablodan ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Aluriel said: axedice said: Aluriel said: 70 olduktan sonra 3-4 saat falan suruyor gr60+ icin gear toplamak Dedi peynir ekmek gibi ancient blade of the tribes düşüren adam 15 tane daha upgrade ettim bugün. 3 blade of tribes biri ancient yine hakkaten köylü gibi yorumlar gelmiş. diablo bu tamamen şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Narius said: Darksun said: Wiz iyide DH daha manyak gibi geldi bana. Monk/WD görmez oldum hepsi mi kayboldu :p Barb, wiz, wd, monk 4 kişi metası. Wizard dışındakiler pacman oynuyor ama diablodan ziyade. hakkaten biraz öyle sup wd oynuyorum ben de 6 skillin tamamı spam 3ünü makroya atıp 3ünü elle spamliyorum bir süre sonra bayıyor. bi de 3sup 1 wiz party kurmak baya zaman alıyor communityden falan solo oynamak daha iyi bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 bu arada machine/bounty/organ dropları şurda dursun http://d3resource.com/difficulties.png dün t10da wardenları kesiyorum kesiyorum bişey düşmüyor, dedim noluyoz meğerse t10da da %70miş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 diabloprogress'e baktım da, ortam rengarenk, neydi geçen sezon önce öyle, 1 monk 3 barb 20 sayfa gidiyodu, blizz akıllanıyo ufaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 2.4de cosmetic petlerin etraftaki goldu toplamasını sağlamışlar, ne iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Ramaladni's Gift'i nerflediler mi? 550paragon oldum daha 1 tane düştü. Geçen sezon 500 olana kadar 4-5 tane düştüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Bana düştü ya 4 5 tane. 250lerde falan düşmüştü sanırım. Cepte var 3 tane duruyo hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bana gecen 3 rift arkaya arkaya attı ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 20 tane falan dustu heralde bana bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 jpeg de koyamadım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Ohh 2. conquest i yaptım en sonunda lanet stash space i aldım. +9539% gold find set var, bir türlü gilded baron denk gelmiyordu - haritada da bırakamıyorsun gold u despawn oluyor niyeyse - geldi bi tane gilded baron tek barondan 89 milyon altın. Avarice za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 quixef said: Ohh 2. conquest i yaptım en sonunda lanet stash space i aldım. +9539% gold find set var, bir türlü gilded baron denk gelmiyordu - haritada da bırakamıyorsun gold u despawn oluyor niyeyse - geldi bi tane gilded baron tek barondan 89 milyon altın. Avarice za. gilded baron gelmiyor diye 2 gün uğraşıp ruins of corvusta yaptım avarice conquestini. oh dedim rahatladım 2 tane TX yapıyım. hop gilded baron geldi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 RoC da ne bayık yahu. Ben de allahtan gilded a denk geldim de kasmam gerekmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 4 dakikada bitiremiyorum rifti kıl oldum ben ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 ben crusader'la yapamadım baya. sonra alt wizard'la public girdim öylesine, 2 tane hayvan boostladı yapmış oldum. public girmeyi deneyin bitiremiyorsanız. dh wizard falan çatıyor sağlam çat çat bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 yekeyeke said: 4 dakikada bitiremiyorum rifti kıl oldum ben ya... public gir 700+ bi wizard varsa TX oyununda alırsın 4 dakikayı rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=4fFAW--WJYA mart boyunca devam edecek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Sezon normalde 1-70 boost atacak bir delikanlı varsa id Densiz#2306 bu sezonu bilmiyorum ama.. umarım halen bir kaç dakikada boost işi bitiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 oyun içi communitylerden birinden sor 2 dakika falan sürer max. burdan daha hızlı bulursun boostlayacak birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar