Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard'ın dünyanın en iyi oyun firması olduğuna hemfikir miyiz?

Mortis

Öne çıkan mesajlar

k1nJo said:

xunn said:

SC var, 50 izleniyor tamam mı. Sonra LoL, Dota falan var, bunlar çıkıyor ve bunlar 150 izleniyor olsun. Aradan yıllar geçsin, SC hala 50 izleniyor olsun, LoL Dota da 200 olsun.

Timeline bu. SC'nin izleyici sayısında bir düşüş yok. Hala hep izlendiği kadar izleniyor. Fanatik ve stabil bir komünitesi var Starcraft'ın, izleyen kimse laf olsun diye izlemiyor, oynayan da zaman öldürsün diye oynamıyor, spor/tutku çünkü.

e tamam aynı şeyi söyledim zaten ama yine de insanların düşüncelerini etkileyecek bir konu. ben o yüzden çok yadırgamadım ama hala oyunun kendi içindeki dönem dönem oyuncu sayısını karşılaştıran biri çıkmadı.
xunn said:

said:
>Gameplay, competetiveness, skill hariç herşey yani.

Bir esportun kalitesini bu belirler zaten. Kaç tane underage rus bebesinin izlediği değil. Konuştugumuz şey "Kim en popüler" de değil, kimin oyunu daha iyi. Esport konusunda daha iyi Blizzard.

Hani bir oyunu kalitesini konusurken ne zamandan beri twitch viewership'ı kıstas almaya basladık hiç bilmiyorum ama leş gibi newfag kokuyor forum.

bak direk konu için yazsan bir şey demeyeceğim zaten ama anelor'a cevap verdiğin için yazdıkların doğru bile olsa alakasız ve aslında oradaki konu popülerlik oluyor kalite değil.

adamın yakındığı şey zaten genel olarak blizzard oyunun üzerine biraz daha düşüp popülerleştirebilirdi ama pek umursamadı ve ölüyor düşüncesinde yani kalitesiyle ilgili bi sıkıntısı yok ve kalite karşılaştırması falan yapmıyor.
sonra sen kalkıp adama karşı çıkıp, git gud diyip aslında starcraftın ne kadar kaliteli olduğundan bahsediyorsun. halbuki adam zaten starcraft için "açık ara izlemesi en zevkli esport bana göre" demiş bir önceki mesajında.

anlamadan dinlemeden millete newfag, pleb vs demek için bu kadar can atmayın.

Pleb.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...