Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube Kanalım ve İsim Tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
26ZAFER26 said:

Tamam vazgeçtim ismi ben bulurum :D kanal hakkında yorum yaparmısınız? Bide abone oluverin bir tıkdan bişi olmaz :D

Ben abone satıyorum istermisin ? 1000 abone 40 TL
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bi adam vardı, onu birebir kopya etmişsin. yapacaksan orjinal bir şeyler yap.

Yok kimseyi kopya etmedim kendim böyleyim
Bok gönderilen kişide murat abi gf
Mesaj tarihi:
Editor said:

26ZAFER26 said:

Tamam vazgeçtim ismi ben bulurum :D kanal hakkında yorum yaparmısınız? Bide abone oluverin bir tıkdan bişi olmaz :D

Ben abone satıyorum istermisin ? 1000 abone 40 TL

kuruş param yok :D
Mesaj tarihi:
26ZAFER26 said:

Mikrafon yok şimdilik ses onun için kötü isim tavsiyeleri için sağolun devam edin tavsiyelere bu arada 26zafer26 burdaki nickim o youtube deki ismim sadece zafer onu değiştiricem ses dışında başka eksik bişey varmı?

ne demek mikrofon yok yok para yok blimemne.

ortalama pcn var işte git al 100 liraya bi kulaklık ala alaa.

yoksada paran git 2 limon sat, oldu paşam sen yatırım yapma aylık 50 lira verdiğin internet sana para kazandırsın hemi?
Mesaj tarihi:
Lectre said:

26ZAFER26 said:

Mikrafon yok şimdilik ses onun için kötü isim tavsiyeleri için sağolun devam edin tavsiyelere bu arada 26zafer26 burdaki nickim o youtube deki ismim sadece zafer onu değiştiricem ses dışında başka eksik bişey varmı?

ne demek mikrofon yok yok para yok blimemne.

ortalama pcn var işte git al 100 liraya bi kulaklık ala alaa.

yoksada paran git 2 limon sat, oldu paşam sen yatırım yapma aylık 50 lira verdiğin internet sana para kazandırsın hemi?

Daha yeni başladık ya hemen herşeyi almanın manası yok şimdilik yeni bir mikrafon yeter zaten
Mesaj tarihi:
26ZAFER26 said:

bingildak said:

murat diye girlfriend mi olur? pasif mi?
Mesaj tarihi:
Komodo said:

26ZAFER26 said:

bingildak said:

murat diye girlfriend mi olur? pasif mi?

girl friend değil o gönüllerin fedaisimiş
Mesaj tarihi:
zipzip said:

Rode nt01 800 lira. Ömürlük mikrofon

229usd Rode Podcaster..

fiyat/performans olarak net basarili. diger alternatifin blue yeti olacak. ayni fiyatlarda. reviewlarini falan da incele. podcaster daha iyi. baska rode mic;ler de secebilirsin tabii
Mesaj tarihi:
Olm biraz halkın seviyesine inin adam 40tl veremiyor siz gidip 800 liralık kulaklık öneriyorsunuz , pis elitistler sizi sdsadaf.

Zafer sende böyle boş işlerle uğraşacağına git html css js falan öğren , daha az vakit harcayıp daha çok para kazanırsın.
Mesaj tarihi:
sabateur gibi hem 6 senelik hemde böle uzun lets playe gitmeyecek bir oyunla yenı kanal acılısı olmaz bence. kısa güncel indie seylere bak once. oyun ısmıyle arıyanın senı bulacağı birseyler yakalamaya calıs
Mesaj tarihi:
Genelde sen kaliteli iş yaptıktan sonra kanal ismine kimse takmıyor zaten. Misal The Cynical Brit namı diyar TotalBiscuit adamın kanal adı ilk olandı ancak o kadar iyi iş çıkarmaya başladı ki kendi nicki olan TotalBiscuit kanalın önüne geçti.

Edit: Baktım videolara biraz ama cidden ses olmamış en azından iyi bir headset şart zaten kamera kullanmıyorsun ya da önerilen mikrofon oldukça iyi iş görüyor o da olur. Fakat videolar niye 4:3 formatında ekran kare mi? Çok sırıtıyor geniş ekrandan izleyince kenarlarda oluşan black box.

Edit 2: Sennheiser PC350 headset ve mikrofon olarak bana göre açık ara önde. Astro A50 fln alabiliyorsan başka tabi ama bunda da gayet temiz iş görürsün. 4:45de mic test var.

http://www.youtube.com/watch?v=uvh-X_cnSRI
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Genelde sen kaliteli iş yaptıktan sonra kanal ismine kimse takmıyor zaten. Misal The Cynical Brit namı diyar TotalBiscuit adamın kanal adı ilk olandı ancak o kadar iyi iş çıkarmaya başladı ki kendi nicki olan TotalBiscuit kanalın önüne geçti.

Edit: Baktım videolara biraz ama cidden ses olmamış en azından iyi bir headset şart zaten kamera kullanmıyorsun ya da önerilen mikrofon oldukça iyi iş görüyor o da olur. Fakat videolar niye 4:3 formatında ekran kare mi? Çok sırıtıyor geniş ekrandan izleyince kenarlarda oluşan black box.

Edit 2: Sennheiser PC350 headset ve mikrofon olarak bana göre açık ara önde. Astro A50 fln alabiliyorsan başka tabi ama bunda da gayet temiz iş görürsün. 4:45de mic test var.

http://www.youtube.com/watch?v=uvh-X_cnSRI

önerilerin için teşekkürler
Bir headset alıcam ekranın karar olmasının sebebi özellikleri düşük ayarda oynamam geniş ekranda oynarken kasmıyor ama video çekince işler değişiyor
Ses dışında nasıl yani izlerken sıkılıyormusun?
  • Yeni Oluştur...