Editor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 26ZAFER26 said: Tamam vazgeçtim ismi ben bulurum :D kanal hakkında yorum yaparmısınız? Bide abone oluverin bir tıkdan bişi olmaz :D Ben abone satıyorum istermisin ? 1000 abone 40 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ZAFER26 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 bingildak said: bi adam vardı, onu birebir kopya etmişsin. yapacaksan orjinal bir şeyler yap. Yok kimseyi kopya etmedim kendim böyleyim Bok gönderilen kişide murat abi gf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ZAFER26 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Editor said: 26ZAFER26 said: Tamam vazgeçtim ismi ben bulurum :D kanal hakkında yorum yaparmısınız? Bide abone oluverin bir tıkdan bişi olmaz :D Ben abone satıyorum istermisin ? 1000 abone 40 TL kuruş param yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 murat abine ÇOK çekmişsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 26ZAFER26 said: Mikrafon yok şimdilik ses onun için kötü isim tavsiyeleri için sağolun devam edin tavsiyelere bu arada 26zafer26 burdaki nickim o youtube deki ismim sadece zafer onu değiştiricem ses dışında başka eksik bişey varmı? ne demek mikrofon yok yok para yok blimemne. ortalama pcn var işte git al 100 liraya bi kulaklık ala alaa. yoksada paran git 2 limon sat, oldu paşam sen yatırım yapma aylık 50 lira verdiğin internet sana para kazandırsın hemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ZAFER26 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Lectre said: 26ZAFER26 said: Mikrafon yok şimdilik ses onun için kötü isim tavsiyeleri için sağolun devam edin tavsiyelere bu arada 26zafer26 burdaki nickim o youtube deki ismim sadece zafer onu değiştiricem ses dışında başka eksik bişey varmı? ne demek mikrofon yok yok para yok blimemne. ortalama pcn var işte git al 100 liraya bi kulaklık ala alaa. yoksada paran git 2 limon sat, oldu paşam sen yatırım yapma aylık 50 lira verdiğin internet sana para kazandırsın hemi? Daha yeni başladık ya hemen herşeyi almanın manası yok şimdilik yeni bir mikrafon yeter zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 rode al mikrofon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ZAFER26 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 dasaaa said: rode al mikrofon. Ortalama fiyatları ne kadar kazık yemeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Rode nt01 800 lira. Ömürlük mikrofon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 26ZAFER26 said: bingildak said: bi adam vardı, onu birebir kopya etmişsin. yapacaksan orjinal bir şeyler yap. Yok kimseyi kopya etmedim kendim böyleyim Bok gönderilen kişide murat abi gf murat diye girlfriend mi olur? pasif mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ZAFER26 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Komodo said: 26ZAFER26 said: bingildak said: bi adam vardı, onu birebir kopya etmişsin. yapacaksan orjinal bir şeyler yap. Yok kimseyi kopya etmedim kendim böyleyim Bok gönderilen kişide murat abi gf murat diye girlfriend mi olur? pasif mi? girl friend değil o gönüllerin fedaisimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 zipzip said: Rode nt01 800 lira. Ömürlük mikrofon 229usd Rode Podcaster.. fiyat/performans olarak net basarili. diger alternatifin blue yeti olacak. ayni fiyatlarda. reviewlarini falan da incele. podcaster daha iyi. baska rode mic;ler de secebilirsin tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 pardon o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Olm biraz halkın seviyesine inin adam 40tl veremiyor siz gidip 800 liralık kulaklık öneriyorsunuz , pis elitistler sizi sdsadaf. Zafer sende böyle boş işlerle uğraşacağına git html css js falan öğren , daha az vakit harcayıp daha çok para kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 kulaklik degil be, mikrofon. 40tl is goren bisi varmi emin degilim. mxl770 var 70USD civarina. 47USD'ye blue microphones snowball ve behringen c1 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Eskisehir26Aslanyurek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 sabateur gibi hem 6 senelik hemde böle uzun lets playe gitmeyecek bir oyunla yenı kanal acılısı olmaz bence. kısa güncel indie seylere bak once. oyun ısmıyle arıyanın senı bulacağı birseyler yakalamaya calıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Zaferseyredin.com Tavuk döner al onunla yayın yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 benim sitede yayınla demeye geldin zannettim seku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Genelde sen kaliteli iş yaptıktan sonra kanal ismine kimse takmıyor zaten. Misal The Cynical Brit namı diyar TotalBiscuit adamın kanal adı ilk olandı ancak o kadar iyi iş çıkarmaya başladı ki kendi nicki olan TotalBiscuit kanalın önüne geçti. Edit: Baktım videolara biraz ama cidden ses olmamış en azından iyi bir headset şart zaten kamera kullanmıyorsun ya da önerilen mikrofon oldukça iyi iş görüyor o da olur. Fakat videolar niye 4:3 formatında ekran kare mi? Çok sırıtıyor geniş ekrandan izleyince kenarlarda oluşan black box. Edit 2: Sennheiser PC350 headset ve mikrofon olarak bana göre açık ara önde. Astro A50 fln alabiliyorsan başka tabi ama bunda da gayet temiz iş görürsün. 4:45de mic test var. http://www.youtube.com/watch?v=uvh-X_cnSRI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ZAFER26 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 DareJedi said: Genelde sen kaliteli iş yaptıktan sonra kanal ismine kimse takmıyor zaten. Misal The Cynical Brit namı diyar TotalBiscuit adamın kanal adı ilk olandı ancak o kadar iyi iş çıkarmaya başladı ki kendi nicki olan TotalBiscuit kanalın önüne geçti. Edit: Baktım videolara biraz ama cidden ses olmamış en azından iyi bir headset şart zaten kamera kullanmıyorsun ya da önerilen mikrofon oldukça iyi iş görüyor o da olur. Fakat videolar niye 4:3 formatında ekran kare mi? Çok sırıtıyor geniş ekrandan izleyince kenarlarda oluşan black box. Edit 2: Sennheiser PC350 headset ve mikrofon olarak bana göre açık ara önde. Astro A50 fln alabiliyorsan başka tabi ama bunda da gayet temiz iş görürsün. 4:45de mic test var. http://www.youtube.com/watch?v=uvh-X_cnSRI önerilerin için teşekkürler Bir headset alıcam ekranın karar olmasının sebebi özellikleri düşük ayarda oynamam geniş ekranda oynarken kasmıyor ama video çekince işler değişiyor Ses dışında nasıl yani izlerken sıkılıyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 son mesajımdan beri okumadım da. headset alana kadar düzgün donanım topla. 2 videonu izledim, ikisi de 15 fps flndı. izlemesi acı verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Neyle çekiyosun da kasıyor bu kadar? Obs kullanmıyorsan obsye geç direkt. Hem ücretsiz hem dünyanın en iyi kayıt programı falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 DareJedi said: namı diyar diyarbakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 sennheiser pc363 kullanıyorum. mik-kem-mel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar