sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 140 tane alarak trene bindim, şimdi roket zamanı. https://thumbs.dreamstime.com/z/rocket-vector-4082521.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Hacılar Ioata alacağım. Paribuda 1100 Dolarlık bitcoinim var taksit taksit yollamıştım kimlik onayı yapmamıştım Ioataya daha yüklü girmek istiyorum ama bu Paribu gibi siteler kimlik onayı, kimlik fotokopisi falan istiyor . Nasıl güveniyorsunuz bu sitelere ? Yarın öbürgün başımız ağrımaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 yerel borsalardan minimin kaç liraya bitcoin alınıyor? limit var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 fotokopi istemeyen exchange yok gibi bişey. minimum olayı da bazı exchangelerde minimum yatırılacak para miktarı olarak var. bakman lazım kullanacağın exchange'e. çok yüksek miktarlar değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 niye düşüyor gene lan dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Inip cikmalar hayatin yapi tasi. If there is no ups and downs in your life, it means you're dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 2.12 lol Akşam yatmadan 1.92 den almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Abi yatarken aldığım 1000 tl lik iota 267$ ediyordu. Şuan 316$ ediyor. Uyurken 49$ kazanmışım. Çok geç olmadan az da olsa alın şundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 iota'nın şu saate kadar çoktan fırlamış olması gerekirdi, geç bile kaldı. 2-3 değil, 20-30 bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Ben baya imkb deki artıda olduğum her şeyi satıp buna basacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 hangi marketten, hangi ödeme yöntemiyle alıp, nerede tutuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paribudan btc alıp, binance transfer ediyorum. Orada da btc verip iota alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Sitede mi tutuyorsun al sat icin. Walleta mi cekiosun. Hala trading sitelerine güvenemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Binance'e girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 bittrex acsin diye bekleyecegim ben iota icin. digerleri tirt duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 hocam gun gecmıyorkı bı hype cıkmasın nedır bu ıota yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Wispy said: Binance'e girilmiyor bakım var diye yazmıştı adamlar öncesinde, bir süre girilemedi de düzeldi sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 applev0dka said: Sitede mi tutuyorsun al sat icin. Walleta mi cekiosun. Hala trading sitelerine güvenemiyorum Sitede tutuyorum abi, IOTA wallet you şuanda. 2018 Q1 çıkacak diyorlar, çıkınca walleta geçiririm. Trading siteleri risk tabi de, ben o riski alabileceğim meblağlar ile uğraşıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 http://www.hurriyet.com.tr/spkdan-flas-bitcoin-aciklamasi-geldi-40664892 bu nedir? detayını bilen var mı? edit: bir sorum da şu: global firmalardan kripto parayı sattığınızda paranızı nasıl çekiyorsunuz? bankanızdaki euro/doviz hesabı iş görür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Global firma dediğin global exchange'ler mi? Büyük marketlerden, sanırım hiçbiri direk Türk banka hesabına paranı göndermiyor. O nedenle türk borsalarına btc'yi transfer edip ordan banka hesabına aktarıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 spk mani olursa paranı hiç çekemezsin o zaman :) neyse işin astarını bilenlere sorduk, korkacak bir şey yokmuş şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 iota'nın walletı var; https://github.com/iotaledger/wallet/releases Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 iota için bitfnex mi binance mi kullanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 bombilo said: iota'nın walletı var; https://github.com/iotaledger/wallet/releases oha bilmiyodum, 2018 de official wallet çıkacak yazıyordu, aradaki fark ne? (cahilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 cli'in uzerine gui'si iste official zaten; https://iota.readme.io/docs/windows wallet'siz hic bir coin network calismaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar