DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 su mesajin uzerine evi arabayi satip btcye bastim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 büyük cesaret şu aşamada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 buradan yukarı bounce gelicek panik yapıp satmayın sanırım exchangeler botlarla manipulasyon yapıyor gibi geliyor ya. kaç gündür yukarı gitmesi engellendi fiyatın. şuanda bütün bitfinex'in %91 long pozisyonda gözüküyor, fiyatın yükselmesi lazım normalde https://bfxdata.com/sentiment/longshort.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 abi ne salak bişey bu ya. bounce falan yok. bitfinex'teki %90 long -> %80 short'a döndü :D çin çok fena manipulasyon yapıyor abi şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 bitfinex'^te trade yapan var mı burada? ref kodu arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 sen nerelerde trafe yapiyosun türkiyeden para aktarma falan en kolay nasıl arbitraj kovalayabilir miyiz xxx > btcturk şeklinde anlat bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 sonunda kalkış başladı oh be. 380'e kadar unutuyorum artık btc-e'deyim şuan da. ama bfx'te feeler daha iyiymiş galiba oraya geçmeyi düşünüyorum. arbitraj olayı kalmadı artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Aha kesin dibi görecek btc bu yorumdan sonra :=), çok keyifli topicmiş ssdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Adamin kalkis basladi dedigi yer su assada imlecin oldugu yer. Troll diye banlasak mi naapsak... http://i.imgur.com/P6Dd07U.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 adamın kaybettiği parayı hayal edin bi de asdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 ahahah to the moon şeklinde olmuyor bu işler. crash'tan beri ilk defa 1D 2. green candle yeni high yaptı. 2014 aralık rallisini hatırlayanlar vardır belki, 500'lerden, 1k'a nasıl geri çıktığını ayrıca ben crashtan önce sattım, stop loss botum sağolsun kaybım yok, al unut nasıl olsa artacak modunda değilim yani. 300'den girdim bekliyorum şuan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 okcoin.cn var fee almıyorlar btc/cny exchange oluyor. binde mertebesinde al-sat'ları kovalıyorsanız fee ödememek iyi oluyor. tabi uzun vadede trendi kaçırıp zarar etmek olası. kısa vadeli vurkaçlar için yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Xenus said: sonunda kalkış başladı oh be. 380'e kadar unutuyorum artık btc-e'deyim şuan da. ama bfx'te feeler daha iyiymiş galiba oraya geçmeyi düşünüyorum. arbitraj olayı kalmadı artık :Pnoob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 stop loss trigger edince alarm öttü uyandım. bi huzur yok lan çin'de gene uyarı gelmiş sanırım gün içinde, bitcoin kullanmamaları ile ilgili. haberine erişemedi henüz birde işid yüzünden bitcoin de piç olacak gibi http://www.coindesk.com/european-union-to-crack-down-on-bitcoin-after-paris-attacks/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 https://blog.coinbase.com/2015/11/20/introducing-the-shift-card/ bitcoin debit card. VISA gecen her yerde geciyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Akıyor yine yukarı doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 di said: https://blog.coinbase.com/2015/11/20/introducing-the-shift-card/ bitcoin debit card. VISA gecen her yerde geciyomus. convertu nereden yaptığını bulamadım ya. sen anlayabildin mi? hesaptaki btc'i hangi kurdan usd olarak harcıyormuş? hangi kaynağı baz alıyormuş yani aktif kur olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Coinbase kullaniyolarmis iste. Coinbase kurundan hesapliyolardir dogal olarak. Bu arada hatunun dogum gunu falan derken kacirdik anasini satim. Alamadik yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ben adamlar sadece kart tarafını üstleniyor zannettim ya, zaten adamlar trade işindeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 hala coindeyseniz çakılmadan önceki son çıkış noktasındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Bakalim bu sefer tutturucan mi? Merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 320'lerden chart koymuştun o zaman alan karda işte :D yarın öğleye kadar bu seviyelerde takılabiliriz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 yanılmışım 400 geliyor :D öğleye belli olur dedim. yukarı patladı boner candle'ı dikip :P hala zaman var girmek için son pullback'teyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar