kizillelma Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Kırmızı bültenle aranan "Terra Luna" ve "TerraUSD" kripto para birimlerinin geliştiricisi ve Terraform Labs şirketinin kurucusu Güney Koreli Do Kwon, Karadağ'da yakalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Karadağ'da kaç tane uzak doğulu var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 (düzenlendi) kaçacak adam da karadağ gibi bir köye neden gider ya. zaten 5 kişi yaşıyor ufacık yerde gel istanbula 25 milyon adam arasında ara ki bulasın. ya da egenin akdenizin rural bölgelerinde krallar gibi yaşarsın. Mart 24, 2023 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2023 under the radar. bi de karadağ'da da gayrimenkul alırsan vatandaşlık verme muhabbeti vardı ki türkiye'ye göre aşırı avantajlı çünkü türkiye'nin aksine adamların avrupa birliğine girme olasılıkları çok yüksek ve süreci devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 FTX collapse has done lethal damage to an up-and-coming card game Storybook Brawl says there's "no path forward," and so it's closing next week. PCGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Yaklasik 5-6 tane ranki ilk 50 de olan coinlerin hepsi bir gecede dump oldu bundan 2-3 hafta once. Cok pis bir balina vurgunu yedik. Zipneler sanki cimbizla benim coinleri secmisler gibi dumpladilar bir anda. O balinalarin ben taaAaaAaA. geri geleceksiniz aslanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 bakin son 1 yildir her gun BTC aliyorum otomatik talimatla. normalde 1 yilda BTC -21% falan deger kaybetti ama benim portfolyom +21% deger kazanmis. sans eseri 2 sayi ayni ama tamamen sans. kaybeden maldan bile kazandirir dollar cost averaging Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2023 John Oliver https://youtu.be/o7zazuy_UfI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Faruk Fatih Özer, the founder and CEO of the now-defunct crypto exchange Thodex, has been sentenced to 11,196 years in prison by a court in Istanbul for crimes including aggravated fraud, money laundering, and organised crime. His sister Serap and brother Guven were also found guilty and received the same jail term. .. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in Yönetim Kurulu Başkanı, Changpeng Zhao, kara para aklama suçlamalarını kabul etmesinin ardından görevinden istifa etti. BBC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 eskiden olsa bi %30 yapıştırırdı fiyat, bitcoin de yaşlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2023 Ulan olan yine bizim bnb lere oldu sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2024 This multi-million crypto rug pull has a new twist: The CEO may not exist https://www.pcgamer.com/this-multi-million-crypto-rug-pull-has-a-new-twist-the-ceo-may-not-actually-exist/#comment-jump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2024 Hala geç değil. Dolar bazında 2.5 kat getiri mümkün bu yıl içinde. Alın aldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 şaka biri, binlerce kişiyi liq ettiler. bu tweet'ten 10 dakika önce sec resmi hesabından bitcoin etf onaylandı tweet'i atıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 cok iyi oldu, bitcoin karsiti ve para basma hirsizligi yanlisi olan herkese ayni sonu diliyorum. 4kdan aldigim bitcoinlerin birazini bozdurdum disclaimer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Sam Bankman-Fried - also known as SBF - has been sentenced to 25 years in prison for stealing billions of dollars from customers of his cryptocurrency exchange FTX https://www.bbc.com/news/live/world-us-canada-68656415?src_origin=BBCS_BBC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 paralar yanına kar kaldıysa 25 sene sonra hayatını yaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 şu şekil dönüş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 başlıklar hortlamaya başladığına göre fomo başlıyor. arkanıza yaslanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Ben buradan görüp btc-e.com diye bir siteden 5-10 btc almıştım 500-1000 de ltc almıştım sene 2010 küsürdü. Sonra unuttum bunları siteye baktım kapanmış gitmiş o zaman başka site yoktu en güvenilir o diyordu paticik halkı ne oldu benim btcler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 (düzenlendi) off tam ömür boyu kafaya takmalık durum, ben 3-5 btcye pizza sipariş edildiğini hatırlıyorum ama o ne lan diye bulaşmamıştım hiç ve halen alımım yok crypto, patlar inş hepsi asd Kasım 11, 2024 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar