Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

kaçacak adam da karadağ gibi bir köye neden gider ya. zaten 5 kişi yaşıyor ufacık yerde

gel istanbula 25 milyon adam arasında ara ki bulasın. ya da egenin akdenizin rural bölgelerinde krallar gibi yaşarsın.

roket adam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

under the radar. bi de karadağ'da da gayrimenkul alırsan vatandaşlık verme muhabbeti vardı ki türkiye'ye göre aşırı avantajlı çünkü türkiye'nin aksine adamların avrupa birliğine girme olasılıkları çok yüksek ve süreci devam ediyor.

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Yaklasik 5-6 tane ranki ilk 50 de olan coinlerin hepsi bir gecede dump oldu bundan 2-3 hafta once. Cok pis bir balina vurgunu yedik. Zipneler sanki cimbizla benim coinleri secmisler gibi dumpladilar bir anda. O balinalarin ben taaAaaAaA. 

geri geleceksiniz aslanim.

Mesaj tarihi:

bakin son 1 yildir her gun BTC aliyorum otomatik talimatla.

normalde 1 yilda BTC -21% falan deger kaybetti ama benim portfolyom +21% deger kazanmis. sans eseri 2 sayi ayni ama tamamen sans.

kaybeden maldan bile kazandirir dollar cost averaging 🙂

• 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Faruk Fatih Özer, the founder and CEO of the now-defunct crypto exchange Thodex, has been sentenced to 11,196 years in prison by a court in Istanbul for crimes including aggravated fraud, money laundering, and organised crime. His sister Serap and brother Guven were also found guilty and received the same jail term.
..

• Tesekkurler 1
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Ben buradan görüp btc-e.com diye bir siteden 5-10 btc almıştım 500-1000 de ltc almıştım sene 2010 küsürdü. Sonra unuttum bunları siteye baktım kapanmış gitmiş o zaman başka site yoktu en güvenilir o diyordu paticik halkı ne oldu benim btcler.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

off tam ömür boyu kafaya takmalık durum, ben 3-5 btcye pizza sipariş edildiğini hatırlıyorum ama o ne lan diye bulaşmamıştım hiç ve halen alımım yok crypto, patlar inş hepsi asd

Silphatos tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...