Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ha gayret atesi bulacak insanlar, evlerin ederinden +20%’ye satilmadigini, ellerindeki dolarin alim gucunun FED tarafindan calindigini anlayacaklar :d

usd the new monopoly money

Mesaj tarihi:
On 15.12.2021 at 12:35, Fistan dedi ki:

adamlar para basıyor biz de bi de değeri artıyor normal bi ülkede düşmesi lazım asdgd. basılan fazladan pay da alamıyoruz, el salvador geçen 45k dolardan bi sürü bitcoin aldı yine :d bizim ülke arnut topluyor her zamanki gibi. 

bizimkiler trendi anlayana kadar millet uzaya çıkacak. Bitcoin yeni bir teknoloji ve bir dünya gerçeği. Bundan geri dönüş yok. Buna her ülkenin hazırlanması lazım ama işte..

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Bitcoin'ini ön görmek gerçekten zor. Borsalar da müdahale ettiği için herkes ters köşede kalabiliyor. Ancak bu aralar savaş dolayısıyla risk iştahı az. BTC de riskli ortamları sevmiyor.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

asil riskli ortami sevmesi lazim, dusunun savastan kacan bi ukraynalisiniz bankaniz bombalaniyor.

3 milyon dolarin olsa onu refugee oldugun yere gondermek icin ne zahmetler gerekir

ayni sekilde rus oligarksin parana el koyuyorlar, beyninde tasiyabilmek varken

bitcoinle beyninde tasiyabiliyorsun, internetsiz bile transactioni imzalayip gonderebilirsin.

az kaldi az ?

200 bin dolar swift atsan gunlerce bekliyorsun, orta ismini yazmadigin icin banka el koyuyor, kac fee gelecek kimse soyleyemiyor cunku para once USA'e gidiyor falan..

"As a ballpark, you can expect the big banks to charge 3%-5% in exchange rate costs on a SWIFT transfer"

bunlarin hepsini gelistirecegiz.

en cok koyan da birikimlerimizin calinmasi, su anda kenarda parasi olan herkes soyuldugunu hissediyordur.

sardalya tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

balinaların koca kripto piyasasını kafalarına göre indirip kaldıramadığı günler gelirse güvenilir bir seçenek olabilir, o zamana kadar ancak parayla para kazanma aracı olarak kalacaktır

YTD

Mesaj tarihi:

Yellen yellozu zaten dün ağzından baklayı çıkardı. Rusyaya yaptırım yapıyoz da bir boka yaramadı, paraları btc'ye çevirip istedikleri gibi sirkülasyona sokuyorlar dedi. Ayrıca şimdi beni alkışlıyorsunuz ama burda beni dinleyenlerin çoğu birkaç seneye dijital parasını çıkartacak dedi. Ardından topunuzun mk şerefsiz adiler diyecekti durdurdular hahahah

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
2 saat önce, orc_lord dedi ki:

Terra Luna ile başlayan dalga devam ediyor. Bitcoin ise 29K'ya düşmüş ?

ne olmuş diye bi bakayım dedim de. luna son 7 günde %96 düşüş yapmış ? ? ?

kullanıcılarına geçmiş olsun diyelim. 

Mesaj tarihi:

Ama FED dolar basıyor!!!

E şimdi de yakıyor... Şaka bir yana İzmir'deki bir arkadaş aylardır "alım fırsatı" diye kafamızı ütülüyordu. Bir süredir sesi soluğu çıkmıyor. İyidir umarım.

Mesaj tarihi:
Az önce, Aceace dedi ki:

E şimdi de yakıyor...

kac para yakiyor bi baksana 7000 milyar dolar basti benim oylesine bi haberden aklimda kalan 70 milyar dolar. belki onlarca paketten biridir ama. tam da okumadim haberi.

Mesaj tarihi:

Canım benim. Regüle ediyor ve bunu belli bir seviyeye kadar şeffaf yapmak zorunda. 

Adamlar para basıp dağıtırken de öncesinden söylediler, şimdi yakarken de söylüyorlar. Allah'ın Türkiye'sinde yaşayan, kazandığı 3 kuruş para nedeniyle global ekonomide hiçbir önem arz etmeyen ben bile yıl sonuna kadar azar azar da olsa yakılacağını biliyorum. Rakam bilmiyorum doğru... Ama yönün ne olduğunu biliyorum.

Mesaj tarihi:

bu işin stable coin'lerde patlayacağı çok belliydi. bu adamlar sirkülasyondaki tüm stable coin'lerin karşılığında kasalarında cash usd tuttuklarını iddaa ediyorlar, böyle bir şeyin mümkün olamayacağı çok belliydi, hadi sadece tether varken inanmış gibi yapıyorduk da 100 tane stable coin çıktı, bir de %20 apy falan veriyorlar. sen hangi gücünle kimin dolarına %20 veriyorsun yani komedi.

gerçi benim beklediğim bitcoin ath zamanlarında bir stable'ın patlamasıydı, testere piyasasında olmasına şaşırdım açıkçası. umarım intihar vakaları olmaz. yatırım için ayrılan paranın %5-10'undan fazlasını kripto paralara koymak büyük vurdumduymazlık cidden.

• Yeni Oluştur...