dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 rusya swift durumu sonrasi btc'yi kullanirsa yukselir mi? yoksa regulasyon getirmeye mi calisirlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Bitcoinin arkasında Rusya var diyip duruyolar etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 herkes btc’nin arkasinda duracak, rezerv currencyi sonsuza kadar basip vatandasina bedava dagitabilecegini sanan FED disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 ha gayret atesi bulacak insanlar, evlerin ederinden +20%’ye satilmadigini, ellerindeki dolarin alim gucunun FED tarafindan calindigini anlayacaklar :d usd the new monopoly money Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fulbaibu Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 On 15.12.2021 at 12:35, Fistan dedi ki: adamlar para basıyor biz de bi de değeri artıyor normal bi ülkede düşmesi lazım asdgd. basılan fazladan pay da alamıyoruz, el salvador geçen 45k dolardan bi sürü bitcoin aldı yine :d bizim ülke arnut topluyor her zamanki gibi. bizimkiler trendi anlayana kadar millet uzaya çıkacak. Bitcoin yeni bir teknoloji ve bir dünya gerçeği. Bundan geri dönüş yok. Buna her ülkenin hazırlanması lazım ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saitkalay Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Bitcoin'ini ön görmek gerçekten zor. Borsalar da müdahale ettiği için herkes ters köşede kalabiliyor. Ancak bu aralar savaş dolayısıyla risk iştahı az. BTC de riskli ortamları sevmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 (düzenlendi) asil riskli ortami sevmesi lazim, dusunun savastan kacan bi ukraynalisiniz bankaniz bombalaniyor. 3 milyon dolarin olsa onu refugee oldugun yere gondermek icin ne zahmetler gerekir ayni sekilde rus oligarksin parana el koyuyorlar, beyninde tasiyabilmek varken bitcoinle beyninde tasiyabiliyorsun, internetsiz bile transactioni imzalayip gonderebilirsin. az kaldi az 200 bin dolar swift atsan gunlerce bekliyorsun, orta ismini yazmadigin icin banka el koyuyor, kac fee gelecek kimse soyleyemiyor cunku para once USA'e gidiyor falan.. "As a ballpark, you can expect the big banks to charge 3%-5% in exchange rate costs on a SWIFT transfer" bunlarin hepsini gelistirecegiz. en cok koyan da birikimlerimizin calinmasi, su anda kenarda parasi olan herkes soyuldugunu hissediyordur. Mart 23, 2022 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 balinaların koca kripto piyasasını kafalarına göre indirip kaldıramadığı günler gelirse güvenilir bir seçenek olabilir, o zamana kadar ancak parayla para kazanma aracı olarak kalacaktır YTD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Yellen yellozu zaten dün ağzından baklayı çıkardı. Rusyaya yaptırım yapıyoz da bir boka yaramadı, paraları btc'ye çevirip istedikleri gibi sirkülasyona sokuyorlar dedi. Ayrıca şimdi beni alkışlıyorsunuz ama burda beni dinleyenlerin çoğu birkaç seneye dijital parasını çıkartacak dedi. Ardından topunuzun mk şerefsiz adiler diyecekti durdurdular hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 bithoin iyi de liderlik vasf.... bi dakka ya, doge muydu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Terra Luna ile başlayan dalga devam ediyor. Bitcoin ise 29K'ya düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 ISTE BEKLENEN ALIM FIRSATI DOGUYOR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 içimizden geçti içimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 bu gibi olaylar olunca bir hafta oncesinin analizlerini okuyup guluyor musunuz? 30k'dan yukselip hizlica 100k'ya cikacak falan diyen vardi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 pizza alma vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 2 saat önce, orc_lord dedi ki: Terra Luna ile başlayan dalga devam ediyor. Bitcoin ise 29K'ya düşmüş ne olmuş diye bi bakayım dedim de. luna son 7 günde %96 düşüş yapmış kullanıcılarına geçmiş olsun diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 tesekkurler bol bol soguk su iciyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Ama FED dolar basıyor!!! E şimdi de yakıyor... Şaka bir yana İzmir'deki bir arkadaş aylardır "alım fırsatı" diye kafamızı ütülüyordu. Bir süredir sesi soluğu çıkmıyor. İyidir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Az önce, Aceace dedi ki: E şimdi de yakıyor... kac para yakiyor bi baksana 7000 milyar dolar basti benim oylesine bi haberden aklimda kalan 70 milyar dolar. belki onlarca paketten biridir ama. tam da okumadim haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Canım benim. Regüle ediyor ve bunu belli bir seviyeye kadar şeffaf yapmak zorunda. Adamlar para basıp dağıtırken de öncesinden söylediler, şimdi yakarken de söylüyorlar. Allah'ın Türkiye'sinde yaşayan, kazandığı 3 kuruş para nedeniyle global ekonomide hiçbir önem arz etmeyen ben bile yıl sonuna kadar azar azar da olsa yakılacağını biliyorum. Rakam bilmiyorum doğru... Ama yönün ne olduğunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 N'oldu yahu bilenler iki laf etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Kan gölüne dönmüş ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 bu işin stable coin'lerde patlayacağı çok belliydi. bu adamlar sirkülasyondaki tüm stable coin'lerin karşılığında kasalarında cash usd tuttuklarını iddaa ediyorlar, böyle bir şeyin mümkün olamayacağı çok belliydi, hadi sadece tether varken inanmış gibi yapıyorduk da 100 tane stable coin çıktı, bir de %20 apy falan veriyorlar. sen hangi gücünle kimin dolarına %20 veriyorsun yani komedi. gerçi benim beklediğim bitcoin ath zamanlarında bir stable'ın patlamasıydı, testere piyasasında olmasına şaşırdım açıkçası. umarım intihar vakaları olmaz. yatırım için ayrılan paranın %5-10'undan fazlasını kripto paralara koymak büyük vurdumduymazlık cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 (düzenlendi) 57 dakika önce, eldar dedi ki: N'oldu yahu bilenler iki laf etsin. https://webrazzi.com/2022/05/11/bitcoinin-cokusunu-tetikleyen-ust-saldirisi-nasil-gerceklesti/ https://eksisozluk.com/img/k8o2nvro Mayıs 11, 2022 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar