Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2021 BADDINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2021 bu paypal gene btc kabul etmeye baslamis, zaten etmiyor muydu gecenlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 (düzenlendi) Ikisinde de anlamamissin haberi Paypal btc ve bir iki coini satin almana ve alisveriste kullanmaya izin verdi ilkinde. Simdi PayPal araciligiyla aldiklarini saga sola yollama/cuzdana cekmeyi ekledi. Apple’da PayPal’in bu isler icin zamaninda verdigi ilan gibi bir ilan vermis yakin zamanda, onlar da crypto payment vs ozelligi getirecek heralde. Mayıs 27, 2021 Darqainu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 yazık neresimiş burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Marvel nftsi aldım çizgiroman secret rare procladı. 7 dolar 3000 dolar oldu ama paraya çevirme yolu yok henüz inşallah gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 herhangi bir marketplace'te cevirebilirsin gibi, paraya cevirme yolu yoksa kac para oldugunu kim belirliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Veve diye apllicationdan satıyor marvel bunları. Uygulama içi gem var 1 gem 1 dolar ama satışı yok henüz. Kendi market var ama gem olarak satıyorsun işte. Omi diye bir coine dönüştürülebilecekmiş sene içinde öyle diyorlar uygulama sahipleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 (düzenlendi) “ Cryptocurrency transactions are illegal “ P. Bank of China The translated statement is short and not-so-sweet: "Virtual currency-related business activities are illegal financial activities [and] seriously endangers the safety of people's assets." It makes explicit that engaging in such activities is now a crime and will be prosecuted, and that foreign websites offering such services to Chinese citizens are also illegal. Eylül 25, 2021 kizillelma tarafından düzenlendi ek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 10 senedir en çok kendileri kazandı bu işten, simdi mi illegal oldu. Fiyat dusurup ucuza kapatma girisimleri bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Haha abd,eu anırta anırta çindeki madencileri ülkeden çıkarttırdı şimdi ağlama sırası çinde. Bir taraftan da gelen geçen binance'a çakıyor bu aralar. Çin'in öküz gibi btc stoğu olduğundan piyasayı muhtemelen bunlar yönetiyor, 191991 kez kriptoları banlayıp ya düşükden tekrar alacaklar yada btc'yi gömüp kendi kripto coinlerini çıkarmaya uğraşacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 tabii ki devletler onlarin sizi soymasini engelleyen biseye karsi olacaklar. bitcoini teknolojisi yuzunden mi sevdik ki kendileri crypto cikarsa onu alacagiz? ben alir tutarim beynimde kimse de bilemez var mi cryptom yok mu uzgunum cin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 On 13.03.2021 at 11:53, sardalya dedi ki: 1 btc 447 bin TL, 21 gunde 47 bin TL cebe at bu ay biraz az kazandirdi ama olsun 1 btc 597 bin TL uzun bir yaz tatilinden sonra havadan ikinci el bir araba gelebilirdi cebine betona falan yatirim yapilmaz, cinde 80 milyon nufusu dolduracak ev bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 bitcoin full tutacak adam yok ya. En azından şu geçen silkelenmede bile poz kapatan çok olmuştur. Ama evet çok üzülüyorum 2013 yılında tanışmıştım, btc değil de ponzi bir siteyle ilgileniyordum. 2016 ya kadar ilgilenmedim sonra al-sat vs. Eth almışım 40 dolardan şu an 3800 o zamandan bu zamana kadar parayı vuramadık. İyi kötü yine de para birikti binance hesabında. NFT riskliydi ben girmedim. Mekaverse diye bir NFT çekilişine girdim olmadı, alanlar 750 dolar para harcadı, çoğu insanın elinde patladı. Proje de patladı şu an ama bir hype oldu, projenin 2. ve 3.gününde 40-50bin dolara nft'lerini sattı insanlar. Şimdi metaverse coinlerini kovalıyorum özellikle gamify coinleri. Metaverse çok ilgimi çekiyor. Piyasada fırsatlar hiiiç bitmiyor. Bloktopia projesi 6 ekim de tanıtıldı, alamadım, 7 ekim de kucoin üzerinden aldım 7x para kazandırdı. Hala da tutuyorum gitmesini bekliyorum. hotlar shibler falan gerçekten fırsat hiç bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 -10 dolar üzeri para girişleri tıpkı standart borsa gibi forma kaydedilecek -Tüm brokerler müşterilerini bildirmek zorunda - Kripto paralar için Vergi raporlamam zorunlu oldu Biden amca tasarıyı imzalamış .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Biden yasiyor mu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 AHAHA :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Ulahauahahahah hoskurdüm dhdjdjfbcfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 On 25.05.2021 at 04:19, Silphatos dedi ki: BADDINIZ Vay aliminyum oksit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 paramizi 1 yilda 2.5'a katlamisiz hakkaten battik, eskiden ayda artiyordu bu kadar :(( crypto bitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Indikator lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2021 ben en son 21 ekimde alim yaptim 10 gun once falan nerdeyse 2.5x yapip %75 ini sattim butun portfoyumun, keyifler yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2021 chat history'me baktim 26 december 2012'de (13.5$ yanlis hatirlamiyorsam) bitcoini arkadasa anlatmisim ve o zaman "yillar once duydugumda bu kadar yaygin degildi" falan demisim ilk duydugum ne zamandi acaba ve kac paraydi alsan satardin demeyin genelde yatirimlarimi cok uzun donem yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2021 olsun yine de satardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar