Stringray Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 bir bağlı cüzdanınız olacak kıyamet kopsa dokunmayacağınız, ona aylık sabit kripto atılacak, bir de bu durumlarda kar alınan cüzdan olacak. en temizi bu bence. artık hangisinde ne kadar tutacağınız sizin zenginlik durumunuza bağlı sfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Geçen hafta altının bir kısmını bitcoine çevirmeye kalktım ilk defa, sordum iyisi nedir diye, bitstamp dedi arkadaş. Kimlik yolladım, üstüne vergi levhası yolladım, bir de üstüne banka dökümü istedi öeh dedim bıraktım. Bu kadar süründürmek normal mi? Bitstamp iyi mi gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 arkadaşında bir şey bilmiyormuş ya. binance kullan geç olmadı btcturk falan bu kadar kasmaya ne gerek var. vergi levhası falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 ya ben de anlamadım, zaten yarıda bıraktım o yüzden hesap açmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 btcturk gayet yeterli standart kullanıcı için, arayüzü falan da çok iyi. çok al sat yapıyorum 0.18% komisyon fazla diyorsan binance'e geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 1 bitcoin 200 bin TL’yi gecti an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 210 bin TL aksam al uyu sabaha 10 bin TL cebe at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 bunun correctionı sonrası efsane olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 correctionı falan yok artık önünde engel falan da yok 28bin oldu sürekli ath yapıyor 20 binde düzeltme yaparken tethere geçmiştim 16 binlerden zıpladı geldi bakakaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 millet altlardan çıkıp bitcoin'e geçiyo, ripple 1 haftada %50 değer kaybetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 correctionı var mı yok mu bilemeyeceğim de bu kadar değerlendikten sonra, her ne kadar daha da değerlenmesi ciddi olasılık gibi konuşulsa da, risk algısı korkutuyor doğal olarak. @Pordakal ripple da durum farklıydı ama. şirket ceo su yolsuzluk söylentisi, abd de açılan dava falan gömdürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 az önce 1400 dolarlık satış mumu açtı bu noktalardan sonra yürek dayanmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 En son zirve yapıp 3000lere çakılmadan önce de artık burdan sonra kimse tutamaz btcyi denmişti, dikkatli olmak lazım zirveler korkutuyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 20.000’den beri alım fırsatı bekliyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 22binde baya bekledi aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Öyle değil ya, baya crash bekliyorum. Çok beklerim gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 bitcoin açığa satılabilse satarım diyen, takip ettiğim, adı sanı bilinmeyen ama pek çok kez doğru hareketini gördüğüm insan var. ben de bi tırstım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 satilabiliyor. pek cok yerde. insanlar akillarini kaybetmis tesla bile 7 kat degerlendi bu sene, hic bir sey aciga satilmaz bu salak sinirsiz para ekonomisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Açığa satış ne diye google ladım, baya bizim shortun türkçesi varmış ilk dafa duydum ahdjcj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 @sardalya ben onu bilmiyordum bak cidden. standart kripto borsaları/hesapları yeterli mi? bende yok btc falan zaten, kafa rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 (düzenlendi) 6 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Açığa satış ne diye google ladım, baya bizim shortun türkçesi varmış ilk dafa duydum ahdjcj short ve açığa satmak aynı şey değil. mesela future ürünlerinde açığa satmak yok. ///// yanlış google'lamışsın gibi. long / short daha genel kullanılıyor. short selling başka şey, kavram karışıklığı olmasın. Aralık 29, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 On 27.12.2020 at 09:19, sardalya dedi ki: 210 bin TL aksam al uyu sabaha 10 bin TL cebe at 218 bin TL, yilbasi kutla sabaha cebine 8 bin TL at hem de vergisiz, en az 1 yil tutulan bitcoinden vergi alinmiyor benim bulundugum lokasyonda en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Şuan 245 bin civarinda. 32k dolares olmuş. Bu hizla 50k dolari görmesi çok zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 bir tren daha kaçtı. risk almayıp almayıp aldığım zaman zararda çıkacağım ona yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Tether ilk 3 e girmiş. Suan 70 milyar dolarlık bi volume var son 24 saatte. Birileri karsiliksiz tether basip basip btc aliyo anlamina gelir mi. Atiyorum adamlar 50 milyar dolarlik tether basti ve tum marketlerden btc topladi. Sonra yukselen fiyattan basladi satmaya. Adamlar yoktan para var etmis olmuyo mu? Btc nin basina bisey gelirse bu tetherdan gelicekmis gibi bi his var icimde nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar