Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Bitcoin ayrı BIST ayrı güzel güzel vuruyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 sipeyskeyk said: Sen beni mi takip ediyosun abi bugunku kurada sen ciktin abi olur oyle. kaldiracli girdim kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ona giren girdi zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ÖZÜR DİLERİM KARDEŞİM AMA NAPALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Abi kırtasiyeci ve kürt olarak bu cüret inanılmaz gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 kardeşim tek taraf 25 kuruş çift taraf 50 kuruş bekleme yapma yatırgeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Rıd1 is love, Rıd1 is life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ahh kesicek bilek kalmadı ayak bileklerimi kesmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Peregrin said: kardeşim tek taraf 25 kuruş çift taraf 50 kuruş bekleme yapma yatırgeç Şuna bak toplasan 1 liralık adam degil... Sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 beni fotokopimle yargılamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 edit: yanlis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Esh said: siz de tutua tuta gidiyonuz abi ayni sey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 noldu millet ses çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Esh said: sipeyskeyk said: Sen beni mi takip ediyosun abi bugunku kurada sen ciktin abi olur oyle. kaldiracli girdim kusura bakmakaldiracli guldum diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 An itibariyle :( Dow Jones (-4.42%) S&P 500 (-3.22%) Nasdaq (-2.70%) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 olm noluyo, lan cryptodan battik derken borsadan da baticaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 cok sismisti, biraz realize oldu iste. %20 falan dusmesini bekliyorum ben 2018 ekim kasim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Neye göre şişmişti, neye göre realize oldu? Neye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Son 2 yillik charta bakarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Bitcoin'in yarısı Birilerinin cebine gitti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 100 dolara gelirse alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Fistan said: noldu millet ses çıkmıyo DESTEKLER KIRILMIS ABI ONDAN Dartanian said: Merhabalar, Fibo düzeltme seviyelerinden bakarsak 36800 civarlarında olan 0,61 seviyelerine kadar değer kaybettiği görülüyor. Oradan gelen düzeltme kritik seviye olan 45000 TL dolaylarında yani 0.50 Fibo seviyesine kadar yaşanmış. Onun üstünde kalıcılık sağlarsa bir sonraki nokta 53000 seviyelerine kadar düzeltme gelecektir. Kötü senaryoda ise 36000 TL kırılırsa 30000 destek seviyesine kadar satışlar yaşanabilir. Benim tahminim ilk etapta 36000 destek seviyesinin kırılmayacağı, 53000 TL seviyelerine geleceği yönünde. Ancak daha yüksek maliyetli paraları bulunanlar için olumlu düşünmüyorum. Ytd, bol kazançlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Abi şu crypto alamayacak kadar fakir olup sonra her düşüşte akbaba gibi buraya koşup DÜŞTÜ MEHEHEH yazan tipler çok komik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 ama daha da kötüsü iktisat okuyup geleceği görememek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar