https://www.youtube.com/watch?v=KTf5j9LDObk
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Bitcoin #6
Düştükçe alası geliyor insanın nasıl bir illet ulan bu...
Biai olmaz ya alti ustu bi gunde %35 kaybetmissiniz
bi ayda 60% kazandik :D yilsonu 10 bin olacak deseler kimse inanmazdi surda
Lale cilginligindaki gibi devamli dip yapıp satilamamasini bekleyenlere haber verelimmi? Kinalar elde bekliyorlar
son 24 saatte 100 altcoinden sadece 2 tanesi artıda,
hepsi btc'ye endeksli durumda,
hepsi btc'ye endeksli durumda,
Uzun vadede altcoinlere yarayacak bu, hemen hepsi ekside ama büyük kısmı BTC kadar düşmedi, BTC'nin dominantlığı kırıldı biraz. Zaten uzun işlem süreleri falan diye bayağı eleştiriliyordu, zırhına bir çentik daha attı bu düşüş.
Btc buradan yükselmeye başlasa diyelim, altlar takip eder mi yoksa parayı btc mi tutmak lzm. Tam emin olamadım..
Toplamda borsa transferi, ara para çevrimi ve komisyonlar dahil edince direkt verdiğim aldığımı bölünce 0,00377 oldu.
Sonuçta şu anda Ripple artıp LTC daha da düşünce aradaki çevrim karlı oldu ama komple çıkıp sabah tekrar girsem iyi kar gelirdi.
Sonuçta şu anda Ripple artıp LTC daha da düşünce aradaki çevrim karlı oldu ama komple çıkıp sabah tekrar girsem iyi kar gelirdi.
25 tane ripple aldim 1$'dan.
2018 ortasında yanına K harfini koyarım.
Al analiz. At fava bekle.
2018 ortasında yanına K harfini koyarım.
Al analiz. At fava bekle.
ee tamam şu an 0.00399 sanırım
zarar etmiş olmuosun. kafan rahat olsun
[hr]
ben bütün hesabımı btc'ye göre yapıorm sonuçta hepsi btc'ye endeksli.
zarar etmiş olmuosun. kafan rahat olsun
[hr]
ben bütün hesabımı btc'ye göre yapıorm sonuçta hepsi btc'ye endeksli.
Yok zarar şöyle "hepsini dolaraç evirip bu sabah tekrar girsem iyi olacaktı" diye. Tam btc'ye endeksli değil aslında da main alt'lar ona endeksli. ripple, eth falan ayrı platformlar.
Ripple reyis son yarım saattir tekrar coştu yükseldikçe yükseliyo, inanılmaz sükse yaptı bu kriz anında. Hem hızlı transfer hem çok borsada tanınma büyük avantaj sağladı. Ana param ETH'de benim, inatla çevirmiyorum, o da biraz daha itelerse çok güzel olacak.
Ripple reyis son yarım saattir tekrar coştu yükseldikçe yükseliyo, inanılmaz sükse yaptı bu kriz anında. Hem hızlı transfer hem çok borsada tanınma büyük avantaj sağladı. Ana param ETH'de benim, inatla çevirmiyorum, o da biraz daha itelerse çok güzel olacak.
abi şu an çevirmen gerekli btc bu kadar düşmüşken.
btc yükselince tekrar eth alırsın hemde daha çok
btc yükselince tekrar eth alırsın hemde daha çok
ripple crashtan önce 10k yı görmek üzereydi. 2 saat gibi bi sürede. demek tüm balinalar buraya kacmıs lel. yüksekten aldırdılar bizxe hehe
Wormste sular yükselirken herkesin tepeye kaçması gibi ripplea kaçtı millet. Bu işin sonunda eth btcden avantajlı olacak bence.
evet ripple'in o ozelligi milleti cekiyorsa demek ki ETH'in BTC'nin yerini almasina az kaldi.
ripple cok moktan bisey cunku, USDT olarak takilmali
ripple cok moktan bisey cunku, USDT olarak takilmali
bu işin sonunda öyle olabilir de, ona çok var daha
btc düşünce hepsi düşüyorsa daha o sona çok vardır.
btc düşünce hepsi düşüyorsa daha o sona çok vardır.
advcash veya moneypolo onayı alan var mı yakın zamanlarda?
Öne çıkan mesajlar