bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 arkadaş istanbul'da kimse mi asgari ücretle çalışmıyor? herkes mi 5-10 bin tl maaş aralığında 1200-1300 e ev yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 suriyeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 var sehir merkezine 1 saat yolada oturursan baslar 700'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bunu bir çözüme bağladık sanıyordum. ben tutuyorum abi, kim tutacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Dumankayanın kartal sahildeki 240 m2 evleri 1.700.000 tl. Bunu alan kim asıl onu bulalım bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ev aramayı bilmiyosunuz sonra gelip burda bıkbık. bilmesek inanıcaz en ucuz evler beşbinlira diye ya da neyse her yerde yazalım istanbulda 15binden başlıyo kiralar diye, gelmesin daha fazla insan (eski istanbullu tribine giriyim biraz sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 göztepede gırla var 1300 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Benim tanıdığım zengin bi abi 2-3 yıl kadar önce Ataköy sahilde yeni yapılan rezidanslardan 4 tane daire almıştı. Toplamda 16 m tl vermişti. Evlerin inşaatı yeni başlamıştı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 yekeyeke said: Dumankayanın kartal sahildeki 240 m2 evleri 1.700.000 tl. Bunu alan kim asıl onu bulalım bence... ooo ne kadar ucuz ben yeşilköy deki ev fiyatlarına baktım da hayata küstüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Drall said: ev aramayı bilmiyosunuz sonra gelip burda bıkbık. bilmesek inanıcaz en ucuz evler beşbinlira diye ya da neyse her yerde yazalım istanbulda 15binden başlıyo kiralar diye, gelmesin daha fazla insan (eski istanbullu tribine giriyim biraz sdf) eski istanbulluyum bende !!! :( evi sattık aile izmitte :) neyse yok abi 2 site var zaten sahibinden bi de hurriyetemlak gezip bakma imkanım da olmuyor. ev arkadaşı istemiyorum yoksa 1500 e falan ev var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 benim 1150'den çıktığım ev 1750'den tutuldu, 1 ayda falan buldular yeni kiracıyı. hayatta 1500 üstüne tutulmaz diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Kiralar çok ucuz lan bence, hele de diğer şehirlerde. 500 USD'ye kocaman, içi iyi durumda evlerde oturuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Herkes keke gibi İstanbul'a gelip, 2000 lira da maaş alsa taşra kafasında "şehir merkezinde oturacağım" dediği için şehir merkezi sayılan leş mekanlarda bile 2k civarı kiralar. Türk insanında banliyö kültürü yerleşmediği sürece Mecidiyeköy'deki küf kokan dairelere 1700 lira kira vermeye devam edeceksiniz :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Hayır bir de o kültür yerleşsin diye cumhuriyeti kurup ilk iş "banliyö treni" yapmış atalarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Ama AKP marmaray yapıyoruz diye kullanılmaz duruma getirdi hattı, 5-6 senedir tren çalışmıyor. YAŞASIN DUBLE YOLLAR, KOCAELİ İL SINIRINDA SİTELER =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 beter olun megakoyluler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 deadwoll said: Herkes keke gibi İstanbul'a gelip, 2000 lira da maaş alsa taşra kafasında "şehir merkezinde oturacağım" dediği için şehir merkezi sayılan leş mekanlarda bile 2k civarı kiralar. Türk insanında banliyö kültürü yerleşmediği sürece Mecidiyeköy'deki küf kokan dairelere 1700 lira kira vermeye devam edeceksiniz :< taşra kafasıyla ne ilgisi var abi kadıköy taksim-şişli beşiktaş üçgeninin neden tercih edildiğini herkes biliyodur heralde açıklamayalım di mi banliyö kültürü kendiliğinden yerleşecek bişey değil, doğru düzgün bir altyapının bir sonucu. hatta eşit gelir dağılımı ve demokrasinin falan bile sonucu yani. çok var daha hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Abi o üçgende oturan milyor tane aile ya da geliri normalde yetmeyecek çalışan var. Normalde bu insanların orada işi yok. Ya hayır zaten sabah 6'da kalkıp akşam 7'de eve dönüyor çalışanların çoğu, çok yorgun olduklarından akşamları bir şey yapamıyorlar da. Sadece c.tesi ve pazar günleri var bu insanların. O günlerde de tamam eyvallah dışarı çıksınlar da şehir merkezi çoğu banliyöden yarım saat kırk dakika uzakta ve kiralar arasında 1000 lira civarında fark olabiliyor yerine göre. Gidip varoşta oturun demiyorum da, orta direğin yaşadığı bir sürü semt var İstanbul'da. İstanbul'da yaşayan ve özellikle diğer şehirlerden gelen iş hayatına yeni atılmış insanlar (taşralı beyaz yakalı diyelim) cidden fiyat/performans olarak çok kötü yaşıyorlar sadece şehir merkezinde oturabilmek için. Kendim gözlemledim arkadaşlarımı, çoğu "abi Taksim'e/Kadıköy'e yakın" diyip saçma sapan yerlere maaşlarının yarısını veriyorlar, sonra ayda 3-4 kere buralarda eğlenmeye vakit bulabiliyorlar ya da bütçe ayırabiliyorlar. Şaka gibi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 banliyo kulturu icin mantikli ulasim ve altyapi lazim..is merkezleri sehir merkezinde olunca insanlar ister istemez evine en yakin yerde oturmak istiyor..trafikte gunde 2 ve ustu saat gecirmek ne demek maddi manevi olum resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Ev arkadasi sart zaten 1500 u izbe bi yere vermenin anlami yok 3 kisi 1500 verip moda 4+1 de kaldik 2 salon lavabolar mutfak ortak olmayinca cok bi problemde olmadi.zaten herkes calisiyordu evee vakit kalmiyo pek bi pazar sahile inip sarap ictik o kadar asdf lokasyon cok farketmiyo diyenler gulbagda falan takilmaya devam etsin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 ankara batıkent ilk kurulduğu zamanlar banliyö tanımına uymuyor mu? şimdi ayrı bir şehir oldu metro geldi. banliyö kuruluyoda başka bi şehir merkezine dönüşüyor orası sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Fin said: Ev arkadasi sart zaten 1500 u izbe bi yere vermenin anlami yok 3 kisi 1500 verip moda 4+1 de kaldik 2 salon lavabolar mutfak ortak olmayinca cok bi problemde olmadi.zaten herkes calisiyordu evee vakit kalmiyo pek bi pazar sahile inip sarap ictik o kadar asdf lokasyon cok farketmiyo diyenler gulbagda falan takilmaya devam etsin asdf kaldık diyorsun bak sende :D artik o daire 2000 Asıl benim kafama takılan reklamlar TV de çıkıyorya hani.. Çok ucuzmuş gibi 650bin TL ! diyorlar hani asflkasfsa sonra gidiyorsun allahın Güneşlisinde fabrika gibi 1+1 eve adam 580bin TL diyor Bide utanmadan yazıyorlar kiragibi ödeyip ev sahibi olun... ama yarısını peşin istiyorlar yada ara ödeme 100bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 yok hala aynı kirası evin 2014mayısta bıraktığımızla kiralanmamış tuhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar