Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olm bu evleri kim tutuyor lan?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Drall said:

ev aramayı bilmiyosunuz sonra gelip burda bıkbık. bilmesek inanıcaz en ucuz evler beşbinlira diye

ya da neyse her yerde yazalım istanbulda 15binden başlıyo kiralar diye, gelmesin daha fazla insan (eski istanbullu tribine giriyim biraz sdf)

eski istanbulluyum bende !!! :(

evi sattık aile izmitte :)

neyse yok abi 2 site var zaten sahibinden bi de hurriyetemlak
gezip bakma imkanım da olmuyor.

ev arkadaşı istemiyorum yoksa 1500 e falan ev var.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes keke gibi İstanbul'a gelip, 2000 lira da maaş alsa taşra kafasında "şehir merkezinde oturacağım" dediği için şehir merkezi sayılan leş mekanlarda bile 2k civarı kiralar.

Türk insanında banliyö kültürü yerleşmediği sürece Mecidiyeköy'deki küf kokan dairelere 1700 lira kira vermeye devam edeceksiniz :<
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Herkes keke gibi İstanbul'a gelip, 2000 lira da maaş alsa taşra kafasında "şehir merkezinde oturacağım" dediği için şehir merkezi sayılan leş mekanlarda bile 2k civarı kiralar.

Türk insanında banliyö kültürü yerleşmediği sürece Mecidiyeköy'deki küf kokan dairelere 1700 lira kira vermeye devam edeceksiniz :<

taşra kafasıyla ne ilgisi var abi
kadıköy taksim-şişli beşiktaş üçgeninin neden tercih edildiğini herkes biliyodur heralde açıklamayalım di mi

banliyö kültürü kendiliğinden yerleşecek bişey değil, doğru düzgün bir altyapının bir sonucu.

hatta eşit gelir dağılımı ve demokrasinin falan bile sonucu yani. çok var daha hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o üçgende oturan milyor tane aile ya da geliri normalde yetmeyecek çalışan var. Normalde bu insanların orada işi yok.

Ya hayır zaten sabah 6'da kalkıp akşam 7'de eve dönüyor çalışanların çoğu, çok yorgun olduklarından akşamları bir şey yapamıyorlar da. Sadece c.tesi ve pazar günleri var bu insanların. O günlerde de tamam eyvallah dışarı çıksınlar da şehir merkezi çoğu banliyöden yarım saat kırk dakika uzakta ve kiralar arasında 1000 lira civarında fark olabiliyor yerine göre. Gidip varoşta oturun demiyorum da, orta direğin yaşadığı bir sürü semt var İstanbul'da.

İstanbul'da yaşayan ve özellikle diğer şehirlerden gelen iş hayatına yeni atılmış insanlar (taşralı beyaz yakalı diyelim) cidden fiyat/performans olarak çok kötü yaşıyorlar sadece şehir merkezinde oturabilmek için.

Kendim gözlemledim arkadaşlarımı, çoğu "abi Taksim'e/Kadıköy'e yakın" diyip saçma sapan yerlere maaşlarının yarısını veriyorlar, sonra ayda 3-4 kere buralarda eğlenmeye vakit bulabiliyorlar ya da bütçe ayırabiliyorlar. Şaka gibi cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

Ev arkadasi sart zaten 1500 u izbe bi yere vermenin anlami yok 3 kisi 1500 verip moda 4+1 de kaldik 2 salon lavabolar mutfak ortak olmayinca cok bi problemde olmadi.zaten herkes calisiyordu evee vakit kalmiyo pek bi pazar sahile inip sarap ictik o kadar asdf lokasyon cok farketmiyo diyenler gulbagda falan takilmaya devam etsin asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

Ev arkadasi sart zaten 1500 u izbe bi yere vermenin anlami yok 3 kisi 1500 verip moda 4+1 de kaldik 2 salon lavabolar mutfak ortak olmayinca cok bi problemde olmadi.zaten herkes calisiyordu evee vakit kalmiyo pek bi pazar sahile inip sarap ictik o kadar asdf lokasyon cok farketmiyo diyenler gulbagda falan takilmaya devam etsin asdf

kaldık diyorsun bak sende :D artik o daire 2000

Asıl benim kafama takılan reklamlar TV de çıkıyorya hani..

Çok ucuzmuş gibi 650bin TL ! diyorlar hani asflkasfsa

sonra gidiyorsun allahın Güneşlisinde fabrika gibi 1+1 eve adam 580bin TL diyor

Bide utanmadan yazıyorlar kiragibi ödeyip ev sahibi olun... ama yarısını peşin istiyorlar yada ara ödeme 100bin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...