KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 yooo. geçmesinler abi hiç bir ülke ile dalga, manyak mıyız biz? neden başka ülkelerle dalga geçilmesini isteyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 KuddusiMavra said: ben mesajın şu an ki halini gördüm ve gördüğüm kısmı bok gibi. türkiye ile dalga geçilen espiriler. beni de güldürmedi ki espiri anlayışım da fena değildir, bilenler bilir. vohuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 KuddusiMavra said: yooo. geçmesinler abi hiç bir ülke ile dalga, manyak mıyız biz? neden başka ülkelerle dalga geçilmesini isteyelim? Çünkü mizah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 ne mizahı yahu? hakaret etmenin, bir ülkeyi, bir milleti aşağılamanın nesi mizah? aziz nesin oku, oğuz aral gırgırını bul oku. mizahmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 öffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 hani aziz nesin oğuz aral okumamıs olsak inanıcaz bide dediğine adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 aziz nesin, oğuz aral okumuş olsan ülkeleri, milletleri yarım yamalak-kulaktan dolma bilgilerle aşağılayan sözüm ona espirilere gülmezsin,gülmeyen ve eleştiren adama da laf atmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 ARamızdaki fark suki, okumakla kalmayık vakıf oldum ben onlara. Kafam aldı, aklım aldı, Egomu bi kenara koymayı ogrendim, mevzu mizah olunca, mevzu ortam nir noktada bulusmak olucna hoşgörü istemekten cekinmemeyi ogrendim. Her söylenene kaka/cici ekseninde bakmaktan kurtuldum sağolsunlar kendileri. Sende bir gün iyice bi oku hadım et belki sende bir gün bir zübükte, bir avnide aslında ana karakterin kim olduğunu anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Olay milleti anlamak degil zaten, olay stereotype olmasi hepsinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 acip birine baktigindan supheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 bende açıp bakamdım çünkü imgur çünkü dns yasal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 GERGE said: Olay milleti anlamak degil zaten, olay stereotype olmasi hepsinin. dns kullaniyor musun? bir hukukcu olarak aslinda kanunlara karsi gelmis olmuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 imguru engellemek hukuka uyan bir karar degil buyuk ihtimalle asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 hakkaten imgur ne etti bu tece ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 DNS ve VPN gibi seyler kanuna karsi degil. Ama niye oldugunu anlatacak kadar baitlenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 KuddusiMavra said: aziz nesin, oğuz aral okumuş olsan ülkeleri, milletleri yarım yamalak-kulaktan dolma bilgilerle aşağılayan sözüm ona espirilere gülmezsin,gülmeyen ve eleştiren adama da laf atmazsın. su yasima kadar yapmaktan gurur duyup mutlu oldugum seylerden biri de girgir ve firt in ilk sayilarindan itibaren satilana kadarki cikmis sayilarini okumaktir..saolsun amcam biriktirmis hepsini bir yerde..ha sonra kesekagidi oldu butun kolleksiyon ama..hatta 20 30 tane de karisik akbaba filan vardi..tabi akbabalar 2. seri turkce alfabe ile basilmis olanlardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 sayfa şuydu bu arada https://web.archive.org/web/20151030002300/https://www.reddit.com/r/polandball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 guncel said: bende açıp bakamdım çünkü imgur çünkü dns yasal değil ne içiyorsan aynından istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 aquila said: imguru engellemek hukuka uyan bir karar degil buyuk ihtimalle asdf. hukuka aykiri yada degil o tartisilir. ama digital ortam diye sana yasaklanan bir siteyi baska bir bicimde erisim saglaman aslinda suc teskil etmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 yasak ile eriim engeli farklı seyelr sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 KuddusiMavra said: aziz nesin, oğuz aral okumuş olsan ülkeleri, milletleri yarım yamalak-kulaktan dolma bilgilerle aşağılayan sözüm ona espirilere gülmezsin,gülmeyen ve eleştiren adama da laf atmazsın. "Bu milletin %60'ı aptal" - Aziz Nesin (ki mizah bile yapmıyor burada) Avni (Cüce'nin dediği gibi kimi temsil ediyor biraz düşünmek, altmetinlere bakmak lazım) - Oğuz Aral Görüldüğü üzere bahsettiğin ustaların yaklaşımı da pek farklı değil. Zaten normali de bu. Mizahın temel öğelerinden biri kusurdur, bu kusurları önplana çıkarmak, abartmak ve komediyle yoğurmak en temel mizah hatta. Bu kusur kişiye özgü de olabilir, bir topluluğa veya millete özgü de. İş mizahi çerçevede kaldığı sürece gocunmak gereksiz. Ha işin kalite yönüne bakarsak şu Polandball ve benzeri ülke topu esprilerini %90-95 oranında ben de beğenmiyorum, kalitesiz ve bayağı buluyorum. Bu kadar popüler olup gülerek paylaşılması garip gelse de ülkede evlilik programları, survivorlar, şunu giydim bunu giydim yarışmaları falan da o kadar popüler sonuçta, geniş kitleye hitap etmek için kalite gerekmiyor, ortalama insana hitap eden yürüyor. Ama eleştirim esprilerin kalitesiz olduğu yönünde. Tutup da "ülkeyle dalga geçilmez" diye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 hayır abi sen türkle dalga geçilmesine kıl olmuşsun yalan söyleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 arti dalga gecilsin ya..siyrilalim komplekslerimizden..mizahin olmadigi her yer cok kotudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Aluriel said: guncel said: bende açıp bakamdım çünkü imgur çünkü dns yasal değil ne içiyorsan aynından istiyorum memleketimin internetine kaçak kanca atmam ben bir ara bağlantı yavaşlıyor diyorlardı dns ile ben de hiç uğraşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 DNS yavaslatmaz. Kendi DNS sunucumu kullaniyorum kendi bilgisayarimda, yasak bir kismi yok. Evime su siteleri DNS sunucundan engelle diye yazi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar